راه اندازی وب سایت اولین گزینه برای حضور در فضای آنلاین
راه اندازی وب سایت اولین گزینه برای حضور در فضای آنلاین
حضور در دنیای دیجیتال و داشتن یک جایگاه مناسب در این فضا باعث ارتقای کسب و کار شما می شود . بودن در این فضا مزایای زیادی را برای شما به همراه دارد برای مثال : شناخت دقیق مخاطب، آگاهی از موقعیت جغرافیایی، امکان آنالیز و بهینه سازی، هدفمندی و مشخص بودن نرخ بازگشت سرمایه و غیره اشاره کرد . راه اندازی وب سایت می تواند اولید گزینه برای حضور شما در فضای آنلاین دیجیتال مارکتینگ باشد .
باید بدانید که دیجیتال مارکتینگ شامل سه مرحله است که به شرح زیر هستند :
- حضور
- عرضه
- تحلیل
برای این که بتوانید نتایج مطلوبی کسب کنید لازم است تا این سه مرحله را به درستی و دقت انجام دهید . این مراحل وابسته به یک دیگر هستند و برای موفقیت باید آن ها را به صورت مداوم انجام دهید . پیشنهاد ما به شما این است که در گام اول هدف خود را از انجام دیجیتال مارکتینگ مشخص کنید . گام دوم نیز باید اطلاع رسانی در مورد این حضور از طریق شبکه های تبلیغاتی و غیره باد . در نهایت گام سوم باید تحلیل دقیق رفتار کاربران به منظور بهینه سازی کمپین های تبلیغاتی باشد و شما باید مدام این موارد تکرار و مورد برسی قرار دهید .
در این بخش می خواهیم به حضور آنلاین شما در فضای دیجیتال مارکتینگ بپردازیم . همچنین برخی از روش های مناسب حضور در دنیای آنلاین را توضیح می دهیم .
روش های حضور در فضای آنلاین
اگر جز آن دسته از افرادی هستید که درصد زیادی از مشتریان شما آنلاین هستند شما نیز برای داشتن آن ها باید همراهشان باشید . یکی از استراتژی های مهم در حوزه دیجیتال مارکتینگ حضور قوی شما در دنیای آنلاین است . زمانی که شما در فضای آنلاین حضور قوی و پر رنگی داشته باشید می توانید بیشتر از هر زمان دیگری برند خود را مطرح کنید تا شناخته شود . همچنین می توانید درصد مشتریان بیشتری را به کسب و کار خود جذب کنید . هر کاری که برای انجام آن یک استراتژی استاندارد در نظر گرفته شود می تواند نتایج قابل توجهی را به ارمغان بیاورد .
در مورد فعالیت های دیجیتال مارکتینگ باید بگوییم که اگر برخی نکات را رعایت کنید می توانید به صورت مکمل استراتژی کسب و کار خود را بهینه کنید . یکی از این کار ها این است که شما از قبل هدف خود را از انجام دیجیتال مارکتینگ را مشخص کنید . دیجیتال مارکتینگ روش های متفاوتی دارد و ما در مقالات بعدی شما را با آن ها آشنا می کنیم . زمانی که شما می خواهید یکی از این روش ها را متناسب با کسب و کارتان انتخاب کنید باید به موئارد زیر دقت کافی را داشته باشید و آن ها همیشه در نظر بگیرید زیرا از اهمیت بالایی برخوردار هستند .
- نوع کسب و کار
- هدف از حضور آنلاین
- جامعه مشتریان هدف
- مرحله رشد محصول
- و …
از جمله این روش ها می توان به موار زیر اشاره کرد :
- راه اندازی وب سایت ها
- فهرست های کسب و کار محلی
- شبکه های اجتماعی
- اپلیکیشن های موبایل
- و …
موضوعی که در این مطلب به آن می پردازیم معرفی رایج ترین راه حضور آنلاین یعنی راه اندازی وب سایت می پردازیم .
راه اندازی وب سایت اولین گزینه برای حضور در فضای آنلاین
متخصصان اظهار دارند که روش های زیادی برای حضور در دنیای آنلاین وجود دارد اما یک روش از همه رایج تر است و آن هم ” راه اندازی وب سایت ” است . مایلم موضوعی را راجب به وب سایت ها برایتان شرح دهم که در ابتدا آن ها به چه صورت بودند .
در ابتدا یعنی وب سایت های اولیه تنها بروشور های آنلاین بودند که هیچ گونه تعاملی نیز با کاربر ایجاد نمی کردند . اما امروزه همه چیز فرق کرده است و وب سایت ها کاربرد هایشان گشترده شده است و بسیار وسعت پیدا کرده اند . وب سایت های امروزی دارای ویژگی های کاربردی زیادی شدند مانند :
- به کاربران این امکان را می دهند که در آن ها تحقیق کنند
- با کارشناسان گفت و گو کنند
- نظرات کاربران دیگر را بخوانند
- ویدئو تماشا کنند
- محصولاتی را خریداری کنند
- سفارش ها را دنبال کنند
- و… .
این موضوه خیلی مهم است که شما بدانید وب سایت شما در واقع یک فرصت طلایی برای شما است . یک فرصتی عالی برای برقراری ارتباط با مشتریان است . در واقه می توان وب سایت را این گونه جایی توصیف کرد که :
” وب سایت جایی است که مشتریان بالقوه شما می توانند در مورد کسب و کار شما و آن چه به آن ها ارائه می دهید، مطلع شوند و حتی اظهار نظر کنند . ”
نکته مهم :
زمانی که می خواهید وب سایتی را راه اندازی کنید باید به امکاناتی که می خواهید وب سایتتان داشته باشد تا بتوانید با کمک گرفتن از آن ها باعث تحقق اهدافتان شوید فکر و تحقیق کنید . شما باد بسته به هدف کسب و کارتان، اطلاعات و امکانات لازم را در وب سایت خود قرار دهید . صفحات وب سایت ها شامل موارد، امکانات و محتوا و بخش های متفوتی هستند برای مثال :
- شماره تلفن
- ایمیل
- آدرس
- نقشه
- درگاه خرید آنلاین
- و …
در ادامه می پردازیم به سرور ها و نحوه سازمان دهی آدرس وب سایت ها . از شما خواهشمندیم که با ما همراه باشید .
وظیفه سرور ها و هاست وب سایت
تعریف سرور :
یک سرور، کامپیوتری متصل به اینترنت است که اجازه می دهد اجزای تشکیل دهنده وب سایت شما مانند کد، متن، تصویر، ویدئو و … را حفظ یا اصطلاحا میزبانی کند . علت نام گذاری سرور ارائه دقیق محتوای درخواست شده است . شرکت ها و سازمان های زیادی وجود دارند که می توانند فضای سرور شما را اجاره کنند و وب سایت شما را میزبانی کنند .
در واقع کاری که شما می کنید این است که هزینه میزبانی را می پردازید تا آن ها به جای شما، جنبه های فنی سرور را اجرا کنند . هر سرور در دنیا یک آدرس مخصوص به خود و منحصر به فرد دارد که به آن آدرس IP گفته می شود .
تعریف IP :
IP یک رشته طولانی از اعداد است که هر دستگاه متصل به اینترنت می تواند از طریق IP خود، سرور را پیدا و با آن ارتباط برقرار کند . تنها باید یک اسم مناسب تر به جای آدرس عددی IP پیدا کنید که آن را آدرس وب سایت یا دامنه می نامند . در واقع یک سرور میزبان وب سایت شما است و آدرس وب سایت به مردم کمک می کند تا آن را پیدا کنند .
آدرس وب سایت :
عبارت و یا همان نامی که بعد از www. قرار می گیرد در واقع همان آدرس وب سایت است . آدرس وب سایت همان عبارتی است که کاربران به کمک آن می توانند شما را جست وجو و پیدا کنند . پس موضوع مهمی که در این زمینه با آن مواجه هستیم انتخاب یک نام درست و مناسب است . دلیل این که نام گذاری مناسب اهمیت زیادی دارد این است که اگر نامی مناسب و متناسب با برندتان انتخاب کنید قطعا نتایج خوبی را برایتان به همراه خواهد داشت . انتخاب یک نام مناسب در درجه اول باعث می شود تا نم برند شما بیشتر در چشم باشد . همچنین باعث ماندگاری بیشتر در ذهن کاربران و مشتریان شما می شود که خود این مضووع یک نمره مثبت تلقی می شود .
باید بدانید که هر دستگاهی اعم از تبلت، گوشی هوشمند، لپ تاپ که این آدرس را جست و جو کند، با سرور ارتباط برقرار خواهد کرد . در نتیجه این ارتباط، همه اجزای مورد نیاز برای نمایش وب سایت مانند کد، تصویر، ویدئو و… به آن دستگاه ارسال می شود .
زمانی که کاربران آدرس وب سایت شما را تایپ می کنند و آن را در اینترنت جست و جو می کنند اولین صفحه ای که برای آن ها نشان داده می شود صفحه اصلی وب سایت شما خواهد بود .
شما می توانید کاربران را از طریق یک منو در بالا یا پایین صفحه اصلی یا لینک هایی در قالب متن یا تصویر، به صفحات دیگر وب سایت هدایت کنید . نحوه صحیح هدایت کاربر در صفحات مختلف وب سایت ازجمله ویژگی های مهم در یک وب سایت است .
یک وب سای خوب و مفید دارای ویژگی های زیادی است که اگر تمامی آن ها را رعایت کنید و طبق اصول گام بردارید می توانید به موفقیت های بزرگی برسید .
سخن پایانی …
مایلم به شما یک مقاله معرفی کنم تا بهتر درک کنید که داشتن یک وب سایت تا چه اندازه می تواند بر موفقیت و فروش کسب و کارتان تاثیر بگذارد و در نهایت این که برای انجام آن نیازی به هزینه های زیادی ندارید . در واقع با یک سرمایه کم، می توانید سود زیادی داشته باشید . برای مطالعه مطلب ” اهمیت طراحی سایت در کسب و کار “ تنها کافی است که اینجا کلیک کنید .
در مقالات بعدی راجب به ویژگی های یک وب سایت خوب و کارامد اشاره می کنیم تا بتوانید بهتر در فضای آنلاین فعالیت کنید و به درخشید . از این که تا این جای مطلب همراه ما بودید از شما متشکریم.
در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . اگر به دنبال قالب زیبا و جذاب برای طراحی وب سایتان می گردید به لینک زیر مراجعه کنید و جذاب ترین و باکیفیت ترین قالب های وردپرسی را دانلود کنید .
به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :
در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” راه اندازی وب سایت اولین گزینه برای حضور در فضای آنلاین ” راضی باشید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!