051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » وردپرس » آموزش وردپرس » روش های شناخت وب سایت های وردپرسی
روش های شناخت وب سایت های وردپرسی
آموزش وردپرس 21 آگوست 2019

روش های شناخت وب سایت های وردپرسی

پرستو بخشی پرستو بخشی

روش های شناخت وب سایت های وردپرسی

ممکن است به هر دلیلی تمایل به شناخت وب سایت های وردپرسی در اینترنت داشته باشید . برخی برای این که بتوانند وب سایتی مشابه سایت مورد نظر خود طراحی کنند نیاز به شناخت وب سایت های وردپرسی دارند . در ادامه ما به شما سه روش توضیح می دهیم تا بتوانید تشخیص دهید کدام وب سایت ها وردپرسی هستند .

به کمک این روش ها شما می توانید علاوه بر شناخت وب سایت های وردپرسی متوجه شوید که از چه قالب و افزونه هایی نیز در این وب سایت استفاده شده است . البته اگر سایت مورد نظر توسط قالب های آماده ساخته شده باشد . روش های شناخت وب سایت های وردپرسی به شرح زیر هستند :

  1. استفاده از افزونه
  2. استفاده از ابزار آنلاین
  3. برسی سورس سایت

شناخت وب سایت های وردپرسی : استفاده از افزونه

افزونه wappalyzer

اولین و راحت ترین روش تشخیص وب سایت های وردپرسی از غیر وردپرسی استفاده از یک افزونه است .

افزونه ای که می خواهیم آن را به شما معرفی کنیم یک افزونه ی قدرتمند است که در کنار مرورگر اینترنتی شما کار می کند . این افزونه به شما کمک می کند تا جزییات بیشتری را در مورد سایت مورد نظر بدست آورید و حتی ببینید که از چه تکنولوژی هایی در سایت استفاده شده است . افزونه ای که از آن صحبت می کنیم را با عنوان wappalyzer می شناسند .

وپیلایزر یک افزونه ی محبوب و کاربردی در این زمینه است . به کمک این افزونه شما می توانید متوجه شوید که وب سایت مورد نظرتان :

  • از چه cms به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود استفاده کرده است .
  • زبان های برنامه نویسی که برای ساخت آن استفاده شده است چه مواردی بودند .
  • از چه نوع سروری استفاده کرده است .
  • برای مثال اگر وب سایت فروشگاهی هست با ووکامرس ساخته شده یا یک CMS اختصاصی ؟
  • برای سایت از چه افزونه‌ هایی برای بهینه سازی و سئو وردپرس استفاده شده است ؟
  • ورژن مورد استفاده وردپرس در این سایت چند است ؟
  • مشخصات هاستینگ را می توانید بررسی کنید .
  • علاوه بر این موارد اگر وب سایت مورد نظر از CDN استفاده کرده باشه می توانید به کمک این افزونه ار آن باخبر شوید .
  • و …

از این افزونه می توانید در دو مرورگر گوگل‌ کروم و موزیلا فایرفاکس استفاده کنید .

شناخت سایت های وردپرسی : استفاده از ابزار آنلاین

ابزار wpthemedetector

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریبا برای انجام هر کاری یک ابزار آنلاین طراحی شده است . به صورتی حجم این ابزار ها افزایش یافته است که دیگر نیازی به استفاده کردن از نرم افزار های بی شمار نداریم . نرم افزار هایی که ممکن است حتی در سال بیشتر از انگشتان دستمان هم استفاده نکنیم . به کمک ابزار های آنلاین می توانیم به راحتی و بدون مشکل کارمان را انجام دهیم .

تنها کاری که باید انجام دهیم این است که ابزار آنلاین مورد نظر و با کیفیت را پیدا کنیم . در مورد شناسایی وب سایت های وردپرسی نیز ابزار آنلاینی ارائه شده است که می تواند بسیار کمک کننده باشد . به کمک ان ابزار آنلاین می توانید به راحتی در مورد CMS استفاده شده در یک وب سایت و افزونه ها و قالب استفاده شده در آن اطلاعاتی را به دست بیاورید .

برای دسترسی به این بزار آنلاین تنها کافی است تا به دامنه ی wpthemedetector بروید . در این دامنه تنها کاری که باید انجام دهید وارد کردن آدرس وب سایت مد نظر است . بعد از وارد کردن نام دامنه و یا ساب دامنه می توانید بر روی دکمه ی Exprience the magic of WPTD کلیک کنید تا اطلاعات مفیدی را بدست آورید . اطلاعاتی که در داختیاز ما قرار می گید شامل :

  • اطلاعات سیستم مدیریت محتوا
  • اطلاعات سرور
  • قالب استفاده شده برای وب سایت
  • افزونه‌ های مورد استفاده برای وب سایت در صورتی که وردپرسی باشه
  • و …

بررسی سورس سایت برای شناخت وب سایت وردپرسی

بررسی سورس سایت

آخرین روش برای تشخیص این که وب سایت مورد نظر وردپرسی است یا خیر این است کگه سورس آن را مورد برسی و آنالیز قرار دهید . برای استفاده کردن از سورس صفحه وب سایت مورد نظر تنها کافی است تا از دکمه‌ های Ctrl + U و یا راست کلیک بهره ببرید . بعد باید گزینه view page source را انتخاب کنید تا بتوانید سورس وب سایت را مشاهده کنید .

حتی می توانید با فشردن دکمه Ctrl + F به دنبال عباراتی مثل wp-content، plugins و … بگردید . در نهایت می توانید با برسی کردن این بخش متوجه شوید که وب سایت مورد نظر وردپرسی است یا این که با cms دیگری ساخته شده است .

البته از ان جایی که برخی از مدیران وب سایت‌ ها به دلیل افزایش امنیت وردپرس قصد دارند تا از هر راهی که می شود تشخیص داد وب سایت مورد نظر وردپرسی هست یا نه استفاده، ممکن است که با این روش جواب درست را پیدا نکنند . اما قریب به بیشتر موارد پاسخ درست خواهد بود .

در صفحه سورسی که در اختیار دارید می توانید سورس کد هایی که شامل ادرس و توضیحاتی از صفحه با پیشوند wp وجود دارند که نشون از وردپرسی بودن وب سایت مورد نظر می دهند را مشاهده کنید . پس اگر شما تنها برای این کار، بیاید و آدرس تصاویر و فایل‌ های اپلود شده در وردپرس را هم بررسی کنید به این موضوع پی خواهید برد . دلیل آن هم این است که رسانه وردپرس و هر چیزی که در ان آپلود شده است از طریق آدرس /wp-content/uploads/ در دسترس خواهد بود

سخن پایانی …

در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . اگر به دنبال قالب زیبا و جذاب برای طراحی وب سایتان می گردید به لینک زیر مراجعه کنید و جذاب ترین و باکیفیت ترین قالب های وردپرسی را دانلود کنید .

به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :

در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” روش های شناخت وب سایت های وردپرسی ” راضی باشید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
معرفی مهم ترین نکات طراحی رابط‌ کاربری بخش4

معرفی مهم ترین نکات طراحی رابط‌ کاربری بخش4

در این بخش به شرح مهم ترین نکات طراحی رابط‌ کاربری می پردازیم زیرا این یک موضوع بسیار مهم و حیاتی برای داشتن یک وب سایت منحصر به فرد است . طراحی رابط کاربری مربوط می شود به ایجاد یک تعامل عالی بین وب سایت و کاربر . شما با دانستن نکات طراحی رابط‌ کاربری […]

10 محتوای برتر افزایش فروش سایت

10 محتوای برتر افزایش فروش سایت

محتوای وب سایت از ارزش بالایی برخوردار است زیرا در صورتی که محتوا ها درست، اصولی و مفید و باکیفیت باشند، افزایش ترافیک و فروش وب سایت را برای شما به همراه دارند . طی چند آپدیت گذشته ی الگوریتم های گوگل متوجه شده ایم که این الگوریتم ها توجه بسیار زیادی به محتوای با […]

از پیوندهای داخلی چه میدانیم ؟

از پیوندهای داخلی چه میدانیم ؟

لینک داخلی یا پیوندهای داخلی تعریف ساده ای دارند میخواهم برای اینکه منظور را بهتر متوجه شوید ابتدا مثالی برایتان بیاورم سپس به تعریف پیوندهای داخلی بپردازم، اینطور در نظر بگیرید که من این صفحه را برای شما تنظیم کردم و در آن مطالبی را در باره پیوندهای داخلی آورده ام اما میخواهم شما مطلب […]

باید ها و نباید های طراحی سایت

باید ها و نباید های طراحی سایت

اکثر افراد فرایند طراحی سای ت را یک پروسه ی پیچیده و نیازمند دقت و دانش فراوان می دانند . اما ما به شما می گوییم که اگر در این مسیر باید ها و نباید های طراحی سایت را بدانید می توانید به راحتی و بدون سردرگمی این مسیر را طی کنید . باید ها […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.