051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » سئو و بهینه سازی سایت » بازاریابی دیجیتال » منبع درآمد گوگل از کجاست ؟ بخش چهارم
منبع درآمد گوگل از کجاست ؟ بخش چهارم
بازاریابی دیجیتال 7 جولای 2019

منبع درآمد گوگل از کجاست ؟ بخش چهارم

پرستو بخشی پرستو بخشی

منبع درآمد گوگل از کجاست ؟ بخش چهارم

موضوعی که می خواهیم راجب به آن در این مطلب صحبت کنیم منبع درآمد گوگل است . این که از چه راه ها و روش هایی درآمد گوگل حاصل می شود . امروز کمتر کسی است که گوگل را نشناسد و در این موضوع که گوگل بزرگ ترین شرکت اینترنتی دنیا است . این شرکت سالانه میلیارد ها دلار برای بهتری شدن زیر ساخت هایش هزینه می کند تا بهترین سرویس دهی را برای کاربرانش داشته باشد .

اما اگر دقت کرده باشید اکثر سرویس هایی که گوگل به کاربران ارائه می دهد رایگان هستند . پس چگونه گوگل این همه هزینه را می تواند پرداخت کند ؟ از چه راهی ؟ چه منبع درامدی وجود دارد ؟ گوگل شیوه را ابداع کرد که در آن سرویس هایی را برای کاربران قرار داد تا آن ها به کمک آن بتوانند به درامد برسند و خودش نیز از این طریق به کسب درامد بپردازد . در واقع یک استراتژی برد – برد را طراحی کرد که امروزه بسیار موفق نیز هست .

گوگل با ارائه‌ ی خدمات متنوع تبلیغاتی با شیوه‌ ی بسیار جدید و نو آورانه، علاوه بر ایجاد درآمد های کلان برای خود، به صاحبان تبلیغات و کاربران هم سود می‌ رساند . در نوشتن این مطلب به علت زیاد بودن حجم مطلب ناچار به تقسیم بندی آن شدم و این محتوا را در چهار بخش ارائه کردم . امیدواریم از این مطلب راضی باشید .

منبع درآمد گوگل : این بخش، استراتژی برتر گوگل

قطعا هر شرکتی برای این که بتواند فعالیت خودش را ادامه بدهد نیاز دارد تا برخی خدمات و امکانات را فراهم کند . برای فراهم کردن این موارد نیز، نیاز است تا برای آن ها هزینه هایی پرداخت کند . اگر سه مطلب قبلی را مطالعه کرده باشید قطعا تا اینجا متوجه شده اید که منبع درآمد گوگل از چه راه هایی است . جالب است بدانید که 20 درصد از درآمد عظیم گوگل، سود خالص آن محسوب می شود که چیزی بیش تر از 60 میلیارد دلار است . داشتن چنین حاشیه سودی برای یک شرکت اینترنتی واقعا شگفت انگیز است و این موضوع حسادت دیگر رقبای آن ها را به شدت برانگیخته است .

به همین علت است که گوگل را در حوزه ی فناوری طلاعات پیشرو می دانند . قبلا نیز به این موضوع اشاره کرده بودیم که علت موفقیت گوگل چیست . علت موفقیت گوگل را می توان طراحی یک استراتژی با کیفیت و حرفه ای و همه جانبه دانست که نتیجه ی آن نوع و شیوه ی نوینی از کسب و کار است که باعث درامد زایی عظیم این شرکت شده است .

منبع درآمد گوگل

منبع درآمد گوگل : این بخش، تفاوت کسب و کار گوگل و کسب و کار های سنتی

چنین برنامه ریزی و نو آوری را باید تحسین کرد زیرا توانسته است چنین حاشیه سودی را برای برندش به ارمغان بیاورد . شما یک کسب و کار سنتی را در نظر بگیرید . هر کسب و کاری که دوست دارید، سوالی که از شما پاسخ آن را می خواهم این است که این کسب و کار مد نظر شما برای این که بتواند درامدش را دو برابر کند باید چه کاری انجام دهد ؟

درست است، باید فروش خود را دو برابر کند و قطعا برای داشتم فروش دو برابر باید ابزار ها و لوازم و حتی نیروی کار خود را که برای انجام آن کار نیاز دارد دو برابر کند . تفاوت کسب و کاری که گوگل ایجاد کرده است همین است که به میزان زیادی با این کسب و کار های سنتی تفاوت دارد . در واقع گوگل برای پشتیبانی از چندین برابر شدن کاربرانش جهت جست‌ و جو در فضای وب، نیاز به استخدام چند برابری مهندسین یا افزایش سیستم‌ های خود نخواهد داشت .

مدل کسب‌ و کاری که گوگل ارائه کرده است بسیار ساده و در همکاری برای ارائه‌ ی سود به شرکت‌ های مختلف است . در ادامه به این موضوع می رسیم که گوگل هزینه‌ های بسیاری را تنها در صورتی پرداخت می‌ کند که از سود آوری آن ها اطمینان کسب کرده باشد .

هزینه های گوگل

شرکت گوگل هزینه های زیادی دارد، به همین منظور آن ها را دسته بندی کرده است . اما یکی از مهم ترین و بزرگ ترین هزینه هایی که گوگل موظف به پرداخت آن است، هزینه های مربوط به کسب ترافیک است . گوگل برای این که ترافیک ورودی موتور جست‌ و جو خود را افزایش دهد و این که کاربران بیشتری را در طی زمان به خود جذب کند باید هزینه هایی را پرداخت کند .

قطعا برای انجام این کار نیز، نیاز به تأمین ترافیک ورودی وب سایت خود از طریق وب سایت‌ های شرکت‌ های دیگر خواهد داشت . هزینه‌ ی کسب ترافیک که به‌ طور مختصر TAC خوانده می‌ شود، شیوه‌ ای مرسوم در بین موتور‌ های جست‌ و جوی بزرگ است . شرکت‌ های Yahoo و موتور جست‌ و جوی Baidu برای استفاده از هزینه‌ ی کسب ترافیک دچار بحران‌ های گسترده‌ ای هستند .

دلیل آن هم این است که این شرکت ها میزان افزایش سود آوری این هزینه‌ ها برای آن ها بسیار چالش‌ برانگیز بوده است . هزینه‌ ی کسب ترافیک، تأثیر بسیار مهم و مستقیمی بر میزان سود آوری یا ضرر دهی موتور‌ های جست‌ و جو دارد .

Google Adsense

پرداخت های گوگل به صاحبان وب سایت هایی که تبلیغات Google Adsense در آن ها نمایش داده می شود

گوگل بیش از ۴۲ درصد از هزینه‌ های جاری خود را برای هزینه‌ ی کسب ترافیک خرج می‌ کند . قطعا این مقدار هزینه ی بسیار زیادی است، ولی در عین حال صفحات جست‌ و جوی گوگل به‌ خاطر درآمد زایی مستقیم می‌ توانند مقدار بسیار زیادی از این هزینه را پوشش بدهند . کار دیگری که شرکت گوگل انجام می دهد این است که به صاحبین وب سایت هایی که تبلیغات Google Adsense را در وب سایتشان به نمایش می گذارند مبلغ هایی را پرداخت می کند .

شاید باور نکنید اما این هزینه‌ هایی که به صاحبین وب سایت ها توسط گوگل پرداخت می شود از هزینه‌ هایی که گوگل برای توسعه دادن سیستم گوگل ادوردز خرج می کند بیشتر است . این موضوع در حالی است که سرویس ادوردز با وجود استفاده‌ ی مستقیم از نتایج جست‌ و جوی گوگل می‌ تواند تا ۷۵ درصد بیشتر برای گوگل سود آوری داشته باشد .

از نوشته های بالا نتیجه ای که حاصل می شود این است که ترافیک ورودی به موتور جست‌ و جوی گوگل از طریق سرویس ادسنس، باعث درآمد زایی مستقیم گوگل خواهد شد .

پرداخت هزینه به شرکای توزیع کننده خدمات توسط گوگل

یکی دیگر از هزینه هایی که گوگل برای افزایش ترافیک ورودی صفحات خود می کند این است که به شرکای توزیع کننده ی خدمات خود هزینه ای می دهد و آن ها نیز در مقابل برای او مزیت هایی دارند . هزینه‌ ای که گوگل به شرکای خود می دهد نزدیک به ۲۵ درصد کل هزینه‌ های گوگل است . در حقیقت شرکت‌ های همکار گوگل تا ۶۸ درصد از سود ترافیک ورودی توسط خودشان را از گوگل دریافت می‌ کنند .

در بین چیزی که نسیب گوگل می شود عبارت اند از :

  1. تمامی هزینه‌ های پرداختی
  2. مقدار بسیار بیشتری سود از ترافیک ورودی
  3. تبلیغ محصولات شرکت‌ های همکار بر روی صفحات نتایج جست‌ و جوی خود
گوگل

هزینه های ساخت زیر ساخت ها

از ابتدای فعالیت گوگل تا به الان، گوگل هزینه ی زیادی را برای ساخت و تغییر زیر ساخت‌ های خود خرج کرده است . نکته ای جالب که در مورد شرکت گوگل وجود دارد این است که، گوگل به‌ خاطر امنیت بسیار زیاد کاربری و تجاری، هیچ‌ گاه تعداد مکان‌ ها و مراکز داده‌ ی خود در سراسر جهان را منتشر نکرده است .

اما در مصاحبه های و بیانیه ها مدیران گوگل اعلام کرده‌ اند که این شرکت بزرگ‌ ترین شرکت سازنده‌ ی کامپیوتر در جهان است . در حقیقت تولید کامپیوتر ها برای زیرساخت‌ های گوگل، حتی از تعداد کامپیوتر‌ های تولید شده توسط شرکت‌ هایی مانند Dell که به‌ طور تخصصی به ساخت کامپیوتر می‌ پردازند، بیشتر است .

هزینه یث زیایدی دیگری که گوگل آن را پرداخت می کند مربوط می شود به بخش‌ های تحقیق و نوآوری در زمینه‌ی فناوری‌ های اطلاعات . در بخش اول این مطلب راجب به موسسان این کمپانی بزرگ توضیحاتی را خدمت شم کاربران عزیز ارائه کردیم و همچنین از برنامه های آن ها صحبتی کردیم . بعد از مطالعه ی این مقاله به این نتیجه می رسیم که لری پیج و سرگئی برین، شرکت گوگل را با چشم‌ اندازی برای تبدیل جهان به مکانی بهتر برای زندگی، تأسیس کردند .

گوگل در ابتدا در ظاهر مانند بقیه رقبای خود بود اما با گذر زمان به بزرگ‌ ترین غول دنیای اینترنت تبدیل شد و تمامی شرکت‌ های اینترنتی بعد از آن قرار گرفتند . مانند اکثر استارت آپ ها و طرح های موفق امورزه در جهان گوگل نیز در ابتدا مورد استقبال قرار نگرفت و بسیاری از سرمایه‌ گذاران و تحلیل‌ گران اقتصادی، معتقد بودند که گوگل رشد اقتصادی چندانی نخواهد داشت . حتی عده ای منتظر بودند تا ورشکستگی ان را ببینند .

Google

سخن پایانی …

گوگل با شناخت تمامی نیاز کاربران و تمرکز بی‌ نظیر برای رفع نیاز آن ها در فضای وب، توانست از تمامی رقیبانش پیشی بگیرد . هم اکنون گوگل با چنان فاصله‌ ای از رقبایش در حرکت است، که غیر ممکن است هیچ شرکت اینترنتی بتواند به آن برسد . در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :

در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” منبع درآمد گوگل ” راضی باشید .

مطالبی که در سه بخش قبل گفته شد عبارت اند از :

  1. معرفی موسسان شرکت گوگل
  2. معرفی موتور جست و جوی قدرتمند گوگل
  3. معرفی Google Ads
  4. شرح کسب‌ و کار گوگل Adwords
  5. دلایل موفقیت گوگل ادوردز
  6. ویژگی ها و امکانات گوگل ادوردز
  7. معرفی گوگل آنالیتیکس
  8. معرفی سیستم مزایده در گوگل ادوردز
  9. تاثیر سیستم مزایده در نمایش تبلیغات
  10. معرفی Landing Page
  11. مزیت های وجود سیستم مزایده در گوگل ادوردز
  12. معرفی سرویس Google Adsense
  13. شرح طریقه ی استفاده از سیستم مزایده در Google Adsense
  14. معرفی کسب و کار Google Adsense
  15. شباهت های سرویس گوگل ادوردز و سرویس Google Adsense
  16. شرح وظایف صاحبان وب سایت ها در Google Adsense
  17. شرح وظایف گوگل در Google Adsense
  18. شرح وظایف بازدید کنندگان و مشتریان در Google Adsense
  19. شرح وظایف صاحبان تبلیغات در Google Adsense
  • برای مطالعه ی بخش اول این مطلب می توانید اینجا کلیک کنید .
  • برای مطالعه ی بخش دوم این مطلب می توانید اینجا کلیک کنید .
  • برای مطالعه ی بخش سوم این مطلب می توانید اینجا کلیک کنید .

منبع : theinvestorspodcast.com

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ بخش دوم

ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ بخش دوم

در بخش اول این مقاله گفته شد که طراحی سایت مزایای زیادی را برای کاربران به دنبال دارد . اما ویژگی های طراحی سایت خوب که بتواند باعث موفقیت کسب و کار شود چیست ؟ این مقاله در ادامه ی بخش اول به شرح دیگر ویژگی های طراحی سایت خوب می پردازد . اگر ان […]

طراحی سایت خدمات مجالس

طراحی سایت خدمات مجالس

در عصری که ارتباطات مجازی و اینترنت حرف اول را در هر زمینه ای می زند، نداشتن جایگاهی در این فضا یک ضعف و کمبود تلقی می شود . در حال حاضر هر شخصی که صاحب کسب و کاری است دارای یک سایت برای کار خود است . به صورتی که در زمان جستجو کردن […]

چگونه تولید محتوا خوب تهیه کنیم؟

چگونه تولید محتوا خوب تهیه کنیم؟

امروزه نام تولید محتوا را زیاد شنیده اید اما شاید درباره آن اطلاعات زیادی نداشته باشید، تولید محتوا بخش مهمی از طراحی سایت می باشد که برای افرادی که کسب و کار اینترنتی به راه می اندازند بسیار پر اهمیت می باشد و افراد بسیاری مایل به یادگیری و روش های آن می باشند بنابراین […]

ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ بخش اول

ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ بخش اول

امروزه دیگر کسی نیست که از اهمیت و تاثیر وب سایت ها بر پیشرفت کسب و کار ها چیزی نداند . به خاطر همین موضوع هم است که عده ی زیادی از صاحبین کسب و کار ها و یا کاربرانی که قصد دارند از بستر اینترنت و ویژگی های طراحی سایت خوب استفاده کنند تا […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.