051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » سئو و بهینه سازی سایت » تکنیک های سئو » 200 نکته ی طلایی سئو – بخش9. کنسول جستجو گوگل
200 نکته ی طلایی سئو – بخش9. کنسول جستجو گوگل
تکنیک های سئو, سئو و بهینه سازی سایت 31 اکتبر 2018

200 نکته ی طلایی سئو – بخش9. کنسول جستجو گوگل

پرستو بخشی پرستو بخشی

200 نکته ی طلایی سئو – بخش9. کنسول جستجو گوگل

در این مقاله قصد داریم تا در مورد 200 نکته ی طلایی سئو، بخش کنسول جستجو گوگل را خدمت شما عرض کنیم . همان طور که می دانید امروزه اهمیت و فواید طراحی سایت  بر کسی پوشیده نیست . اما فقط طراحی سایت نیست . موضوع مهم دیگری هم وجود دارد که اصلا نمی توان ان را نادیده گرفت . ان هم بازدید وب سایت است .

این موضوع هم در گروی بهتر دیده شدن وب سایت شما هم است . برای این هم نیاز است که وب سایت شما بهینه سازی شود . درصد زیادی از افراد به دنبال راه کار هایی برای بهبود سئوی سایت خود هستند . برای بهبود سئو باید بخش های مختلفی را سامان دهی کنید .

در این مقاله قصد داریم تا 200 نکته ی طلایی سئو را که به بهبود رتبه ی وب سایتتان کمک می کند بیان کنیم . به علت طولانی بودن مطلب ما این نکات و تکنیک ها را در چند مقاله برای شما جمع اوری کردیم . لطفا از دیگر مقالات ما که در این زمینه می باشد دیدن فرمایید . در این مقاله همانطور که در بالا اشاره شد قرار است پیرامون کنسول جستجو گوگل صحبت کنیم .

کنسول جستجو گوگل ” Google Search Console ” چیست ؟

کنسول جستجو گوگل یا گوگل وب مستر تولز، ابزاری است رایگان که گوگل ان را برای مدیران تار نما ها قرار داده است تا امکان دسترسی به دیدن وضعیت ایندکس و نمای بهینه شده وب سایت هایشان را داشته باشند .

به کمک این ابزار می‌ توان نقشه وب سایت را به موتور جستجوی گوگل معرفی کرد . همچنین آخرین بازدید گوگل و آمار کلمات کلیدی و تعیین نحوه نمایش دامنه در نتایج جستجو به صورت www یا بدون www نیز از دیگر امکانات موجود در این ابزار برخط گوگل است . این ابزار کمک بسیار زیادی به وب مسترها، برنامه نویسان و افرادی که نیاز به خدمات سئو دارند می‌ نماید .

تفاوت کنسول جستجو گوگل با گوگل انالیتیکس

داده های کنسول جستجو با داده هایی که می توان در گوگل انالیتیکس مشاهده کرد متفاوت هستند و در صورت تازه کار بودن ممکن است داده های کنسول جستجو کمی گیج کننده به نظر برسند . در واقع مقیاس داده ها در کنسول جستجو متفاوت است .

اجازه دهید تا با یک مثال برای شما این موضوع را وتضح تر بیان کنم . دقت کنید مثلا در گوگل انالیتیکس به تعداد های بازدید از سایت ” sessions ” گفته می شود . همچنین هر شخص و کاربر ممکن است چند Session ایجاد کرده باشد . البته در گوگل آنالیتیکس هم داده های Sessions بر اساس کانال ها یا همان منابع هدایت کاربر به سایت، نمایش داده می شوند به عنوان مثال بر اساس مستقیم، شبکه های اجتماعی، ارگانیک منظور جست و جو های بدون پرداخت و رایگان است، پرداختی و غیره .

این در حالی است که کنسول جستجو، داده های کلیک را تنها بر اساس کاربرانی که در لیست نتایج جست و جو بر روی لینک سایت کلیک کرده اند نمایش می دهد . ویژگی ای که کنسول جستجو را جذاب تر می کند این است که به کاربر اجازه می دهد که کوئری های سرچ شده ای که توسط کاربران برای ورود به سایت استفاده شده اند را بیابد .

البته گوگل تنها درصد کمی از این کوئری ها را در اختیار کاربران کنسول جستجو قرار می دهد .

نکات مربوط به کنسول جستجو گوگل یا گوگل وب مستر تولز

  1. در کنسول جستجو گوگل ثبت نام کرده و وب سایتتان را تایید کنید
  2. به طور منظم کنسول جستجو را برسی کنید
  3. توصیه های گوگل در مورد سایت را برسی و استفاده کنید
  4. در گزارش Search Analytics به دنبال برگ برنده باشید
  5. استفاده از کلمات کلیدی با رتبه ی بهتر
  6. نقشه ی وب سایتتان را برای گوگل بفرستید
  7. وقتی محتوای وب سایتتان را به روز رسانی می کنید گوگل را به برسی دوباره مجبور کنید
  8. مشخص کردن کشور هدف
  9. با ظرافت و حساسیت از ابزار URL Removal استفاده کنید

در کنسول جستجو گوگل ثبت نام کرده و وب سایتتان را تایید کنید

اولین قدم برای بهره مند شدن از امکانات کنسول جستجو گوگل این است که در ان جا ثبت نام کنید و وب سایتتان را به ثبت برسانید . نگران نباشید این امر زیاد زمان بر نیست و در چند ثانیه کار شما انجام می شود . وقتی این کار را انجام دادید، حجم قابل‌ توجهی از بازخورد های عالی و البته رایگان از گوگل را خواهید داشت که به شما کمک می‌ کند سایت را بهبود ببخشید

به طور منظم کنسول جستجو را برسی کنید

دلیل این که به شما می گوییم به‌ طور منظم کنسول جستجو را برای خطا های مربوط به Crawl چک کنید این است که در صورت وجود مشکل، ان را برطرف کنید . با استفاده از ” crawl errors report “ برسی کنید آیا گوگل زمانی که وب سایت شما را برسی می‌ کرده است با مشکلی مواجه شده یا نه ؟

برای دسترسی به این بخش باید مراحل زیر را دنبال کنید :

  1. Crawl
  2.  Crawl Errors

بررسی Crawl Errors در کنسول جستجوی گوگل

اگر خطای 404 یعنی صفحه مورد نظر پیدا نشد، را دیدید، شاید بهتر باشد برای ان صفحات ریدایرکت 301 تنظیم کنید . خطا های سرور شاید نشانه‌ ای از این باشد که سایت شما برای مدتی از دسترس خارج می‌ شود، پس حتما باید این موضوع را بررسی کنید .

توصیه های گوگل در مورد سایت را برسی و استفاده کنید

توصیه‌ هایی که گوگل درباره‌ ی موارد اصلاحی در سایت می‌ دهد را بگیرید . گزارش ” HTML Improvements “ را اجرا کنید تا توصیه‌ های سریعی درباره بهبود هایی که در سئوی سایت می‌ توانید انجام بدهید بدست بیاورید . برای دسترسی به این گزارش به صورت زیر عمل کنید :

  1. Search Appearance
  2. HTML Improvements

بخش HTML Improvements در کنسول جستجوی گوگل

اگ هر گوگل به شما می‌ گوید که باید چیزی را اصلاح کنید، حتما این کار را انجام دهید .

در گزارش Search Analytics به دنبال برگ برنده باشید

گوگل انالیتیکس را با توجه به تعداد بازدید مرتب کنید و دنبال کلمات کلیدی‌ ای بگردید که مشاهده بالایی داشته باشند و جایگاه جستجوی ان‌ ها یا همان ” position “ به‌ طور متوسط کمتر از ۱۱ باشد . برای استفاده از امکانات گفته شده به شیوه ی زیر عمل کنید :

  1. Search Traffic
  2. Search Analytics
  3. Check Impressions + Position
  4. Order By Impressions

گزارش Search Analytics در کنسول جستجوی گوگل

اضافه کردن لینک‌ های داخلی به این صفحات یا حتی مطمئن شدن از اینکه مشابه این عبارت‌ ها در صفحه وجود دارد می‌ تواند برای بردن کلمه‌ ی کلیدی به جمع ۱۰ مورد اول و افزایش سریع در میزان بازدید مؤثر باشد . این است برگه ی برنده فوق العاده برای شما .

استفاده از کلمات کلیدی با رتبه ی بهتر

گزارش گوگل انالیتیکس پر کاربرد ترین گزارش در کنسول جستجو گوگل است . این گزارش به شما کمک میکند علاوه بر پیدا کردن برگ‌ های برنده، کلمات کلیدی خاص پیدا کنید . در واقع باید از کلمات کلیدی استفاده کنید که هم رتبه ی بهتری دارند و هم CTR پایین‌ تر از متوسط دارند . سپس بازدید ان ها را افزایش دهید . این گونه کلمات را می توانید به کمک این گزارشات بدست اورید .

تنها کافی است گزارش را بر اساس جایگاه مرتب کنید و دنبال ۵ رتبه‌ ی بالایی باشید که CTR پایینی دارند .

نمایش رنک در گوگل در مقابل CTR

وقتی ان‌ ها را پیدا کردید، عنوان‌ ها و توضیحات متای مختلفی را روی ان‌ ها با ازمون تقسیم  یا همان ” split test “ امتحان کنید تا میزان کلیک‌ ها و بازدید سایتتان افزایش پیدا کند .

نقشه ی وب سایتتان را برای گوگل بفرستید

نقشه‌ ی سایت  یا همان ” site map “ را برای گوگل بفرستید تا بتواند بهتر سایت را crawl کند . دلیل این کار به خاطر این است که مطمئن شوید که تمام صفحات سایت شما قابل پیدا کردن هستند و بتوانید اولویت crawl را مشخص کنید . برای دسترسی به این بخش از این آدرس استفاده کنید :

  1. Crawl
  2. Sitemaps

اگر معماری سایت شما مناسب باشد، بدست آوردن این نقشه کار سختی نیست اما به‌ هرحال این کار باید در لیستتان باشد و ان را انجام دهید .

وقتی محتوای وب سایتتان را به روز رسانی می کنید گوگل را به برسی دوباره مجبور کنید

همانطور که در تیتر نوشته شده است وقتی محتوا را به‌ روز رسانی می‌ کنید، گوگل را مجبور به crawl دوباره کنید تا ظرف چند ثانیه مجددا ایندکس شوند . اما فقط با چند کلیک می‌ توانید بلافاصله crawl را انجام بدهید و صفحه‌ ی شما re-cash شود . برای دسترسی به این بخش باید مراحل زیر را طی کنید :

  1. Crawl
  2. Fetch As Google
  3. Fetch
  4. Submit To Index
  5. Crawl only this URL
  6. Go

ایندکس دستی لینک از طریق Fetch As Google

مشخص کردن کشور هدف

گوگل خیلی هوشمندانه متوجه می‌ شود که هدف شما کدام کشور است . اما در شرایط خاص مخصوصا اگر از دامنه .com استفاده می‌ کنید، بهتر است که کشور هدفتان را در کنسول جستجو مشخص کنید . برای دسترسی به این بخش به شیوه ی زیر عمل کنید :

  1. Search Traffic
  2. International Targeting
  3. Country

انتخاب Target Country یا کشور هدف در کنسول جستجوی گوگل

با ظرافت و حساسیت از ابزار URL Removal استفاده کنید

اگر صفحات یا directory هایی را پیدا کردید که اشتباه ها، ایندکس شدند و نباید ان جا باشند، می‌ توانید با استفاده از ابزار ” URL removal “ خیلی سریع پاکشان کنید . اما همانطور که در بالا هم گفته شد زمانی که از این ابزار استفاده می‌ کنید باید خیلی دقت داشته باشید، نباید چیزی را به‌ اشتباه پاک کنید . برای دسترسی به این ابزار به این طریق عمل کنید :

  1. Google Index
  2. Remove URLs

حذف لینک های ایندکس شده در گوگل

اگر تمامی نکات گفته شده را به صورت کامل و صحیح به کار ببندید قطعا نتیجه ی مد نظرتان را خواهید گرفت . این نکات که جزئی از 200 نکته ی طلایی سئو است، امتحان شده هستند و بنا به تجربیات و مطالعات بدست امده جمع اوری شده اند . پس با خیال راحت ان ها را در وب سایت خودتان پیاده سازی کنید تا مانند ما و دیگر وب سایت ها از ارتقای رتبه ی خود خرسند شوید .

بخش اول مقاله تا اینجا بود، لطفا برای مطالعه ی ادامه ی نکات مربوطه به موضوع محتوا به مقاله ی بعدی ما سر بزنید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما سپاس گذاریم . لطفا در صورت رضایت از مطالب ما ان ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و از دیگر مقالات ما که در زمینه ی طراحی سایت، سئو، تکنیک های ان و بهینه سازی محتوا می باشد دیدن فرمایید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
صفحه درباره ما در طراحی سایت

صفحه درباره ما در طراحی سایت

یک وب سایت کاربر پسند و اصولی دارای صفحات مناسب و کاربردی است . در واقع می توان این گونه گفت که یک وب سایت استاندارد دارای یک صفحه اصلی یا همان HOME PAGE است، یک صفحه درباره ما در طراحی سایت، یک صفحه تماس با ما در طراحی سایت و یک صفحه وبلاگ، محصول، […]

نکات طراحی سایت کلینیک بخش1

نکات طراحی سایت کلینیک بخش1

در واقع هدف اصلی از طراحی سایت کلینیک یا هر مرکز پزشکی دیگر این است که اطلاعاتی را در مورد خدمات تخصصی پزشک و کلینیک به بیماران برسانیم . بحث پزشکی و درمان از موضوعات مهم جوامع هستند . حتی این موضوع در اینترنت نیز راه یافته است و بیش از 72 درصد جست و […]

انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت شرکتی

انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت شرکتی

با پیشرفت تکنولوژی و اینترنتی شدن تمامی امور انسان ترجیح می دهند تا کار های خود را از این طریق انجام دهند از این بابت داشتن یک وب سایت مناسب که بتوانید شما، برندتان، محصولات، خدمات، امکانات و در نهایت سازمان و یا شرکتتان را معرفی کنید یک موضوع حیاتی محسوب می شود . در […]

طراحی سایت بیمه در مشهد

طراحی سایت بیمه در مشهد

با همه گیر شدن اینترنت و به دنبال ان پیشرفت ارتباطات در فضای مجازی، بخش زیادی از خدمات در این فضای گسترده قابل‌ ارائه بوده و بخش زیادی از مردم کالا و خدمات مورد نیاز خود را به‌ صورت آنلاین خریداری می‌ کنند . در سال‌ های گذشته با پیشرفت زیاد ارائه خدمات آنلاین در […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.