051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » طراحی سایت » تفاوت های قالب وردپرس و HTML
تفاوت های قالب وردپرس و HTML
طراحی سایت, قالب های وردپرس 11 ژوئن 2019

تفاوت های قالب وردپرس و HTML

پرستو بخشی پرستو بخشی

تفاوت های قالب وردپرس و HTML

اکثر طراحان قالب های وردپرس و HTML را یکسان در نظر می گیرند اما قصد ما این است که در این مقاله به شما تفاوت های قالب وردپرس و HTML را ارائه دهیم تا شما اطلاعات دقیق تری در این زمینه داشته باشید . استفاده از قالب های وردپرس برای ساخت و طراحی وب سایت امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد .

یکی از دلایلی که در بین طراحان از محبوبیت بالایی برخوردار است سادگی ان است . منظور سادگی این نیس که امکاناتی ندارد، منظور ما این است که کار کردن با ان حتی برای تازه کار ها هم بسیار ساده و اسان است . به دلیل امکانات و ویژگی های فراوانی که دارد انتخاب بسیاری از طراحان وب سایت است . اما در این بین تفکر اشتباهی ایجاد شده است که افراد تصوی می کنند قالب های وردپرس و HTML یکی هستند .

همان طور که در بالا ذکر کردیم در این مطلب می خواهیم به شما کاربران عزیز تفاوت های قالب وردپرس و HTML را بگوییم تا شما این گونه اشتباه برداشت نکنید . اما قبل از این که به برسی تفاوت های قالب وردپرس و HTML بپردازیم باید تعاریف هر کدام را بدانید .

تعاریف قالب های وردپرس و HTML

قالب وردپرس : قالب وردپرس در واقع یک CMS یا همان سیستم مدیریت محتوای رایگان است که به شما اجازه می دهد بسته به ساختار خود، سایت و بلاگ ایجاد کنید . همچنین باید بدانید که وردپرس با استفاده از فرمت قالب های آماده ایجاد می شود و شما به راحتی می توانید، هر نوع قالبی را که می پسندید را انتخاب کرده و بعد به صورت درگ و دراپ متن و المان خود را قرار دهید .

قالب HTML : این قالب دارای کد های برنامه نویسی است که به شما امکان نمایش اطلاعات بر روی صفحه را می دهد . شما برای استفاده از این روش برای طراحی و ساخت وب سایت باید به دانش کد نویسی مسلط باشید . زیرا ساخت سایت توسط این روش با استفاده از تگ های HTML است . البته جای نگرانی نیست زیرا یادگیری تگ های HTML کار سختی نیست اما به هر حال باید ان ها را بدانید تا بتوانید استفاده کنید .

مسئله ی بعدی که باید در مورد شرایط استفاده از این روش بدانید این است که برای نوشتن کد های HTML شما به یک ویرایشگر برای مثال به دریم ویور نیاز دارید . درست است که قالب های اماده ای نیز از این مدل وجود دارد اما باز هم برای ایجاد هر گونه تغییری باید کد نویسی را بدانید .

 تفاوت های قالب وردپرس و HTML

برسی تفاوت های قالب وردپرس و HTML

در ادامه تفاوت های قالب وردپرس و HTML را در بخش های مختلف یرسی می کنیم . این دو قالب در بخش های زیر دارای تفاوت هایی هستند .

  1. بخش کاربرد عملی
  2. منبع ان ها
  3. قالب ها
  4. نرم افزار های مورد نیاز
  5. محدودیت ها در طراحی
  6. به روز رسانی ها
  7. تکرار به روز رسانی
  8. سئو و بهینه سازی سایت
  9. لایه انعطاف پذیر

تفاوت های قالب وردپرس و HTML بخش کاربرد عملی

قالب وردپرس :

برای استفاده از این نوع قالب شما نیاز به اموزش و داشتن دانش برنامه نویسی ندارید . همه ی افراد چه طراحان حرفه ای و چه تازه کار ها می توانند ازاین قالب برای طراحی وب سایت هایشان بهره ببرند .

قالب HTML :

در این قالب ها محدودیتی در مورد این که حتما باید از این روش برای یک دسته و موضوع خاص استفاده شود وجود ندارد و برای هر زمینه ای می توان از ان بهره برد . اما مسئله ای که در این باره وجود دارد این است که همه ی افارد نمی توانند از ان استفاده کنند زیرا باید به کد های HTML مسلط باشند .

تفاوت های قالب وردپرس و HTML بخش منبع

قالب وردپرس

قالب وردپرس :

قالب های وردپرس به صورت اپن سورس هستند یعنی این که توسط انجمن ها توسعه و ایجاد می شود . همین موضوع به یکی جذاب ترین ویژگی های این قالب ها تبدیل شده است که هر کاربر وردپرس می تواند CMS وردپرس خود را با کمی تغییرات و افزودن پلاگین های مختلف توسعه دهد .

قالب HTML :

در بالا نیز ذکر کردیم که برای استفاده از باید دانش کد نویسی را بدانید . در واقع برای ایجاد هر گونه تغییرات در این قالب ها باید از تگ های html استفاده کنید .

قالب ها

قالب وردپرس :

دارای صفحاتی هستند که می توانید آن ها را در یک پایگاه داده ذخیره کنید وحتی ان ها را به یکدیگر ارتباط دهید . برای همین شما به راحتی می توانید با چند کلیک ساده، تغییراتی را در آن ایجاد کنید .

قالب HTML :

اگر برای ساخت صفحات سایتتان از قالب های HTML استفاده می کنید باید بدانید که این قالب ها قابلیت اضافه شدن به سایت وردپرس را ندارند . تنها در یک صورت می توانید این کار را انجام دهید ان هم این است که سیستم مدیریت محتوا وردپرس در ساختار آن قرار دهید .

نرم افزار های مورد نیاز

برای این که بتوانید در هر دو مدل قالب تغییراتی ایجاد کنید و در کل از ان ها استفاده کنید نیاز به نرم افزار ها و ویرایشگر هایی دارید . ویرایشگر مورد استفاده برای هر کدام از ان ها متفاوت است پس قبل از این که خوده قالب را تهیه کنید از داشتن یک ویرایشگر مناسب مطمئن شوید . اکثر این نرم افزار ها را می توانید به صورت رایگان دریافت کنید .

طراحی سایت

محدودیت در طراحی

در هر دو قالب شما محدودیت هایی را دارید .

قالب وردپرس : در این قالب محدودیتی که برای شما وجود دارد این است که شما نمی توانید تغییرات کلی در ساختار ان ایجاد کنید .

قالب HTML : محدودیتی که شما در این قالب دارید مربوط به مهارت و دانش تان در برنامه نویسی می شود .

به روز رسانی

قالب وردپرس : انجام به روزرسانی ها در این قالب چه به روز رسانی مطالب و چه به روز رسانی المان ها و غیره کار ساده است . برای انجام این کار تنها کافی است تا وارد پنل خود شوید و به روز رسانی های موجود را انجام دهید .

قالب HTML : به روز رسانی مطالب در این نوع قالب ها نیاز مند این است که از ویرایشگر ان استفاده کنید . به صورتی که شما حتی برای تغییر یک جمله مجبور هستید که کد ها را عوض کنید و این موضوع وقت بسیار زیادی از شما را می گیرد .

تکرار به روزرسانی

اگر در سایت خود نیاز دارید که هر لحظه مطالب را تغییر دهید، از قالب وردپرس که راحت تر است، استفاده کنید ولی اگر قرار سایت شما، سالی یک بار مطالب آن تغییر کند، از قالب HTML و به صورت استاتیک به کار ببرید .

سئو و بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی سایت

قالب وردپرس : سئو و بهینه سازی قالب های وردپرسی بسیار ساده است . زیرا در وردپرس امکانات و پلاگین های فراوانی وجود دارد که به کمک ان ها می توانید به راحتی صفحاتتان را بهینه کنید .

قالب HTML : هم شما باید به ساختار بندی توجه زیادی کنید و از تگ هایی که برای سئو مهم هستند، استفاده کنید . البته یک نکته ای که وجود دارد، گوگل به سایت هایی که از صفر و به صورت دستی طراحی شده باشند امتیاز بالاتری می دهد و برای آن ها ارزش بیشتری قائل است .

لایه انعطاف پذیر

شما می توانید از لایه های انعطاف پذیر هم در قالب وردپرس و هم در قالب HTML استفاده کنید . اکثر قالب ها به صورت رسپانسیو هستند ولی به هر حال باید نمایش المان ها را دراندازه های مختلف بررسی کنید . البته اصولا قالب وردپرس از نظر رسپانسیو و واکنش گرا بودن، مشکل کمتری نسبت به HTML دارند.

برای طراحی وب سایت از قالب وردپرس استفاده کنیم یا HTML ؟

در متن بالا به تفاوت های قالب وردپرس و HTML پرداختیم و برای پاسخ به این سوال شما باید از مزایای هر کدام نیز اگاه شوید .

مزایای استفاده از وردپرس :

  1. این سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS به شما این اجازه را می دهد که وب سایتتان را از طریق یک رابط کاربری دوستانه مدیریت کنید .
  2. طراحان حرفه ای و مبتدی می توانند به راحتی با ان کار کنند .
  3. شرکت ها برای ارائه ی پشتیبانی به یکی از امکانات و خدمات خود، باید تعداد کاربران و مشتریان زیادی را در آن قسمت داشته باشند تا برای آن ها صرفه ی اقتصادی داشته باشد . خوشبختانه وردپرس با داشتن حجم زیادی از کاربران این تضمین را می دهد که تا سالیان دراز امکانات جدید و آپدیت های قوی تر و بهتر را دارا خواهد بود .
  4. برای ایجاد تغییرات جذاب و کاربر پسند در وردپرس طراحان خیالشان راحت است . با توجه به تنوع افزونه ها در وردپرس هر امکان و قابلیت جذابی را می توانید در وب سایتتان اضافه کنید .
  5. با توجه به حجم بالای کاربران و تنوع زیاد وب سایت های وردپرس، هزاران هزار قالب متفاوت و متنوع برای آن وجود دارد که شما با سلیقه ی خودتان می توانید هر کدام از آن ها را بنا به کسب و کار مورد نظرتان انتخاب و استفاده کنید .
  6. منوی مدیریت وردپرس به گونه ای طراحی شده است که دارای امکانات مختلفی می باشد . همچنین این امکان را به شما می دهد که از آن ها برای بهتر مدیریت کردن محتوا و وب سایت خود استفاده کنید .
  7. یکی دیگر از مزایای وردپرس این است که شما می توانید با استفاده از افزونه ها و امکاناتی که در آن مشاهده می کنید بخش های مختلفی را به هر قسمت از وب سایت که می خواهید اضافه کنید . در واقع این امکان برای شما فراهم شده است که وب سایت مورد نظر خودرا به صورت خاص و اختصاصی طراحی کنید و ان را آن گونه که می خواهید تغییر و ویرایش کنید .
وردپرس

برای اطلاعات بیشتر …

wordpress.com : یک خدمات میزبانی وبلاگ است .

wordpress.org : منابع سیستم مدیریتی محتوا قابل دسترس بر روی wordpress.org است .

مزایای استفاده از HTML :

به توانایی و سیستم کمتری برای مدیریت سایت خود نیاز دارید . دیگر دیتابیسی ندارید که نیاز به مدیریت و پشتیبان گیری باشد .

موضوعات مرتبط با این مطلب عبارت اند از :

از زمانی که برای مطالعه ی این مطلب گذاشتید از شما متشکریم . در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید .

به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :

در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” تفاوت های قالب وردپرس و HTML ” راضی باشید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
طراحی سایت کیف و کفش

طراحی سایت کیف و کفش

امروزه با همه گیر شدن اینترنت بسیاری از کار ها اسان شده است. افراد روزانه زمان قابل توجهی را در اینترنت میگذرانند و ترجیحا اکثر کار های خود را از طریق ان انجام میدهند. درصد بسیار زیادی از فعالیت های انلاین کاربران شامل خرید کردن کالا ها میشود، مثلا مواد غذایی، لوازم ارایشی بهداشتی، اوازم […]

شرکت های طراحی سایت

شرکت های طراحی سایت

امروزه با فراگیر شدن بستر اینترنت راحت ترین و سریع ترین و رایج ترین راه برای دست یابی به اطلاعاتی راجب به یک موضوع جستجو کردن ان اینترنت است . کاربران انلاین با گشت و گذار در اینترنت و برسی سایت های متنوع، با خدمات و محصولات ان ها اشنا می شوند . در نتیجه […]

آموزش بخش تنظیمات در وردپرس

آموزش بخش تنظیمات در وردپرس

در این بخش از سری مطالب آموزش صفر تا صد وردپرس می پردازیم به آموزش بخش تنظیمات در وردپرس و گزینه هایی که در این بخش وجود دارد . تمامی مواردی که در پنل مدیریت وردپرس هستند مهم اند اما این بخش یعنی تنظیمات در وردپرس از اهمیت بالایی برخوردار است . می دانید که […]

بهترین افزونه های وردپرس قسمت5

بهترین افزونه های وردپرس قسمت5

افراد زیادی در دنیا وجود دارند که برای رونق کسب و کارشان وب سایت هایی طراحی کرده اند . یکی از از این سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز محبوب ان ها سیستم وردپرس است . دلیل محبوبیت بالای ان هم این است که طراحان و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از بهترین […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.