051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » سئو و بهینه سازی سایت » دلایل اهمیت سئوی وب سایت
دلایل اهمیت سئوی وب سایت
سئو و بهینه سازی سایت 13 می 2019

دلایل اهمیت سئوی وب سایت

پرستو بخشی پرستو بخشی

دلایل اهمیت سئوی وب سایت

یکی از مهم ترین بخش های مربوط به حوزه ی بازاریابی دیجیتال سئو و بهینه سازی سایت ها است . یک سوال همیشه در این مورد به گوش می رسد و ان هم این دو سوال است که، آیا سئو یک نیاز و ابزار جدید برای بازاریابی است ؟ و یا این که هزینه‌ ای برای تشخیص میزان بازگشت سرمایه ؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که سئو هر دوی ان ها است . در این مطلب می خواهیم به دلایل اهمیت سئوی وب سایت بپردازیم اما قبل از ان به توضیحات زیر دقت کنید .

در عصر امروز برای موفقیت در کسب و کار ها که اکثرا نیز اینترنتی شده اند و موضوع سئوی سایت لازم و ضروری است . زیرا امروزه دیگر کسی برای انجام های روزمره ی خود برای مثال : استفاده از دفتر تلفن، استفاده از دایره المعارف، استفاده از کتاب ها و روز نامه ها و … از روش های قدیمی و مراجعه کردن به کتاب ها و … استفاده نمی کنند .

ان ها ترجیح می دهند که برای انجام کار های خود از اینترنت و سایت ها و اپلیکیشن ها استفاده کنند . اما موضوع بسیار مهمی که در این جا مطرح می شود این است که کسب و کار ها چگونه در این فضای پر از رقیب بتوانند به قول معروف خودی به کاربران و مشتریان نشان دهند . وب سایت هایی مورد انتخاب کاربران هستند که به خوبی دیده می شوند و توجه ان ها را به خود جلب می کنند .

در این جا است اهمیت سئوی سایت مطرح می شود . اما مسئله مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که در ابتدا باید از اهمیت سئو و بهینه سازی سایت اطلاعات کافی را داشته باشیم تا بتوانیم بعد از ان به فواید و کارایی ان بپردازیم .

اهمیت سئوی وب سایت

اهمیت سئوی وب سایت

همان طور که در بالا گفته شد برای این که بتوانیم به فواید و کارایی سئو و بهینه سازی سایت پی ببریم باید اول به دلایل اهمیت سئو پی ببریم . می توان به جرئت گفت که یکی از دلایل اهمیت سئو سازگار کردن وب سایت با فهم کاربران و منطق موتور های جست و جو است . کاری که موتور های جست و جو انجام می دهند این است که به دنبال قرار دادن چهار چوبی برای وب سایت ها هستند تا در نهایت رضایت هر چه بیشتر کاربران را دریافت کنند .

ان ها شرایطی را به صاحبین وب سایت ها پیشنهاد می کنند تا این گونه هم کاربران از نتایج جست و جوی خود راضی باشند و هم مدیران سایت ها بتوانند در کسب و کار خود موفق تر عمل کنند . اما باید بدانید که هر چه این موتور های جست و جو پیشرفته و پیچیده تر شوند باز هم نمی توانند مانند خود انسان وب سایت ها و صفحات را درک و تجزیه تحلیل کنند .

باز هم در این جا است که سئو و بهینه سازی کردن سایت به کمک شما می اید . زیرا اینگونه در واقع شما به موتور های جست و جو کمک می کنید تا مواردی مانند : اهمیت هر صفحه و میزان کیفیت ان و … را دریابند . عده ای می گویند که هیچ مهندس باهوشی یک موتور جست و جو نمی‌ سازد که سایت‌ ها برای نمایش بهتر در لیست نتایج آن نیازمند پیروی از قواعد و اصول خاصی باشند .

این حرف کاملا غلط است و هر انسانی که بخواهد به راحتی بتواند در بستر تمام معماری‌ ها حرکت کند، کد های پیچیده و ناقص را تجزیه و تحلیل نماید و حتی راهی برای ارائه بهترین نتایج ممکن پیدا کند، نه که سیستمی طراحی کند که به‌ وسیله کارشناسان غیر متخصص بازاریابی بهینه‌ سازی شود .

اهمیت سئوی وب سایت

سئو نیروی کمکی برای موتور های جست و جو

تصور کنید شما یک عکس راجب به باغچه ی منزلتان در اینترنت به اشتراک گذاشته اید . حال سوال اصلی این است که موتور های جست و جو چگونه می خواهد به محتوای عکس پی ببرند . هر چند که این جست و جوگر ها به روز و پیشرفته شوند باز هم تا امروز نتوانسته اند مانند انسان ها به درک درستی از صفحات برسند .

راه حل برای این موضوع این است که از سئو و بهینه سازی کمک بگیریم . به این صورت که شما برای ان عکس یک متن جایگزین یا همان تگ alt قرار می دهید و این گونه است که جست و جو گر ها می توانند به محتوای عکس شما پی ببرند . در واقع کاری که سئو در این باره انجام می دهد این موضوع است که به وب مستر ها اجازه می‌ دهد تا با استفاده از معیار هایی به موتور های جست و جو در فهم بهتر مطالب خود کمک کنند و این اهمیت سئوی وب سایت را می رساند .

فهم قابلیت‌ ها و محدودیت‌ های موتور های جست و جو به شما کمک می‌ کند تا قالبی مناسب برای محتوای خود تهیه کنید و مطالب وب‌ سایت خود را به‌ گونه‌ ای قرار دهید که برای موتور های جست و جو قابل‌ درک و تجزیه و تحلیل باشد . این سئو است که به شما کمک می کند تا وب سایتتان بهتر در نتایج جست و جو حاضر شود . پس باید کاری کنید تا اول از همه موتور های جست و جو وب سایت مشا را به کمک سئو و بهینه سازی ان ببینند.

برای درک اهمیت سئو به موضوعات زیر دقت کنید :

کاربران زمانی که در مرورگر ها موضوعی را جست و جو می کنند اغلب از نتایج نمایش داده شده 5 لینک اول صفحه اول را انتخاب می کنند . پس متوجه شدید که اگر می خواهید وب سایتتان و محتوای ان مخاطب و مشتری داشته باشد باید سعی کنید تا به کمک سئو و بهینه سازی کردن وب سایتتان رتبه های بالا را به دست اورید .

عده ای توصرمی کنند که کارایی سئو تنها برای سازگاری با موتور های جست و جو است . اما این یک مطلب غلط است و سئو تنها برای این کار نیست . یک سئوی مناسب و استاندارد باعث بهبود و ارتقای طراحی تجربه کاربری می شود که به دنبال ان کارایی و کیفیت یک سایت نیز افزایش میابد .

به کمک سئو می توانید در شبکه های اجتماعی خوش بدرخشید . نزدیک به سه میلیارد نفر از مردم جهان حداقل در یکی از شبکه‌ های اجتماعی حضور دارند . محتوای شما اگر در نتایج جست و جو جایگاه مناسبی داشته باشد و کاربر آن را انتخاب کند، به احتمال زیاد در یکی از شبکه‌ های اجتماعی نظیر فیس‌ بوک و توئیتر به اشتراک گذاشته می‌ شود و این اشتراک به معنای یک لینک مفید برای بهبود رتبه وب‌ سایت شما است . امیدواریم تا اینجا به اهمیت سئوی وب سایت پی برده باشید و برای بهبود ان هر چه زود تر اقدام کنید .

اهمیت سئوی وب سایت

انواع سئو

هیچ کس نمی تواند بگوید که سئو یک فرایند ثابت است . اما می دانیم که فرایند سئو در دو بخش انجام می شود و جریان دارد . برای اطلاعات بیشتر راجب به انوع سئو می توانید اینجا کلیک کنید .

  1. سئو درونی سایت یا همان On-site SEO
  2. سئو بیرونی سایت یا همان Off-site SEO

سئو درونی سایت یا همان On-site SEO

به اصول و قوانین به کار گرفته شده در سایت که به منظور جست و جوی بهتر توسط موتور های جست و جو است، سئو درونی گفته می شود . مواردی که شامل سئوی درونی می شوند عبارت اند از :

  • انتخاب کلمات کلیدی مناسب
  • تراکم منطقی و غیر مصنوعی کلمات کلیدی در تمام متن
  • به کار بردن متن‌ های جایگزین برای عکس‌ ها
  • عنوان‌ هایی جذاب با طول مناسب و حاوی کلمات کلیدی
  • و …

در این نوع سئو کاربران اهمیت و تاثیر بسیار زیادی دارند . شاید برای شما جالب باشد که سئوی خارجی یا همان بیرونی ترافیک بیشتری را برای وب سایت شما ایجاد می کند ولی این سوال را از خودتان پرسیده اید که شما به این دسته از مخاطبان چه چیزی را عرضه می کنید ؟

مهم ترین موضوعی کاربران را به وب سایت شما می کشاند و ان ها را همراه و مخاطب وب سایت شما می سازد محتوای با کیفیت و در عین حال جذاب است . به همین منظور می توان این گونه گفت که سئوی درونی مهم تر از سئوی بیرونی است . یا این که اول سئوی درونی خود را ارتقا دهید و بعد به سئوی بیرونی بپردازید .

برخی از کسب و کار ها در فضای اینترنت وجود دارند که زیاد بزرگ نیستند و از سرمایه گذاری محدودی نیز برخوردار هستند . همچنین مخاطبین و مشتریان ان ها طیف کوچکی از جامعه محسوب می شوند . برای این گونه وب سایت ها و کسب و کار ها سئوی On-Page سایت تمام آن چیزی است که نیاز دارند . در واقع سئو بیرونی هنگامی معنا پیدا می کند که مخاطبان شما از میان مردم عادی باشند .

اهمیت سئوی وب سایت

سئو بیرونی سایت یا همان Off-site SEO

سئوی بیرونی عبارت اند از عوامل و اصولی که باعث شود یک وب سایت و یا یک وبلاگ بیشتر از هر زمان دیگر دیده و ترویج شود و در نهایت موجب کسب بهترین رتبه در نتایج حاصل از جست و جو شود . اکثر افراد سئوی خارجی وب سایت را به همان بک لینک گرفتن یا به قول معروف لینک بیلدینگ می شناسند .

اما درست تر ان این است که بگوییم سئوی بیرونی، ترویج وب‌ سایت از طریق یک راه مناسب است ن اینکه لینک بیلدینگ . زیرا انجام سئوی بیرونی توسط متد ها و تکنیک های گسترده ای در مقایسه با ساخت لینک انجام می شود . به‌ طور کلی، موتور های جست و جو تلاش می‌ کنند تا صفحات خیلی مهم از یک وب‌ سایت را یافته و هنگام جستجوی کاربران به آن ها نشان دهند .

اما از کجا مشخص می شود که یک صفحه از وب سایت دارای اهمیت زیادی است ؟ پاسخ این است که ان صفحه ای دارای اهمیت زیادی است، و همچنین مرورگر ان را به کاربر نشان می دهد که تعداد لینک‌ های زیادی به ان صفحه اشاره کرده باشد . لینک ها مخصوصا لینک های ورودی یک معیار بسیار پر اهمیت هستند .

همچنین باید بدانید که میزان تاثیر لینک های ورودی به وب سایت، با سایت مبدا نیز وابسته است . البته تاثیرات این لینک ها همیشه مثبت نیست و گاها تاثیرات منفی نیز دیده شده است . اگر لینکی که شما دریافت می کنید از یک وب سایت مورد اعتماد و با کیفیت باشد ان لینک برای شما تاثیرات مثبتی را خواهد داشت . اما برعکس اگر شما لیمنکی که دریافت می کنید از یک وب سایت هرز نگار و غی رمرتبط و حتی فروشنده بک لینک باشد برای شما تاثیرات مفیدی نخواهد داشت و حتی باعث افت رتبه ی شما نیز می شود .

اپدیت و به روز رسانی های الگوریتم های گوگل

الگوریتم های گوگل در طی سال ها اپدیت و به روز رسانی می شوند . به همین دلیل نیز است که معیار هایی که برای تولید و بهینه سازی محتوا وجود دارد هر روزه تغییر می کند و سخت تر می شود . جالب است بدانید که بازاریابی محتوا نخستین بار از میانه‌ های دهه 1990 میلادی شکل گرفت . در ان زمان تنها تکنیک هایی که وجود داشت و باید رعایت می کرد موارد زیر بودند :

  • متا تگ ها
  • تکرار مداوم و مصنوعی کلمات کلیدی یا همان Keyword Stuffing

در ان زمان تنها با رعایت کردن همین دو تکنیک و نکته می توانستند محتوای صفحه ها را بهینه سازی کنند و رتبه های مناسبی را نزد موتور های جست و جو کسب کنند .

اهمیت سئوی وب سایت

تکنیک های سئو و بهینه سازی محتوا صفحه در گذشته

سال 2004 :

در این سال بمباران محتوا وب‌ سایت‌ ها با انکر تکست ها و خرید لینک‌ های فراوان از وبلاگ‌ ها به اهرمی مضاعف برای کسب رتبه بهتر تبدیل شده بود .

سال 2011 :

در سال 2011 پای شبکه‌ های اجتماعی هم به بازار داغ رتبه‌ بندی وب‌ سایت‌ ها کشیده شد تا بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی نیز به یک متد اصلی برای بهینه‌ سازی موتور های جست و جو بدل شود .

اتفاقی که در طی این تغییرات و مسیر رخ داد این بود که الگوریتم‌ های موتور های جست و جو همگام با تغییرات دنیای اینترنت دائماً بهینه‌ سازی شدند . با این وصف، تکنیک‌ هایی که سال‌ ها قبل به بهبود رتبه وب‌ سایت شما و رونق کسب و کارتان منجر شده بود امروزه می‌ تواند آسیب‌ های جبران‌ ناپذیری به سئوی سایت شما وارد کند .

از این که الگوریتم ها در اینده و سال های بعد به چه شکل خواهند بود اطلاعی نداریم اما می دانیم که برای این که از پس ان ها بر بیایم باید به سئو اهمیت فراوانی بدهیم . شما باید همواره با اصول و قواعد سئو جلو بروید تا همیشه نزد کاربران خود بدرخشید و محبوب باشید . به شما توصیه می کنیم برای این که بتوانید جایگاه و رتبه ی خودتان را همیشه در بین کاربران و جست و جو گر ها حفظ کنید باید اطلاعاتتان را راجب به الگوریتم گوگل و تکنیک های موثر سئو به روز نگه دارید .

حواستان به رقبا باشد

در فضای گسترده ی اینترنت رقبای زیادی برای هر کسب و کاری وجود دارد . موضوع مهم این است که رقبا همیشه در حال پیشی گرفتن از یک دیگر هستند . به شما توصیه می کنیم که که بر روی سئو و بازاریابی دیجیتالی تمرکز کنید زیرا این روز ها بازار گرمی دارد . این دو تاثیر زیادی بر موتور های جست و جو می گذارند .

به شما توصیه می کنیم که اگر قصد دارید مشتریان خود را به صورت اینترنتی هدف بگیرید، چه بهتر که زود تر دست به کار شوید زیرا هر چه رقابت سئو بین شما و رقبایتان بیشتر شود، رتبه گیری در نتایج جست و جوی گوگل نیز به مراتب دشوارتر خواهد شد .

اهمیت سئوی وب سایت

تفاوت سئو و بازاریابی دیجیتالی

عده ای تصور می کنند که سئو همان بازاریابی دیجیتالی است اما این گونه نیست . در واقع سئو و بهینه سازی سایت ها یکی از ابزار های موجود برای رشد و رونق در بازاریابی اینترنتی یا همان دیجیتال است . برای بازاریابی دیجیتال ابزار های دیگری مانند شبکه‌ های اجتماعی، ایمیل و استراتژی محتوا و … نیز وجود دارد که به اندازه سئو در موفقیت یک کمپین بازاریابی اینترنتی تاثیر گذار هستند .

ساخت یک وب‌ سایت همانند تکمیل کردن یک پازل بزرگ است که برای کامل شدن به تمام قطعات نیاز دارد . هنگامی‌که شما یک وب‌ سایت راه‌ اندازی می‌ کنید باید با هزاران رقیب همانند خود به رقابت بپردازید و سئو تنها یکی از ابزار های موجود برای کسب رتبه بهتر در این رقابت است . اگر این سوی ماجرا فهم درست موتور های جست و جو از مطالب شما است، سوی دیگر رضایت کاربرانی است که به وب‌ سایت شما هدایت شده‌ اند .

از زمانی که برای مطالعه ی این مطلب گذاشتید از شما متشکریم . در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . تمامی این مواردی که تا این جا مطالعه کردی اهمیت سئوی وب سایت را نشان می دهند و در واقع دلایل اهمیت سئوی وب سایت بودند .

به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :

در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ی ” اهمیت سئوی وب سایت ” راضی باشید .


به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
همه چیز در مورد طراحی سایت با php بخش 3

همه چیز در مورد طراحی سایت با php بخش 3

در دو بخش قبلی مقاله ی ” همه چیز در مورد طراحی سایت با php ” به موضوعات زیر پرداختیم : تعریف زبان برنامه نویسی php شرح حقایقی در مورد طراحی سایت با php قدرت زبان برنامه نویسی php تعریف فریم ورک شرح انواع فریم ورک های مناسب برای آن اما در این قسمت می […]

کدام یک بهتر است وردپرس یا جوملا ؟ بخش1

کدام یک بهتر است وردپرس یا جوملا ؟ بخش1

سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS های متفاوت زیادی در جهان در حال فعالیت هستند . اما فقط تعداد کمی از ان ها دارای محبوبیت جهانی هستند . برخی از این سیستم های مدیریت محتوا که در بین کاربران محبوبیت زیادی دارد عبارت اند از : وردپرس، جوملا، دروپال، پرستاشاپ و … . طبق […]

طراحی سایت مزون

طراحی سایت مزون

طراحی سایت یک پروسه ی زمان بر اما اثر بخش برای کسب و کار شما است . ما در شرکت طراحی و توسعه ی دهکده وب، با برنامه ریزی صحیح می توانیم برای شما سایتی را طراحی کنیم که تمامی خواسته های شما را براورده کند . طراحی سایت مخصوص شغل خاصی نمی شود و […]

افزایش فروش با طراحی سایت اصولی

افزایش فروش با طراحی سایت اصولی

در عصر جدید که همه چیز به سمت دیجیتالی شدن می رود مهم ترین بخش زندگی ما یعنی کسب و کارمان را نیز باید در همین راستا پیشرفت کند . امروزه کمتر تجارت و کسب و کاری را پیدا می کنید که در زمینه تجارت الکترونیک قدمی بر نداشته باشد . هر کسی به نوعی […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.