051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » طراحی سایت » همه چیز در مورد طراحی سایت با php بخش 2
همه چیز در مورد طراحی سایت با php بخش 2
طراحی سایت 13 جولای 2019

همه چیز در مورد طراحی سایت با php بخش 2

پرستو بخشی پرستو بخشی

همه چیز در مورد طراحی سایت با php بخش 2

در بخش اول این مقاله به، تعریف زبان برنامه نویسی php، شرح حقایقی در مورد طراحی سایت با php و قدرت زبان برنامه نویسی php پرداختیم . اما در این بخش می پردازیم به شرح انواع فریم ورک های php .

قبل از این که به شرح انواع فریم ورک های php بپردازیم باید به شما بگوییم که فریم ورک کلا چیست ؟

فریم ورک ها یعنی همان Framework به مجموعه ای از کد های از پیش برنامه نویسی شده می گویند .اگر بخواهیم ساده تر فریم ورک را تعریف کنیم می گوییم :

برنامه نویسان حرفه ای کدها و نیازهای برنامه نویسان مبتدی را در فریم ورک های خود پیاده سازی و برنامه نویسی می کنند که با این کار، کار را برای برنامه نویسان مبتدی آسان می کند

مزایای استفاده از فریم ورک ها عبارت اند از :

  • سرعت بخشیدن به طراحی سایت
  • حصول اطمینان از دیده شدن مسائل امنیتی در اسکریپت ها
  • بدون خطا بودن کد ها
  • و …

در استفاده از فریم ورک ها محدودیت هایی نیز وجود دارد . برای مثال :

اگر فریم ورک مد نظر دارای مشکل امنیتی باشد، سایت شما هم از جانب هکر ها مصون نخواهد بود . پس این نکته را در مورد انتخاب فریم ورک مورد علاقه خود قرار دهید فریم ورکی مطمئن و با امنیت بالا را انتخاب کنید تا دچار مشکل نشوید .

انواع فریم ورک های برای طراحی سایت با php

  • فریم ورک Zend
  • فریم ورک Phalcon
  • فریم ورک CakePHP
  • فریم ورک Laravel
Zend Framework

فریم ورک Zend :

Zend Framework یکی از فریم ورک های php است که بسیار قدرتمند است و امنیت بسیار بالایی نیز دارد . این فریم ورک از API های بسیاری از پیشگامان برنامه های مبتنی بر وب از جمله Google ،Amazon ،Yahoo ،Flicker و … بهره می برد . به طور خلاصه اگر بخواهم راجب به این فریم ورک نظر بدهم، به شما می گویم که این فریم ورک جدا یک گزینه ی بسیار مطلوب و مناسب برای توسعه برنامه های تجاری است .

Phalcon

فریم ورک Phalcon :

برخی از وب سایت ها علاوه بر کیفیت بالایی که در بخش های مختلف باید داشته باشند در بعضی زمینه ها باید به مقدار زیادی از بقیه بهتر باشند . برای مقال برخی از وب سایت ها یا به دلیل نوع کسب و کار و یا حتی خواسته ی خود مدیر آن باید دارای سرعت لود بسیار بالایی باشد . در این شرایط یک فریم ورک برای طراحی سایت با php وجود دارد که می تواند این خواسته را انجام دهد .

فریم ورک Phalcon بهترین انتخاب برای طراحی وب سایت هایی با سرعت لود بالا است . به جرئت می توان گفت این فریم ورک، سریع ترین فریم ورک در بین کلیه ی فریم ورک های php است . Phalcon به عنوان اکستنشن C برای php برنامه نویسی شده است . سرعت این فریم ورک به دلیل کد نویسی با زبان بسیار قدرتمند C بسیار بالا است و هم چنین از منابع سخت افزاری اندکی استفاده می کند .

CakePHP

فریم ورک CakePHP :

در سال 2005 یک برنامه نویس لهستانی این فریم ورد را برنامه نویسی کرد . فریم ورک CakePhp، یک فریم ورک با قابلیت گسترش سریع برای php است که از الگو های عمومی شناخته شده کد نویسی آن، همانند Active Record، Association Data Mapping، Front Controller و از معماری MVC پیروی می کند .

هدفی که این فریم ورک برای آن ساخته شده است به شرح زیر است :

برنامه نویس این فریم ورک سعی داشته تا یک فریم مناسب برای برنامه نویسان مبتدی ایجاد کند تا آن ها بتوانند با استفاده از آن، وب سایت های خود را به سرعت گسترش دهند بدون این که از انعطاف پذیری آن ها کاسته شود .

Laravel

فریم ورک Laravel :

جالب است که بدانید در طراحی این فریم ورک، از بسیاری از مفاهیم و روش ‌های موجود در دیگر فریم ‌ورک ‌ها استفاده شده است . Laravel مجموعه ‌ای از بهترین روش‌ ها و ابزار ها در یک بسته است که برنامه نویسی برنامه های کاربردی تحت وب با زبان PHP را بسیار آسان کرده است . به کمک فریم ورک Laravel می تواند اکثر کار ها را راحت تر انجام داد . کار هایی از قبیل :

  • احراز هویت
  • روتینگ
  • session ها
  • کار با بانک های اطلاعاتی
  • و …

قطعا حدس می زنید که شرح همه چیز در مورد طراحی سایت با php شامل موارد زیادی می شود . ما برای این که مطالعه ی این مطالب را برای شما راحت کنیم تمامی آن ها را در 5 بخش برای شما ارائه کرده ایم .

  • برای مطالعه قسمت اول می توانید اینجا کلیک کنید .
  • برای مطالعه قسمت سوم می توانید اینجا کلیک کنید .
  • برای مطالعه قسمت چهارم می توانید اینجا کلیک کنید .
  • برای مطالعه قسمت پنجم می توانید اینجا کلیک کنید .

سخن پایانی …

در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :

در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” همه چیز در مورد طراحی سایت با php ” راضی باشید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
ایده های ساخت پروفایل زیبا بخش 1

ایده های ساخت پروفایل زیبا بخش 1

یکی از کار هایی که همگی ما در اولین گام ورود مان به یک شبکه اجتماعی جدید انجام می دهیم آپلود عکس پروفایل است. پس باید ساخت یک پروفایل زیبا را بیاموزیماما کدام عکس پروفایل را باید انتخاب کنم؟ آیا می توان یک عکس را به عنوان بهترین عکس پروفایل انتخاب کرد ؟ یا هر […]

فهم نمودار دانش گوگل(Knowledge Graph )باتوضیحی ساده!

فهم نمودار دانش گوگل(Knowledge Graph )باتوضیحی ساده!

یافتن نمودار دانش گوگل دشوار است ، اما نتایج آن چنین نیست. به عنوان مثال ، آن بخش بزرگ از اطلاعات را که در سمت راست صفحه دسک تاپ شما ظاهر می شود.پس از وارد کردن یک عبارت جستجو کنید. این بلوک – همچنین به عنوان کارت دانش یا پانل دانش (Knowledge Graph Card یا […]

طراحی سایت شرکت عمرانی

طراحی سایت شرکت عمرانی

داشتن یک سایت مناسب برای شرکت های عمرانی یکی از بهترین و ارزانترین نوع تبلیغات برای این شرکتها می باشد. این نوع طراحی سایت به گونه ای انجام می گیرد تا این شرکتها بتوانند پروژه های انجام شده ی خود وسایر خدمات  شرکت را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دهند. فروش آنلاین و یا ثبت سفارش از […]

هاست چیست ؟

هاست چیست ؟

یکی از موضوعاتی که در زمینه ی طراحی سایت به چشم می خورد موضوع هاست وب سایت است . در واقع یک وب سایت بدون هاست معنایی به خود نمی گیرد . سوالاتی زیادی در این باره وجود دارد، برای مثال : هاست چیست ؟ یک هاست خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟ […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.