200 نکته ی طلایی سئو – بخش7. جبران جریمه
200 نکته ی طلایی سئو – بخش7. جبران جریمه
در این مقاله قصد داریم تا در مورد 200 نکته ی طلایی سئو، بخش جبران جریمه را خدمت شما عرض کنیم . همان طور که می دانید امروزه اهمیت و فواید طراحی سایت بر کسی پوشیده نیست . اما فقط طراحی سایت نیست . موضوع مهم دیگری هم وجود دارد که اصلا نمی توان ان را نادیده گرفت . ان هم بازدید وب سایت است .
این موضوع هم در گروی بهتر دیده شدن وب سایت شما هم است . برای این هم نیاز است که وب سایت شما بهینه سازی شود . درصد زیادی از افراد به دنبال راه کار هایی برای بهبود سئوی سایت خود هستند . برای بهبود سئو باید بخش های مختلفی را سامان دهی کنید .
به علت طولانی بودن مطلب ما این نکات و تکنیک ها را در چند مقاله برای شما جمع اوری کردیم . لطفا از دیگر مقالات ما که در این زمینه می باشد دیدن فرمایید .
نکات جبران جریمه های گوگل
- حواستان به جریمه های دستی باشد
- حواستان به افت در بازدید ها باشد
- چک کردن افت بازدید ها
- محتوا های خیلی کم را حذف کنید
- برسی کنید که گوگل چه صفحه ای از سایت شما را ایندکس کرده
- حذف لینک های بی کیفیت
- رد کردن لینک های بی کیفیت
- برسی سایت از نظر هک شدن و لینک دهی
- اسکن کردن سایت
- اگر Schema Markup دستکاری شد ان را پاک کنید
- ثبت درخواست بازنگری
حواستان به جریمه های دستی باشد
برای جبران جریمه باید اول ببینید که مشکل کار دقیقا از کجا است ؟ به این منظور باید سایت خود را برسی کنید و حواستان به ایرادات باشد . یکی از انواع جریمه هایی که ممکن است گریبان گیر وب سایت شما هم بشود جریمه های دستی یا همان ” manual “ باشد . اما اجازه دهید قبل از این که به شما بگوییم که برای جبران جریمه دستی باید چه کرد، خوده جریمه ی دستی را برایتان توضیح دهیم .
جریمه ی دستی، یعنی یک نفر از گوگل سایت شما را بازدید کرده باشد و چیز های مشکوکی را در ان مشاده کرده باشد، این موارد مشکوک می تواند یکی از موارد زیر باشد :
- لینک سازی های بیش از حد تهاجمی یا همان ” overly aggressive “ یا دستکاری شده
- محتوای بی کیفیت
- لینک های بیرونی مشکوک
- عدم نظارت بر محتوای تولید شده توسط کاربر
- دستکاری در استفاده از ” schema markup “
جریمه های دستی که مربوط به webspam می باشند را می توانید معمولا از طریق ایمیل و یک پیام در ” Google Search Console “ که برایتان ارسال می شوند را ببینید .
حواستان به افت در بازدید ها باشد
اگر زمانی متوجه شدید که بازدید شما با کاهش رو به رو شده است پس بهتر است هر چه سریع تر برای جبران جریمه از طرف گوگل اقدام کنید . دلیل این موضوع که این گونه مطرح کردم این است که کاهش میزان بازدید اولین نشانه ی جریمه شدن وب سایت شما است . پس همیشه بازدید وب سایتتان را برسی کنید و حواستان به افت یک دفعه ای ان باشد زیرا ممکن است خبر های خوبی به دنبال نداشته باشد .
اما لازم نیست هر زمان که وب سایتتان میزان بازدید اش کاهش یافت نگران شوید و بترسید . زیرا الزاما افت بازدید معنی ان این نیست که مشکل در وب سایت دارید بعضا دلیل ان متفاوت است مثلا :
- شاید وب سایت شما برای مدتی از دسترس خارج بوده است .
- شاید اشکال در نصب ” analytics tracking code “ بوده است، پس ان را هم برسی کنید .
- ممکن است این افت بازدید ناشی از عملکرد اشتباه شما در زمینه ی اسپایدر ها باشد، شاید به اشتباه ان ها را بلاک کرده اید .
- مورد اخر هم متاسفانه مربوط به جریمه شدن شما میشه که بهتر است برای جبران جریمه اقدام کنید .
چک کردن افت بازدید ها
زمانی که متوجه افت درصد بازدیدتان شدید و دلیل ان را هم جریمه شدن وب سایتتان دیدید بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که افت بازدیدتان را برسی کنید . برای برسی افت بازدید و جبران جریمه می توانید از ابزار های موجود استفاده کنید . حال اگر افت بازدیدی که برای شما اتفاق افتاده است در راستای به روزرسانی های گوگل باشد، یک نشونه ی زود هنگام از این است که جریمه های الگوریتمی به شما خورده است .
شما در این شرایط می توانید با استفاده از ابزاری که در ادامه به شما معرفی می کنیم، افت بازدید را با توجه به، به روز رسانی های گوگل چک کنید . اسم این ابزار ” Panguin ” می باشد که می توانید به صورت رایگان از خدمات ان ببهره ببرید . این ابزار توسط ” Baracuda Digital ” ارائه شده است و شما باید به روز رسانی های گوگل را روی بازدید جستجو تحلیل کنید .
محتوا های خیلی کم را حذف کنید
اگر میخواهید که جریمه نشوید و بعدا به دنبال جبران جریمه نباشید بهتر است نکات ارائه شده در این مطلب را را صورت جدی و درست به کار ببندید . اگر محتوا هایی دارید که حجم ان ها خیلی کم است یا ” Thin content ” هستند را حذف کنید یا حداقل میزان ان ها را کم کنید .
برای جریمه هایی که با به روز رسانی های ” Panda ” همخوانی دارد، صفحه هایی که محتوای خیلیکم یا تکراری دارند را پیدا کنید و کلا از لیست محتوای خود حذفشان کنید . کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که ان ها را تقویت کنید یا این که ان ها را از ایندکس خارج کنید .
برسی کنید که گوگل چه صفحه ای از سایت شما را ایندکس کرده
اگر با همچین موردی رو به رو شدید، برای جبران جریمه ی ان باید یک جستجو در قالب site:mydomain.com انجام بدهید تا ببینید گوگل چند صفحه از سایت شما را ایندکس کرده است . شما می توانید با جستجوی ساده با قالب زیر بفهمید که گوگل چند صفحه از سایت شما را ایندکس کرده است .
اگر تعداد صفحات ایندکس شده بیشتر از انتظار شما است، به این معنی است که مشکلی در ایندکس کردن وجود دارد که باید رفع شود .
حذف لینک های بی کیفیت
تا جایی که می توانید سعی کنید که از شر لینک های بی کیفیت خلاص شوید . یک بررسی دقیق روی لینک ها داشته باشید و بی کیفیت ها را علامت بزنید و به سایت هایی که به شما لینک داده اند ایمیل بزنید و از ان ها بخواهید که لینک را پاک کنند . می توانید با استفاده از گزارش ” Backlinks ” در ” Ahrefs Site Explorer ” تمام لینک هایی که به سایت شما بر میگردد را شناسایی کنید .
برای دسترسی به این بخش به صورت زیر عمل کنید :
- Site Explorer
- Enter domain
- Explore
- Backlink profile
- Backlinks
اگر زمانی متوجه حجم زیادی از لینک های بی کیفیت به سمت وب سایتتان شدید و ان ها را شناسایی کردید، بدانید که این ها نشانه هایی از وجود سئوی منفی یا همان سئوی کلاه سیاه است . متاسفانه سئوی منفی مسئله مهمی است مخصوصا در موضوعات رقابتی .
رد کردن لینک های بی کیفیت
اگر زمانی به خاطر لینک های بی کیفیت دچار جریمه شدید می توانید برای جبران جریمه ان لینک های را که قابلیت پاک شدن ندارند را رد یا ” disavow “ کنید . به این صورت که اگر برای درخواست های پاک کردن لینک جوابی دریافت نکردید، لینک ها یا دامین های بی کیفیت را در یک فایل ” disavow ” اضافه کنید و برای گوگل بفرستید .
برسی سایت از نظر هک شدن و لینک دهی
همانطور که در تیتر نوشته ایم باید از هک شدن وب سایتتان و این که لینک مشکوکی به ان اضافه شده باشد مطمئن شوید . همیشه حواستان به این موضوع باشد و سایتتان را برای جلوگیری از وقایع این چنینی برسی کیند .
اسکن کردن سایت
برای اسکن کردن و انالیز کردن وب سایتتان برای جلوگیری از مواردی مانند موارد بالا می توانید از ابزار هایی استفاده کنید . یکی از این ابزار هایی که در این زمینه می شود به ان رجوع کرد ابزار Sucuri می باشد . این ابزار را می توانید به صورت رایگان مورد استفاده قرار دهید .
شما به کمک Sucuri می توانید در کمترین زمان سایتتان را از نظر هک شدن و یا دیگر مسائل امنیتی برسی و انالیز کنید و متوجه شوید که آیا در لیست های سیاه قرار دارید یا نه .
اگر مشکلی وجود داشته باشد، Sucuri در ازای پرداخت مبلغی مشکلات را برطرف می کند .
اگر Schema Markup دستکاری شد ان را پاک کنید
برای این که وب سایتتان دچار مشکل نشود باید هر گونه Schema Markup دستکاری شده را پاک کنید . ” Schema Markup ” چیست ؟ از ان برای توضیح این که در صفحه دقیقا چه چیز هایی وجود دارد استفاده می کنند .
سعی نکنید زرنگ بازی دربیاورید و markup های اضافه را درون وب سایت قرار ندهید . گوگل در حال حاضر با big style ها به صورت خیلی جدی و سختگیرانه برخورد می کند .
ثبت درخواست بازنگری
در نهایت کار پایانی که در این بخش باید انجام دهید این است که بعد از برسی سایتتان و رفع مشکلات دیده شده یک درخواست بازنگری ثبت کنید .
نکته : بازیابی از شر جریمه های گوگل خیلی سر راست نیست و باید وقتی که لینک ها را پاک می کنید یا صفحاتی را de-index می کنید و غیره خیلی دقت داشته باشید . همچنین لازم است اشاره کنیم که انتظار می رود گوگل در آینده ی نزدیک به سمت به روز رسانی های مداوم و بی وقفه پاندا یا پنگوئن را بیاورد که ممکن است شناسایی جریمه های خاص را سخت تر کند .
اگر تمامی نکات گفته شده را به صورت کامل و صحیح به کار ببندید قطعا نتیجه ی مد نظرتان را خواهید گرفت . این نکات که جزئی از 200 نکته ی طلایی سئو است، امتحان شده هستند و بنا به تجربیات و مطالعات بدست امده جمع اوری شده اند . پس با خیال راحت ان ها را در وب سایت خودتان پیاده سازی کنید تا مانند ما و دیگر وب سایت ها از ارتقای رتبه ی خود خرسند شوید .
بخش اول مقاله تا اینجا بود، لطفا برای مطالعه ی ادامه ی نکات مربوطه به موضوع محتوا به مقاله ی بعدی ما سر بزنید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما سپاس گذاریم . لطفا در صورت رضایت از مطالب ما ان ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و از دیگر مقالات ما که در زمینه ی طراحی سایت، سئو، تکنیک های ان و بهینه سازی محتوا می باشد دیدن فرمایید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!