051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » وردپرس » آموزش وردپرس » آموزش نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس
آموزش نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس
آموزش وردپرس 8 آگوست 2019

آموزش نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس

پرستو بخشی پرستو بخشی

آموزش نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس

داشتم یک وب سایت چند زبانه برای برخی از وب سایت ها سودآوری چشم گیری را داشته است . حتی برای برخی از وب سایت ها لازم و ضروری بوده است . مدیران وب سایت ها هر کدام بنا به دلایلی تصمیم می گیرند که یک وب سایت چند زبانه داشته باشند تا بتوانند کاربران بیشتری را در دایره ی مشتریان خود قرار دهند . بدین منظور تصمیم گرفته ایم تا در مورد نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس یک مقاله تهیه کنیم و دراختابر شما کاربران عزیز قرار دهیم .

همان طور که در بالا نیز گفته شد چند زبانه کردن برخی از وب سایت ها جز اساسی ترین نیاز های آن ها تلقی می شود . با داشتم یک وب سایت چند زبانه با وردپرس مدیران وب سایت ها می توانند محتوای وب سایت خود را به چند زبان برای قشر وسیع تری از کاربران آنلاین در اینترنت به اشتراک بگذارند . برای مثال یک وب سایت خبری را در نظر بگیرید .

قطعا وب سایت های خبری در طی روز چندین پست و محتوای های مختلف منتشر می کنند . اما اگر این وب سایت صرفا بر روی یک زبان تمرکز کند تنها بازدید کنندگان داخلی کشور خودش را در بر می گیرد . اما تصور کنید که همین وب سایت تصمیم به چند زبان کردن وب سایت خود بگیرد و زبان‌ هایی مانند انگلیسی، ترکیه‌ ای و عربی را نیز پوشش دهد . در این شرایط قطعا می تواند موفق تر از قبل عمل کند و کاربران را از خود راضی نگه دارد .

در این آموزش که شامل نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس می شود قصد داریم تا به معرفی افزونه‌ ای کاربردی و رایگان را برای این کار معرفی کنیم . به کمک این افزونه می توانید سایت وردپرسی خود را به هر زبانی که می خواهید ترجمه کنید .

وب سایت چند زبانه با وردپرس و افزونه ی Polylang

افزونه ی Polylang افزونه‌ ایاست که در مخزن وردپرس برای کاربران موجود است و می توانند به راحتی آن را دانلود کنند و استفاده کنند . این افزونه توانسته است میزان نصب و امتیاز قابل توجهی را از آن خود کند . پس اگر قصد چند زبانه کردن وب سایت خود را دارید پیشنهاد ما به شما استفاده از افزونه ی Polylang است .

برای دانلود افزونه ی Polylang تنها کافی است اینجا کلیک کنید .

اولین گام برای ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس

بعد از نصب و فعال سازی این افزونه منویی با نام زبان‌ ها در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه می شود . شما باید بر روی این منو کلیک کنید تا به صفحه افزودن زبان در وردپرس هدایت شوید .

قبل از این که به شرح مراحل نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس بپردازیم باید به شما نکته ای را گوش زد کنم . دقت کنید که برای شروع کار لازم است تا زبان فعلی و پیش‌ فرض سایت خودتان را که فارسی است انتخاب کنید . البته زبان مورد استفاده شما می توانه موارد دیگری نیز باشه که در هر صورت ابتدا باید زبان پیش‌ فرض را انتخاب کنید تا وقتی کاربران وارد سایت می شوند با این زبان سایت را مشاهده کنند .

سایت چند زبانه

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید باید پس از انتخاب زبان، نام کامل، محلی، کد زبان، حالت راست چین و یا چپ چین بودن زبان و آیکون زبان را انتخاب کنید و در نهایت روی دکمه افزودن زبان جدید کلیک کنید تا زبان مورد نظر اضافه شود . به همین ترتیب می توانید دیگر زبان های مورد نظرتان را ایجاد کنید .

سایت چند زبانه

کاری که باید بعد از این انجام دهید این است که به منوی ترجمه‌ های عبارات مراجعه کنید و سپس رشته‌ های زبان را برای عنوان، توضیحات، فرمت‌ های تاریخ و سایر اطلاعاتی که بسته به قالب سایت شما گزینه‌ های بیشتری را شامل می شود را برای هر زبان ترجمه کنید و در نهایت تغییرات را ذخیره کنید .

سفارشی سازی تنظیمات وب سایت چند زبانه با وردپرس

برای سفارشی سازی تنظیمات زبان، افزونه ی polylang امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد . برخی از این امکانات و اختیار ها این است که شما می توانید مشخص کنید که :

  • برای سایر زبان‌ ها، آدرس وب سایت در چه حالتی باشد .
  • امکان ترجمه برای فایل‌ های وردپرس وجود داشته باشه یا خیر .
  • تشخیص زبان برای هر کاربر بر اساس تنظیمات مرورگر باشه یا خیر
  • و…

در تصویری که در ادامه مشاهده می کنید منوی تنظیماتی قرار دارد که در این بخش شما می توانید تنظیمات خودتان را شخصی سازی یا همان سفارشی سازی کنید .

سایت چند زبانه

در این بخش اصطلاحاتی وجود دارد که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم تا شما بتوانید به راحتی به ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس بپردازید .

اصلاحات URL :

در این قسمت این امکان به شما داده می شود تا بتوانید ساختار زبان سایتتان را به گونه‌ ای تعیین کنید که وب سایت شما در سایر زبان‌ ها، در قالب یک ساب دامنه و یا نمایش به صورت ساب دایرکتوری در دسترس قرار بگیرد . برای این که بتوانید این کار ا انجام دهید باید بر روی گزینه ی منوی تنظیمات کلیک کنید تا مشابه تصویر زیر تنظیمات نمایش داده شوند .

حال می توانید نوع ساختار وب سایتتان برای سایر زبان‌ ها را تعیین کنید و تغییر دهید .

سایت چند زبانه

تشخیص زبان مرورگر :

اگر این گزینه را فعال کنید، هر زمانی که کاربری وارد وب سایت شما شود، بر اساس زبان مرورگر و تنظیمات مرورگر که روی چه زبانی تعیین شده کاربر به زبان مورد نظر هدایت خواهد شد .

رسانه :

برخی از مدیران ترجیح می دهند که همراه با فایل‌ های آپلود شده ی آن ها ترجمه نیز اعمال شود . در واقع آن ها با این کار بر اساس هر کشوری عنوان و توضیحات را برای فایل‌ هایشان قرار می دهند تا کاربران رضایت بیشتری داشته باشند .

هماهنگ سازی :

با گزینه هایی که در این بخش در اختیار شما قرار می گیرد می توانید کاری کنید تا، برای پست تایپ‌ های سفارشی در وردپرس و داده‌ های گوناگون یک نوشته نیز، بر اساس هر زبان، محتوا را ترجمه کنید . در این بخش می توانید گزینه های زیر را برای محتوای ترجمه شده برای هر زبان تعیین و مشخص کنید :

  • تاریخ انتشار
  • وضعیت دیدگاه‌ ها
  • فیلد های سفارشی
  • و …
سایت چند زبانه

سازگاری WPML :

اگر در وب سایت خود از افزونه WPML استفاده می کنید می توانید به کمک این گزینه سازگاری با این افزونه ایجاد کنید تا تداخلی بین دو افزونه به وجود نیاد .

ابزار :

با استفاده از گزینه ابزار هم قادر هستید تا با فعال کردن تیک گزینه ” هنگام استفاده از لینک “حذف” در صفحه افزونه ها، تمام داده های Polylang را حذف کن ” کاری کنید تا اگر این افزونه را حذف کردید کلیه تنظیمات و محتوای ترجمه شده برای هر زبانی از دیتابیس سایت برای همیشه حذف شود .

سایت چند زبانه

بعد از انجام مراحل بالا، مانند تصویری که در بالا مشاهده می کنید باکسی در بخش ویرایش نوشته در اختیار شما قرار می گیرد با عنوان، زبان ها، که در این بخش می توانید برای هر محتوا، ترجمه ای قرار دهید . مراحل این کار به شرح زیر است :

  • کلیک بر روی آیکون + که مقابل هر زبان قرار داده شده است .
  • ایجاد و انتشار محتوای ترجمه شده خود در قالب یک نوشته جدید .
  • با کلیک روی این آیکون مشابه تصویر زیر به صفحه افزودن نوشته هدایت خواهید شد که در بخش زبان‌ ها، زبان روی گزینه دیگه‌ ای انتخاب شده است .
سایت چند زبانه

برای سایر زبان ها به همین ترتیب می توانید عمل کنید . بعد از انجام اقدامات بالا و منتشر ردن نوشته ی شما، کاربران بر اساس مسیری که شما برای هر زبان تعیین کرده اید می توانند به محتوای ترجمه شده دسترسی داشته باشند .

سایت چند زبانه

همون طور که در تصویر مشاهده می‌ کنید اگر به ساختار آدرس سایت دقت کنید عبارت ?lang=tr/ به انتهای آدرس اضافه شده است که بر اساس هر زبان به کاربر نشان داده خواهد شد . بعد از مساوی هر کاراکتری که اضافه شود نشان دهنده آن زبان خواهد بود . به عنوان نمونه برای زبان انگلیسی این ساختار به lang=en تغییر خواهد یافت .

سخن پایانی …

در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . اگر به دنبال قالب زیبا و جذاب برای طراحی وب سایتان می گردید به لینک زیر مراجعه کنید و جذاب ترین و باکیفیت ترین قالب های وردپرسی را دانلود کنید .

به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :

در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” آموزش نحوه ایجاد وب سایت چند زبانه با وردپرس ” راضی باشید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
طراحی سایت بیمه

طراحی سایت بیمه

با همه گیر شدن اینترنت و به دنبال ان پیشرفت ارتباطات در فضای مجازی، بخش زیادی از خدمات در این فضای گسترده قابل‌ ارائه بوده و بخش زیادی از مردم کالا و خدمات مورد نیاز خود را به‌ صورت آنلاین خریداری می‌کنند. در سال‌های گذشته با پیشرفت زیاد ارائه خدمات آنلاین در ایران روبرو بوده‌ ایم. یکی […]

هزینه طراحی سایت

هزینه طراحی سایت

به جرات می توان گفت یکی از وسیع ترین بازه های هزینه خدمات را می توانید در حوزه طراحی سایت مشاهده کنید . هر شخص یا شرکتی که به این کار مشغول است، ملاک های خود را داشته و هزینه ی طراحی سایت ان ها بنابر خدماتی که ارائه می کنند متفاوت است . این بازه […]

چگونه متخصص سئو خود را انتخاب کنیم؟

چگونه متخصص سئو خود را انتخاب کنیم؟

اگر بخواهیم اهمیت داشتن متخصص سئو درمجوعه را همین ابتدای کار عنوان کنیم باید خدمتتان عرض کنیم که چه خوب یا چه بد امروزه همه چیز اینترنتی شده و بازاریابی شما هم باید دیجیتال هدایت شود ، در واقع شما بدون حضور درشبکه های اجتماعی و حضور دیجیتال ، تقریبا هیچ شانسی ندارید واقعا داشتن […]

آموزش بخش ابزار ها در وردپرس

آموزش بخش ابزار ها در وردپرس

این مطلب، پانزهمین مطلب از سری مطالب آموزش صفر تا صد وردپرس است . در این سری آموزش ها ما به توضیح تمامی بخش های موجود در یک سیستم مدیریت محتوای وردپرس پرداختیم . در این مطلب می پردازیم به بخش ابزار ها در وردپرس و توضیح عملکرد آن ها برای شما . تمام بخش […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.