051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » سئو و بهینه سازی سایت » تکنیک های سئو » 200 نکته ی طلایی سئو – بخش3. سئوی بر صفحه 1
200 نکته ی طلایی سئو – بخش3. سئوی بر صفحه 1
تکنیک های سئو, سئو و بهینه سازی سایت 16 اکتبر 2018

200 نکته ی طلایی سئو – بخش3. سئوی بر صفحه 1

پرستو بخشی پرستو بخشی

200 نکته ی طلایی سئو – بخش3. سئوی بر صفحه 1

در این مقاله قصد داریم تا در مورد 200 نکته ی طلایی سئو، بخش سئوی بر صفحه را خدمت شما عرض کنیم . همانطور که میدانید امروزه اهمیت و فواید طراحی سایت بر کسی پوشیده نیست . در حال حاضر اکثر صاحبین کسب و کار ها برای پیشرفت تجارت خود و هم سو بودن با شرایط دیجیتالی  الان تصمیم گرفتند تا با استفاده از طراحی سایت رنگ جدیدی به تجارت خود ببخشند .

اما طراحی سایت همه ی ماجرا نیست . در اینجا با موضوع مهم دیگری رو به رو می  شوید ان هم دیده شدن شما توسط کاربران انلاین در فضای مجازی است . برای بهتر و بیشتر دیده شدن شما نیاز است که وب سایت شما بهینه سازی شود . درصد زیادی از افراد به دنبال راه کار هایی برای بهبود سئوی سایت خود هستند .

برای بهبود سئو باید بخش های مختلفی را سامان دهی کنید . به علت طولانی بودن مطلب ما این نکات و تکنیک ها را در چند مقاله برای شما جمع اوری کردیم .

استفاده از کلمه ی کلیدی در تگ عنوان

در بعضی مواقع ممکن است صفحه ها بدون حضور عنوان هم می توانند امتیاز و رنک بگیرند . درست است که لینک ها اهمیت زیادی دارند و اولویت دارند اما هنوز هم این موضوع یکی از قوی ترین موارد تاثیر گذار بر سئوی بر صفحه است .

کلمات کلیدی در عنوان

این موضوع به قدری اهمیت دارد که شما باید اطمینان حاصل فرمایید که تمام صفحاتتان دارای تگ عنوان منحصر به فرد خودش باشد و کلمه‌ ی کلیدی اصلی‌ خودتان را فقط یک بار در ان‌ ها استفاده کنید .

تگ عنوان را به هیچ عنوان کوتاه نکنید

کوتاه تگ عنوان اصلا ظاهر خوبی ندارد پس سعی کنید اصلا این کار را انجام ندهید . زمانی که شما از رایانه دسکتاپ جستجو انجام بدهید، تگ‌ های عنوان فقط 512 پیکسل فضا برای نمایش دارند و بعد از ان دیگر کوتاه می‌ شوند .

عنوان طولانی در نتایج جستجو عکس 

? Replace your what

یک نکته مهم در مورد تگ های عنوان این که روی سئوی بر صفحه تاثیر دارند این است که طول تگ ها باید دارای اندازه ی مشخصی باشد . در واقع بهترین حالت این است که طول تگ های عنوان 55 کارکتر یا کمتر باشد . ابزار هایی وجود دارند که می توانید با استفاده از ان طول تگ‌ های عنوان را 55 کاراکتر یا کمتر از ان در نظر بگیرید .

برای اینکه ببینید تگ های عنوان شما چگونه در جستجو دیده می شوند می توانید از ابزار هایی که وجود دارد و ایجاد شده است استفاده کنید . برای دسترسی به یکی از این ابزار ها می توانید به اینجا مراجعه کنید .

یک موضوعی را باید خدمت شما عرض کنم جهت اگاهی بیشتر، اینکه گوگل در حال حاضر تگ های عنوانی را که اندازه های ان ها 600 پیکسل هستند را در نتایج تست می کند اما هنوز هم روی توصیه ی 55 کارکتری بالا تاکید می کنیم .

عنوان ها را عالی انتخاب کنید

انتخاب عنوان درست یک موضوع مهم در سئوی بر صفحه می باشد برای همین موضوع هم است که گفته می شود در انتخاب و ساخت ان باید دقت و حساسیت اعمال شود . پس بهتر است عنوانی را بنویسید که مخاطبان و کاربران نتوانند در مقابل ان مقاوت کنند . اکثر افراد تلاششان را می کنند تا وب سایتشان در رتبه بندی نتایج جستجو در سطح بالا تری قرار گیرند . بدین منظور عنوان هایشان را به گونه ای انتخاب می کنند تا به قول معروف کلیک خور ان بالا برورد .

ممکن است با خود فکر کنید که چگونه می توان در 55 کارکتر فضا یک عنوان مناسب ایجاد کنید اما با کمی فکر و خلاقیت می توانید به راحتی از پس این مورد بر بیایید . عنوان را به گونه ای ایجاد کنید گیرا و جذاب باشد برای کاربران . اگر به نکاتی که گفته شد به درستی عمل کنید می توانید تاثیرات ان را بر روی سئوی بر صفحه ی وب سایتتان مشاهده کنید .

شاید بخواهید قبل از انجام این کار چند نمونه از موارد عملی در این زمینه را مشاهده کنید . برای دیدن نمونه های عملی می توانید از وب سایت های همه گیریی مانند فیسبوک استفاده کنید و به ان ها سر بزنید . این سایت‌ ها به نرخ‌ های کلیک بالا وابسته‌ هستند و نتایج آزمون تقسیم  ان‌ ها فوق‌ العاده است .

اجازه دهید یک مثال برای درک بهتر این موضوع برای شما بیان کنم . مثلا، Upworthy برای هر کدام از پست‌ های خودش 25 عنوان می‌ نویسد و بعد، با انجام تعدادی آزمون، دو یا سه تا از بهترین‌ ها را انتخاب می‌ کند و در نهایت تصمیم پایانی را بعد از انجام تمام این مراحل می گیرد .

upworthy

پس این مورد را همیشه به خاطر داشته باشید که اگر نرخ کلیک کردن وب سایت شما بالا برود، رتبه بندی شما بهبود می یابد .

عنوان را برجسته کنید

دلیل این موضوع که گفته می شود عنوان را برجسته کنید این است که در این صورت می توانید کلیک های بیشتری را جذب کنید . اگر تمام عنوان‌ های صفحه‌‌ ی نیش‌ تون از یه فرمت خاصی پیروی می‌ کنند، انجام یک کار متفاوت عنوان‌ هایتان را در SERP ها برجسته کند . در این صورت است که برجسته شدن، شما را به کلیک‌ های بیشتر می‌ رساند .

برای حضور برند تان در عنوان، خودتان را اذیت نکنید 

هیچ ضرورتی ندارد که نام برند تان حتما در عنوانتان حضور داشته باشد . گاهی اوقات پیش می اید که خوده مرور گر گوگل ان را به عنوان شما اضافه می کند . این باعث می شود که چند تا از کارکتر های محدود هم هدر برود .

برای تاثیر گذاری بیشتر سئوی بر صفحه عنوانتان را بهینه سازی کنید 

شما می توانید با توجه به برند تان عنوانتان را بهینه سازی کنید . در این مورد یک استثنا وجود دارد مثلا برای مورد قبلی و ان هم صفحه اصلی‌ وب سایتتان، جایی که عنوان‌ شما باید قطعا برای برند بهینه‌ سازی شود .

سعی کنید در صفحات کلمات عنوانتان را هدر ندهید

با توجه به فضا ی محدودی که در اختیار دارید، تلاش کنید تا استفاده از حروف ربط یا ایست‌ واژه‌ ها را در عنوان‌ های صفحات به حداقل برسانید . مثل یک، و، است، در، از، یا، بود، با و غیره … .

گوگل فاکتور هایی دارد که طبق ان، ایست ‎واژه‌ ها در جستجو لحاظ نمی‌ شوند .

برای تجارت انلاین خود از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید

باید تمام این موارد را به درستی در وب سایتتان اعمال کنید تا سئوی بر صفحه ی ان بهبود یابد . یکی از دیگر از کار هایی که می توانید برای بهبود ان انجام دهید این است که اگر تجارت انلاین دارید بهتر است از کلمات کلیدی استفاده کنید که قصد خرید را نشان می دهند . زمانی که شما از این کلمات در عنوان خود استفاده می کنید و یک فروشگاه اینترنتی هم دارید می توانید جستجو کننده ها را به سمت وب سایتتان جذب کنید و درصد فروشتان را بالا ببرید .

با ذکر یک مثال این موضوع را ساده تر برایتان توضیح می دهم . مثلا فردی عبارت  لباس‌های بنفش  را جستجو می‌ کند . این فرد احتمالا دنبال این موارد است :

  • نقد ها
  • تصاویری از لباس‌ های بنفش
  • اطلاعاتی درباره‌ ی اینکه لباس‌ های بنفش چی هستند

اما وقتی کسی عبارت ” خرید لباس‌ های بنفش  را جستجو می‌ کند، احتمال اینکه برای انجام خرید آماده باشد خیلی بیشتر است . بنابراین اضافه کردن کلماتی مثل خرید به ابتدای عنوان‌ ها می‌ تواند این مشتری‌ های احتمالی را به سمت شما بکشاند . اکثر افراد فرمتی که برای سایت‌ های فروشگاهی دوست دارند این است :

خرید آنلاین (نام محصول)

یکی از نکات خوب این عنوان این است که می‌ شود به عنوان یه قالب از ان استفاده کرد و این‌ گونه در وقتتان صرفه‌ جویی می‌ شود و دیگر مجبور نیستید برای هر کدام از هزاران محصول‌ خود، یکی یکی عنوان بنویسید . دقت داشته باشید هر چه قدر در انجام این موارد خلاقیت به خرج دهید سئوی بر صفحه ی شما به طرز چشم گیری بهبود می یابد .

از کلمات جذاب در عنوانتان استفاده کنید

برای این که کاربران و مشتریان را به خود جذب کنید سعی کنید در ایجاد عنوان خود از کلمات مثبت مانند  بهترین  استفاده کنید . اینگونه کاربران وسوسه می شوند تا وارد وب سایت شما شوند و به مشتریان شما تبدیل شوند . تاثیر این کار به قدری زیاد است که حتی در برخی موارد افرادی که صرفا برای جمع اوری اطلاعات این کلمات را جستجو می کنند به مشتریان شما تبدیل می شوند .

استفاده کردن از این کلمات در عنوانتان ضرری ندارد کمترین کاری که می تواند برای شما انجام دهند این است که این کلمات می توانند برای به کاربران در گردآوری اطلاعات کمک کند .

اکثر افراد که برای خرید وارد اینترنت می شوند چنین عبارتی را جستجو می کنند : بهترین {محصول} برای فلان

پس استفاده از عنوان‌ هایی مانند نمونه های زیر می‌ تواند جستجو کننده‌ هایی که دنبال خرید هستند را احتمالا به سمت شما بکشاند :

پشت‌ خاراننده‌ ی سبز – بهترین خاراننده برای خاراندن پشت شما

تکنیک خاص در سئوی بر صفحه ، فروش محتوا در توضیحات متا

توضیحات متا یک محیط مناسب برای این است که محتوا یتان را در ان بجا بگذارید زیرا مانند تبلیغات در نتایج جستجو باقی می ماند .  گوگل همیشه این توضیحات را نشان نمی‌ دهد گاهی اوقات گوگل بخشی از متن صفحه را به نمایش می‌ گذارد که بیشتر به جستجو مربوط باشد . اما وقتی نشان بدهد، یک متنی که به خوبی نوشته شده باشه می‌ تواند کلیک‌ های بیشتری را برایتان جذب کند .

اگر می خواهید یک کاری انجام دهید که سئوی بر صفحه ی شما بهبود یابد بهتر است این کاری را که می خواهم برایتان بگوییم را به درستی انجام دهید . شما باید توضیحات متا را برای هر صفحه به صورت منحصر به‌ فرد بنویسید و سعی کنید که گیرایی داشته باشه و ارزش، پیشنهاد فروش منحصر به‌ فرد را به افراد منتقل کند و ان‌ ها را تحریک کند که روی ان کلیک کنند .

توضیحات متا را کوتاه نکنید هیچ گاه

طبق استاندارد های گوگل توضیحات متا باید دارای حداکثر 155 کارکتر باشد . شما اگر می خواهید سئوی بر صفحه ی وب سایتتان ارتقا یابد بهتر است که حد و مرز کارکتر ها را رعایت کنید تا، وقتی که نتایج جستجو نشون داده می‌ شود، موتور جست‌ و جو ان‌ را کوتاه نکند .

استفاده ی کلمه ی کلیدی در توضیحات متا

اگر چه انجام این کار تاثیر مستقیمی روی رتبه‌ بندی سئوی بر صفحه ندارد، اما باعث می‌ شود که هنگام جستجو، کلمات کلیدی موجود در توضیحات متا به صورت برجسته نشان داده شوند . همان طور که می دانید این کار می‌ تواند به افزایش CTR کمک کند .

ایجاد توضیحات متایی که بیشترین کلیک را جذب می کنند

شما می توانید با استفاده از ازمون تقسیم چندین توضیحات متا را برسی کنید و ان موردی را انتخاب کنید که بیشترین کلیک را دریافت می کند . فرمت‌ های مختلف توضیحات متا را امتحان کنید تا CTR بهینه شود .

در توضیحات متا هر چیزی می توانید قرار دهید برای مثال اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید شاید بهتر باشه قیمت محصولات را هم در توضیحات متا ذکر کنید . حواستان باشد که در همین جریان برای ارتقای سئوی بر صفحه ی وب سایتتان به تست کردن و بهینه‌ سازی CTR ادامه بدهید .

هر صفحه از وب سایتتان باید دارای تگ H1 باشد

شما برای ارتقای سئوی بر صفحه ی سایتتان باید تک تک این نکات را با دقت اعمال کنید . این مورد هم جز ان نکاتی است که خیلی در بهینه سازی سایتتان تاثیر می گذارد . شما باید اطمینان حاصل کنید که هر صفحه از سایت شما دارای تگ H1 منحصر به‌ فرد باشد . پس مطمئن شوید که هرگز از تگ‌ های H1 تکراری در چندین صفحه استفاده نکنید .

حتما دقت داشته باشید که در تمام صفحات، لوگوی خودتان را در تگ H1 وارد نکنید . به قول معروف روی خوشی ندارد .

استفاده از کلمات کلیدی در تگ H1

این مورد هم مانند دیگر نکات مهم و با ارزش در زمینه ی سئوی بر صفحه است . شما باید بتوانید برای ارتقای سئوی بر صفحه سایتتان از کلمات کلیدی به صورت خلاقانه ای در تگ H1 استفاده کنید . این جز نکاتی نیست که بگوییم اگر ان را انجام بدهید خوب است، شما باید این کار را انجام بدهید .

کلمه‌ های کلیدی ثانویه و LSI را هم وارد کنید

تگ‌ های عنوان اضافی H2 و H3 فرصت خوبی هستند تا عبارت‌ های کلیدی ثانویه و کلمه‌ های کلیدی LSI را هم به کار ببرید .

در ساختار قالب از ان های عنوان استفاده نکنید

اکثر قالب ها در ساختار خودشان از تگ های عنوان به این گونه استفاده می کنند، ان ها تگ های عنوان را با کلمه ها یا عبارت های عمومی مانند : جزئیات بیشتر ، استفاده می کنند . بهترین حالت برای این موارد که می تواند باعث ارتقای سئوی بر صفحه شود این است که این ها را درون div هایی که با css میتوان به ان ها شکل داد جایگزین کرد .

یکی از بهترین نکات در موضوع سئوی بر صفحه این است که اولویت بندی کنید

زمانی که اولویت بندی می کنید خیلی بهتر می توانید از پس کار ها بر بیایید . خب برای شروع، اولویت را به محتوا بدهید . دلیل ان هم خیلی روشن است، از خودتان بپرسید که چرا کاربران از سایت شما بازدید می کنند ؟ خب جواب ان ساده است، بازدید کاربران از وب سایت شما صرفا بخاطر محتوای ان است .

خب حال که این موضوع مهم را یاد اور شدیم شما هم برای بهبود هر چه بیشتر سئوی برصفحه ی وب سایتتان باید از این که بازدید کنندگان بعد از انجام مراحل جستجو به سمت سایت شما هدایت می شوند یا نه مطمئن شوید . ان ها باید بتوانند در کوتاه ترین زمان مطلب مورد نظرشان را در سایت شما پیدا کنند . پس عنوان شما باید در بالای صفحه باشد .

شما در واقع با این کار به کاربران این امکان را می دهید که ان ها بدون اسکرول کردن به سمت پایین، عنوان را ببینند .

افراط در تبلیغات ممنوع

حواستان باشد که کاربران برای مطالعه ی مطلب شما وارد سایتتان شدند پس ان ها را با تبلیغات بیش از حد در بالای صفحه ازار ندهید . خیلی از افراد برای کسب درامد از وب سایتشان به تبلیغات روی می اورند . اما خودتان را به جای کاربران بگذارید . ایا خوده شما زمانی که به دنبال مطلبی میگردید با تبلیغات زیاد رو به رو می شوید اذیت نمی شوید ؟

مطمئنا جواب شما هم بله است . پس یعنی شما هم قبول دارید که تبلیغات ازار دهنده هستند . خب نکته ی جالب در این زمینه این است که هر چیزی که از نظر کاربران ازار دهنده باشد از نظر گوگل هم ازار دهنده می باشد . اگر چه استفاده از تبلیغات برای شما سود اور است و می توانید 2 یا 3 بنر تبلیغاتی در هدر سایتتان قرار دهید اما شک نکنید این کار باعث کاهش بازدید ها می شود .

حواستان باشد که بازدید کم یعنی رتبه ی پایین و این اصلا نتیجه ای نیست که شما می خواهید . پس اگر رتبه بندی سایتتان و بهبود سئوی بر صفحه ی شما برایتان مهم است در انجام این امر بیشترین دقت را به خرج دهید .
در این تصویر می بینید که 3 نوع چیدمان بنر تبلیغاتی به نمایش گذاشته شده است .

بنر تبلیغاتی

2 تا از ان ها از دید گوگل مشکلی ندارد و یکی از آن ها خطرناک است . پس نتیجه گیری که از این گزینه می کنیم این است که باید دقت و تلاش کنید تا تبلیغات از حد مجاز بیشتر نشود یعنی مزاحم کاربر نشود . اگر هم در شرایطی مجبور به استفاده از تبلیغات هستید مطمئن شوید که ان ها به گونه ای نباشد که محتوایتان را به سمت پایین هل بدهد .

ایجاد یک سلسله مراتب برای محتوایتان تا عصاره ی لینک ها در وب سایتتان به جریان بیافتند

به  PageRank ” اجازه بدید تا با نگاهی دقیق به سلسله مراتب، ساختار سایت، به طور مؤثری در سایت شما بچرخد .
بهترین حالت که باعث بهبود سئوی بر صفحه ی شما می شود این است که هر صفحه از سایتتان با چند کلیک از صفحه ی اصلی قابل دسترس باشد .

سلسله مراتب

ممکن است گاهی اوقات شما ترجیح دهید صفحات مهم از چندین نقطه ورودی قابل دسترس باشند . در این صورت شما می توانید عصاره ی لینک بیشتری به ان ها بدهید .

اطمینان حاصل کنید که ناوبری واضح باشد

برای اینکه سئوی بر صفحه ی شما بهبود یابد بهتر است که نکاتی در مورد ناوبری رعایت کنید . خب بهترین حالت برای ناوبری شما است این که به گونه ای باشد که به راحتی پیدا شود و هم این که برای موتور های جستجو گر و کاربران قابل دیدن باشد .

لینک های پولی ممنوع

خیلی از افراد برای بهبود سریع سئوی بر صفحه ی سایتشان از لینک های پولی و مواردی این چنینی استفاده می کنند . اما یا باید ان ها را ” nofollow “ کنند و یا این که منتظر برخورد گوگل باشند . تصورات اشتباهی هم در این بین شکل گرفته است . مثل اینکه عده ای فکر می کنند گوگل با لینک های پولی مشکل دارد .

اما این گونه نیست و چیزی که گوگل با ان مشکل دارد این است که لینک های پولی وجود دارند که page rank گوگل را انتقال داده اند و نتایج جستجو را تحت تاثیر قرار می دهند . در واقع این ها لینک هایی هستند که گوگل از ان ها متنفر است . پس اگر می خواهید در این روند به مشکل بر نخورید بهتر است هر لینکی که برای ان هزینه پرداخت می کنید را ” no follow “ کنید .

<a href="http://www.example.com" rel="nofollow">Paid Link</a>

این موضوع به گوگل می گوید که از ان لینک صرف نظر کند و ان را نبیند . ممکن است بپرسید چگونه باید این کار بکنیم ؟ به صورت زیر که مشاهده می کنید می توانید به لینک هایتان ویژگی ” no follow “ را اضافه کنید .

از زمانی که برای مطالعه ی این مطلب گذاشتید از شما مچکریم . اگر از این مطلب راضی بودید و مفید بوده برایتان ان را با دوستانتان به اشتراک بگذارید . در صورت رضایت از دیگر مقالات ما در زمینه ی سئوی سایت و  طراحی سایت هم دیدن فرمایید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
تکنیک Content First در طراحی سایت

تکنیک Content First در طراحی سایت

تکنیک Content First در طراحی سایت چیست ؟!! منظور از این تکنیک این است که طراحان، طراحی وب سایت ها را بر اساس محتوای آن ها انجام می دهند . در واقع این تکنیک یک نگرش استراتژیک در حوزه طراحی سایت است . در این روش طراحان محتوا را در بهترین شکل ممکن ارائه می […]

مهم ترین قوانین طراحی سایت بخش اول

مهم ترین قوانین طراحی سایت بخش اول

طراحی سایت به طور کلی شامل 3 مرحله می شود . این 3 مرحله عبارت اند از : قبل طراحی سایت، زمان طراحی، بعد از طراحی سایت . در این مطلب تصمیم گرفته ایم تا مهم ترین قوانین طراحی سایت را در این 3 مرحله شرح دهیم . ممکن است برایتان سوال پیش اید که […]

طراحی سایت رستوران

طراحی سایت رستوران

رستوران ها، هر روزه پذیرای مشتریان زیادی هستند. یکی از بهترین روش ها برای جذب مشتریان جدید بهره گیری از یک طراحی سایت رستوران است. هدف از طراحی سایت رستوران، حفظ ارتباط مشتری با مرکز است. درواقع برای برند سازی این مراکز دو موضوع خیلی اهمیت دارد، اولین ان بازاریابی اینترنتی است و دومین ان […]

پشتیبانی سایت چیست ؟

پشتیبانی سایت چیست ؟

امروزه اکثر شرکت ها و سازمان ها زمانی که به دنبال یک راه حل برای کاهش هزینه های تبلیغاتی خود می گردند، طراحی وب سایت را انتخاب می کنند . بازاریابی اینترنتی به کمک طراحی وب سایت یکی از بهترین راه ها برای افزایش سود و درامد صاحبین کسب و کار ها است . دلیل […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.