200 نکته ی طلایی سئو – بخش10. گوگل انالیتیکس
200 نکته ی طلایی سئو – بخش10. گوگل انالیتیکس
در این مقاله قصد داریم تا در مورد 200 نکته ی طلایی سئو، بخش گوگل انالیتیکس را خدمت شما عرض کنیم . همان طور که می دانید امروزه اهمیت و فواید طراحی سایت بر کسی پوشیده نیست . اما فقط طراحی سایت نیست . موضوع مهم دیگری هم وجود دارد که اصلا نمی توان ان را نادیده گرفت . ان هم بازدید وب سایت است .
این موضوع هم در گروی بهتر دیده شدن وب سایت شما هم است . برای این هم نیاز است که وب سایت شما بهینه سازی شود . درصد زیادی از افراد به دنبال راه کار هایی برای بهبود سئوی سایت خود هستند . برای بهبود سئو باید بخش های مختلفی را سامان دهی کنید .
در این مقاله قصد داریم تا 200 نکته ی طلایی سئو را که به بهبود رتبه ی وب سایتتان کمک می کند بیان کنیم . به علت طولانی بودن مطلب ما این نکات و تکنیک ها را در چند مقاله برای شما جمع اوری کردیم . لطفا از دیگر مقالات ما که در این زمینه می باشد دیدن فرمایید . در این مقاله قصد داریم به موارد مربوط به گوگل انالیتیکس بپردازیم .
گوگل انالیتیکس چیست ؟
” Google Analytics “ یک ابزاری است که می توانید به کمک ان امار بازدید وب سایت را برسی کنید . از این ابزار بازاریابان و وب مستر ها برای واکاوی وب بیشتر استفاده می کنند . امکاناتی که این سیستم ارائه می کند عبارتند از :
- امکان بررسی و تحلیل ورودی ها
- صفحات ورودی دهنده
- کاربران وارد شده
- فعالیت های کاربران
- زمان حضور
- مسیر خروجی آن ها
به خاطر همین موارد است که مدیران وب سایت ها می توانند گستره ی وسیعی از اطلاعات را بدست اورند . از ویژگی های گوگل انالیتیکس می توان به هدف گذاری برای سایت اشاره کرد . شما می توانید در گوگل انالیتیکس اهدافی را تعیین کنید و روند طی نمودن کاربر را، برای رسیدن به هدف شما را، ببینید تا متوجه شوید که چرا بسیاری از اهداف شما از سایت به وقوع نمی پیوندند .
اجازه دهید تا با یک مثال این موضوع را بهتر برای شما توضیح دهم . برای مثال شما قصد فروش بک محصول را دارید . شما فروش ان را در گوگل انالیتیک به عنوان یک هدف بیان می کنید و به این صورت می توانید مسیری که کاربر برای خرید ان طی می کند را نشاهده کنید . خب به کمک این ابزار می توانید این را بفهمید که در روند خرید ان محصول چرا کاربر خرید را تکمیل نمی کند و کاربران بیشتری تبدیل به مشتری نمی شوند .
گوگل انالیتیکس به شما امکان می دهد تا به موارد زیر دسترسی داشته باشید :
- چه کسانی از وب سایت شما بازدید می کنند
- شما می توانید محل کاربران را مشاده کنید
- مرورگر های مورد استفاده ی کاربران را ببینید
- مشاهده ی رزولوشن صفحه ی نمایش کاربران
- مشاهده ی فعال بودن جاوا اسکریپت
- نصب بودن فلش، زبان و غیره را ببینید
ممکن است به دلیل تحریمات نتوان دیگر مثل سابق از ان استفاده کرد اما می توانید با قرار دادن کد آن در قالب وب سایت خود از آن استفاده کرده و آمار صفحات را مشاهده کنید .
نحوه ساخت اکانت گوگل انالیتیکس :
- ابتدا وارد اکانت گوگل خود شوید
- سپس با فیلتر شکن وارد صفحه ” www.analytics.google.com “ شوید و بر روی دکمه ی Sign up کلیک کنید
- در صفحه ی باز شده اطلاعات خواسته شده مانند نام اکانت و نام وب سایت و آدرس url وب سایت را وارد کنید
- اگر سایت شما از SSL استفاده می کند باید گزینه https را انتخاب کنید
- در این مرحله از منوی Industry Category موضوع وب سایت خود را انتخاب کنید
- سپس منطقه ی زمانی کشور خود را انتخاب کنید
- در مرحله ی بعد بر روی دکمه آبی رنگ Get Tracking ID کلیک کنید
- در این مرحله در پنجره باز شده گزینه I Accept را انتخاب کنید
- سپس کدی که به شما نشان داده می شود را کپی کرده و در قالب وب سایت خود در بین تگ <FOOTER> قرار دهید
- معمولا بعد از ۲۴ ساعت می توانید آمار وب سایت خود را مشاهده کنید
خب حال که متوجه شدیم گوگل انالیتیکس چیست و چه ویژگی هایی دارد، میخواهیم به نکات پیرامون ان پردازیم و ان ها را برای بهبود وضعیت وب سایتمان به کار ببندیم . لطفا با حوصله این نکات را مطالعه کنید و از ان ها به درستی استفاده کنید .
نکات مربوط به گوگل انالیتیکس :
- ثبت نام در گوگل انالیتیکس
- برسی امار و ارقام به صورت مداوم
- لینک کردن گوگل انالیتیکس با Search Console
- فیلتر کردن Spam های ازار دهنده
- دنبال کردن لینک های خروجی
ثبت نام در گوگل انالیتیکس
اولین مرحله برای بهره مند شدن از خدمات رایگان گوگل انالیتیکس عضو شدن در ان است . پس در ان ثبت نام کنید تا به میزان دقیق بازدید وب سایتتان دسترسی داشته باشید . نظارت بر روی این عوامل روی سئوی وب سایتتان تاثیر زیادی می گذارد .
برسی امار و ارقام به صورت مداوم
امار را مرتبا چک کنید و نسبت به هر تغییری در بازدید واکنش نشان دهید . به کمک این ابزار شما می توانید از صفحات فرود ” landing page “ و غیره آگاه نیز اگاه شوید . به عنوان مثال، افت ناگهانی در ترافیک جستجو را در نظر بگیرید، که می تواند نشانه ی جریمه باشد که قطعا باید برای ان باید هر چه سریع تر کاری انجام بدهید .
لینک کردن گوگل انالیتیکس با Search Console
قبلا به این صورت بود که از طریق گوگل انالیتیکس می توانستید ببینید کدام کلمه های کلیدی بازدید جستجو را برایتان به همراه دارند . اما این روزا وقتی کلمات کلیدی را چک کنید چیزی نمایش داده می شود که افتضاح است . شما می توانید با متصل کردن Search Console با گوگل انالیتیکس ، داده های مربوط به کلمات کلیدی را از گزارش Search Queries موجود در Search Console بیرون بکشید .
برای اطالاعات بیشتر می توانید به اینجا مراجعه کنید .
فیلتر کردن Spam های ازار دهنده
در چند سال اخیر spam های referral به شدت افزایش پیدا کرده اند . این یک نوع خاص ازار دهنده از spam است که در ان spammer ها گوگل انالیتیکس را فریب می دهند تا گزارش های referral ی را ارائه بدهد که هیچ وقت اتفاق نیفتاده اند .
این ghost referrals داده های شما را تحریف می کنند و باعث می شوند گزارش های اشتباهی به دست شما برسد . خوشبختانه فیلتر کردن ان ها و بدست آوردن آمار صحیح کار سختی نیست . نحوه ی انجام این کار را می توانید از اینجا ببینید .
دنبال کردن لینک های خروجی
برای دنبال کردن لینک های خروجی می توانید از ردگیری رخداد ها ” events “ استفاده کنید . هر چقدر دانش شما درباره ی نحوه ی تعامل کاربر ها با سایت بیشتر باشد بهتر است . بنابراین بهتر است برای لینک های خروجی، ردگیری رخداد ها را تنظیم کنید .
اگر دارید برای کسی مقدار قابل توجهی بازدید ” referral “ می فرستید، حتما از قبل متوجه ان شدید . پس ان ها باید خیلی نسبت به برقراری ارتباط و تبادل لینک مشتاق باشند .
خب حال به برخی از نکات عمومی سئو می پردازیم .
تمام تخم مرغ هایتان را داخل یک سبد نگذارید
کمپین بازاریابی اینترنتی خوب ان است که چند وجهی باشد و از ترکیب سئو، شبکه های اجتماعی و بازدید های پولی تشکیل شود . هیچ وقت روی تنها یک منبع بازدید برای کسب و کار اتکا نکنید .
تا حدی که در توانتان است یاد بگیرید
وب سایت های زیادی را می توانید در نتیجه ی گوگل پیدا کنید که نکات و تکنیک های سئو را برای شما عموم به صورت رایگان قرار داده اند . تا جایی که می توانید از ان ها استفاده کنید و سطح دانش خود را بالا ببرید . برای شروع می توانید در بلاگ Ahrefs ثبت نام کنید .
توجه به بروز رسانی ها
نکات سئو همواره در حال تغییر هستند پس برای گرفتن نتیجه ی مطلوب بهترین کار این است که شما همیشه خودتان را با تغییرات هم جهت کنید تا از رقیبانتان عقب نمانید .
صبور باشید
سئوی مؤثر، کار سخت و زمان زیادی را می طلبد اما ارزش تلاش و صبری که انجام می دهید را دارد . مطالعات نشان دادند که سئو همچنان بهترین میزان بازگشت سرمایه را در بین کانال های بازاریابی درون سئوی ” inbound ” دارد .
از تاکتیک های مشکوک دوری کنید
اگر تاکتیکی را پیدا کردید که بیش از حد خوب و راحت به نظر میرسید، احتمالا درست نیست .
اسپم نفرستید و باحال باشید
آیا نکته ی دیگه ای در سئو می دانید که دوست داشته باشید در این لیست اضافه کنید ؟ لطفا ان ها را در دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید .
اگر تمامی نکات گفته شده را به صورت کامل و صحیح به کار ببندید قطعا نتیجه ی مد نظرتان را خواهید گرفت . این نکات که جزئی از 200 نکته ی طلایی سئو است، امتحان شده هستند و بنا به تجربیات و مطالعات بدست امده جمع اوری شده اند . پس با خیال راحت ان ها را در وب سایت خودتان پیاده سازی کنید تا مانند ما و دیگر وب سایت ها از ارتقای رتبه ی خود خرسند شوید .
بخش اول مقاله تا اینجا بود، لطفا برای مطالعه ی ادامه ی نکات مربوطه به موضوع محتوا به مقاله ی بعدی ما سر بزنید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما سپاس گذاریم . لطفا در صورت رضایت از مطالب ما ان ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و از دیگر مقالات ما که در زمینه ی طراحی سایت، سئو، تکنیک های ان و بهینه سازی محتوا می باشد دیدن فرمایید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!