قوانین ایمیل مارکتینگ
قوانین ایمیل مارکتینگ
از این جایی که ایمیل مارکتینگ یک شیوه ی عالی برای بازاریابی اینترنتی است پس باید برای این که بتوانید ان را به درستی انجام دهید همه چیز را راجب به ان بدانید . از جمله : تعریف کلی ایمیل مارکتینگ، تاریخچه ی ایمیل مارکتینگ، مزایای ایمیل مارکتینگ، ویژگی های محتوای ایمیل مارکتینگ، اهداف ان و از همه مهم تر قوانین ایمیل مارکتینگ .
شما با رعایت کردن قوانین ایمیل مارکتینگ می توانید به بهترین نتیجه در این کار دست یابید . این قوانین را به دقت مطالعه کرده و به درستی به کار ببندید .
لیست قوانین ایمیل مارکتینگ عبارتند از :
- بازبینی لیست ادرس ایمیل ها
- ارسال ایمیل در اوقات فراغت مردم
- عنوان کوتاه و مرتبط
- از اسم کوچک دریافت کننده استفاده کنید
- در ۲۰ کلمه اول یک منفعت قرار دهید
- تظاهر به صمیمت ممنوع
- منحصر به فرد بودن خودتان را نشان بدهید
- از دیدگاه مشتری بنویسید
- ویژگی ها و خصوصیات را حذف کنید
- از عبارات مخفف و کلمات فنی نا آشنا استفاده نکنید
- کلی گویی نکنید و دقیق باشید
- خودستایی نکنید
- برای آغاز یک گفتگو تلاش کنید
- یک سوال بله – خیر بپرسید
- فقط از یک فراخوان به عمل استفاده کنید
- هیچ وقت تکلیف تعیین نکنید
- آزمایش کنید
بازبینی لیست ادرس ایمیل ها
اولین قدم شما در این کار داشتن یک لیست با تعداد زیادی ادرس ایمیل است . اما مهم ترین مووضع راجب به این مقوله این است که ایا این لیست، همان افرادی خواهند بود که از شما و ایمیلتان استقبال و خرید می کنند ؟ پس بهتر است لیستتان را بازبینی کنید و افرادی را که از شما خرید نمی کنند و پیغام شما را حتی باز نمی کنند از لیست خارج کنید . همچنین برای مشتریانی که به شما علاقه ندارند این امکان را قرار دهید تا با لغو اشتراک اذیت نشوند .
ارسال ایمیل در اوقات فراغت مردم
اماری که از تحقیقات به دست امده نشانگر این موضوع است که مردم ایمیل هایی را که در اوقات فراغت ان ها دریافت می کنند را بیشتر بازدید می کنند تا ایمیل هایی که در طول روز و در ساعات کاری دریافت می کنند .
عنوان کوتاه و مرتبط
عنوان یک ایمیل اولین چیزی است که مخاطبان ان را مشاهده می کنند . در واقع یک عنوان احتمال باز شدن یا باز نشدن یک ایمیل را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می دهد . یک عنوان عالی و مناسب در حد ۲ یا ۳ کلمه که شما را نیز تا حدی توصیف کند خیلی به روند پیشرفت این کار کمک می کند . در یک ایمیل می توان ۲۰ کلمه اول را دید . اگر بتوانید محتوایی جذاب در این جا قرار دهید احتمال موفقیت شما به صورت چشم گیری افزایش پیدا می کند .
از اسم کوچک دریافت کننده استفاده کنید
اگر برای فرهنگی، بازاریابی نمی کنید که برای رسمیت ارزش قائل است، در این صورت بهتر است که ایمیل بازاریابی خود را با اسم کوچک مشتری احتمالی آغاز کنید . از عناوین مجلل مانند جناب آقای یا سرکار خانم و کلماتی مثل عزیز استفاده نکنید . به گونه ای بنویسید که انگار برای همکار خود نامه می نویسید . این قوانین ایمیل مارکتینگ اگر به درستی اجرا شوند می توانند بسیار موثر باشند .
در ۲۰ کلمه اول یک منفعت قرار دهید
در اغلب نرم افزار های ایمیل، صفحه اصلی اینباکس کاربر، نام فرستنده، زمان ارسال، عنوان و تقریبا ۲۰ کلمه اول ایمیل را به عنوان پیش نمایش نشان می دهد . مشتریان احتمالی شما بر اساس همین چهار مولفه در مورد باز کردن یا باز نکردن ایمیل بازاریابی تان تصمیم می گیرند .
تظاهر به صمیمت ممنوع
ار عبارات کلیشه ای در متن ایمیلتان استفاده نکنید . این کار صادقانه نیست و حس خوبی به مخاطب نمی دهد . ای کار نتیجه ی عکس می دهد و سرمایه تصویری ارزشمندی که به عنوان خلاصه یا پیش نمایش ایمیل در اینباکس نشان داده می شود را نیز هدر می دهد .
منحصر به فرد بودن خودتان را نشان بدهید
شما باید محتوای ایمیل را به گونه ای بنویسید که در مخاطب حس ارزش ایجاد شود . در واقع باید به گونه ای بنویسید که مخاطب راجب به شما و محصولات و یا شرکتتان یک چیز منحصر به فرد پیدا کند و برای او جالب و جذاب باشد .
از دیدگاه مشتری بنویسید
مشتری به خودش، حرفه اش، کسب و کارش و مشتریان خودش علاقمند است . مشتریان احتمالی شما هر پیامی که اولویت آن شما، کسب و کارتان، محصول تان و علایق یا نظراتتان باشد را نادیده می گیرند یا حذف می کنند .
ویژگی ها و خصوصیات را حذف کنید
در اولین بر خورد اکثر مخاطبان و مشتریان نمی دانند که محصولات و یا خدمات شما به چه دردی می خورد و چگونه می توانند از ان استفاده کنند . دقت کنید اگر مشتری احتمالی شما قبلا در مورد آن دسته بندی که محصولات شما در آن جای می گیرند اطلاعاتی نداشته باشد، فهرست ویژگی ها را فقط یک مزاحمت تصویری می بیند .
از عبارات مخفف و کلمات فنی نا آشنا استفاده نکنید
کسانی که برایشان ایمیل می فرستید دوستان و یا خانواده ی شما نیستند پس کمی رسمی تر و با احترام و کلمات درست بنویسید . زیرا اگر ان ها یک کلمه مخفف یا عبارت فنی را در ایمیل شما ببینند که نسبت به آن شناختی ندارند، از مطالعه ادامه ایمیل صرف نظر می کنند .
کلی گویی نکنید و دقیق باشید
عده ای عادت کرده اند که در محتوای ایمیلشان از عبارات تکراری و مبهم استفاده کنند . این کار تنها باعث می شود که شما به سرعت از ذهن مخطب پاک شوید . رعایت همین قوانین ایمیل مارکتینگ که ممکن است در نگاه اول زیاد مهم دیده نشود در موفقیت شما تاثیر دارد .
خودستایی نکنید
شما برای افرادی ایمیل می فرستید که شما را نمی شناسند پس جوری رفتار نکنید که به ان ها این حس دست بدهد که شما تنها یک خودشیفته هستید و یا برای گول زدن ان ها از خودتان تعریف می کنید . درست است شما می خواهید برتریتان را نسبت به رقبای خود نشان دهید ولی زیاده روی نکنید . زیاده رویی در این کار نتیجه ی عکس می دهد .
برای آغاز یک گفتگو تلاش کنید
این بخش از قوانین ایمیل مارکتینگ برای بازاریابانی است که قصد بازاریابی برای محصولات مصرفی را ندارند و به قول معروف نمی خواهند چیزی را بفروشند . بیشتر برای کسانی کاربرد دارد که قصد دارند خدماتی که می دانند به درد مخاطب می خورد را به او ارائه کنند . برای این کار هم تنها کافی است شما با مخاطبتان تبادل ایمیل داشته باشید . بهترین حالت در این کار این است که در ایمیل دوم و یا سوم درخواست تماس و یا یک جلسه با حضور او را داشته باشید .
یک سوال بله – خیر بپرسید
کوتاه ترین سد برای آغاز یک مکالمه، سوال ساده ای است که فقط به یک پاسخ بله یا خیر احتیاج دارد . تلاش برای دریافت پاسخ بله نباید رنگ و بوی گرفتن وقت و انرژی مشتری را داشته باشد .
فقط از یک فراخوان به عمل استفاده کنید
تعداد فراخوان به یک عمل در ایمیل مارکتینگ رابطه ی عکسی با احتمال عمل به ان را دارد . هر چه تعداد فراخوان بیشتر احتمال عمل کمتر . پس اگر می خواهید یک فراخوان موثر داشته باشید باید از او بخواهید که به ایمیل شما پاسخ دهد .
هیچ وقت تکلیف تعیین نکنید
اکثر این تصور را دارند که اگر در محتوای ایمیلشان برای مخاطب اطلاعاتی ارسال کنند او متقاعد می شود . اما این طرز تفکر کاملا اشتباه است سعی کنید هیچ وقت تکلیف تعیین نکنید . مثلا : این را بخوانید و با من تماس بگیرید . این کار یک سد در برابر گفت و گوی شما ایجاد می کند .
آزمایش کنید
باز هم برای این که ببینید چه عنوانی، چه ترکیبی، چه لحنی و با چه شیوه ی ارائه اطلاعاتی بهتر و موفق تر می توانید عمل کنید به شما توصیه می کنیم که یک لیست از مواردی که گفته شد تهیه کنید . سپس لیست ادرس ایمیل ها را به چند گروه تقسیم کنید و این ها را برای ان ها بفرستید . نتیجه ها را برسی کینید و بهترین شیوه ی ایمیل مارکتینگ متناسب با کسب و کارتان را پیدا کنید .
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی قوانین ایمیل مارکتینگ راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید .
در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی قوانین ایمیل مارکتینگ می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!