انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش1
انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش1
امروزه برخورد کردن با این موضوع که عده ای تصمیم بر انتقال سایت از جوملا به وردپرس دارند یک موصوع طبیعی و شایعی شده است . در این مقاله قصد نداریم که راجب به علت این کار توضیح دهیم و بگوییم سیستم مدیریت محتوای جوملا ضعیف است و از این جور مسائل . همچنین قصد بلد کردن سیستم وردپرس را نداریم، اما علت عمده ی این کار را برای شما به صورت مختصر شرح می دهیم .
انتقال سایت از جوملا به وردپرس به صورت عمده به خاطر مقایسه ی توانایی های این دو سیستم است . سیستم جوملا زمانی بسیار پر قدرت بود و کاربران و مصرف کنندگان زیادی داشت . اما امروزه سیستم وردپرس درصد زیادی از وب سایت های مهم جهان را شامل می شود . ان هم بخاطر امکانات و ویژگی های منحصر به فردی است که در ان تعبیه شده است . وردپرس مدت ها است که تلاش می کند خود را به گونه ای تغییر دهد که بیشتر از پیش مورد توجه کاربران و طراحان و توسعه دهندگان قرار گیرد .
در واقع با مشاهده ی برخی نتایج مانند، انتقال سایت از جوملا به وردپرس می توان گفت که وردپرس در این حوزه کاملا موفق عمل کرده است و به هدف خود رسیده . اما اگر می خواهید بیشتر در مورد تفاوت این دو سیستم مدیریت محتوای خوب بدانید کافی است به مطلب ” کدام یک بهتر است وردپرس یا جوملا ؟ بخش1 و بخش2 ” بروید تا کامل تر و بهتر این موضوع را درک کنید . اما موضوع اصلی این مقاله راجب به چگونگی انتقال سایت از جوملا به وردپرس است .
اولین گام برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس
اولین قدمی که در این زمینه باید برداشت این است که یک وب سایت وردپرسی برای خودتان ایجاد کنید . زیرا در انتقال سایت از جوملا به وردپرس شما به یک افزونه کاربری وردپرسی نیاز دارید . به کمک داشتن یک افزونه ی کاربری وردپرسی شما می توانید هم پایگاه داده جوملا و هم فایل های موجود در پایگاه داده جوملا را به سایت وردپرس خود منتقل کنید . عده ای گمان می کنند که اگر وردپرس را بر روی دامنه ی سایت خود نصب کنند، وب سایت جوملایی ان ها به طور کامل از بین می رود .
اما این گونه نیست، اگر مراحلی که در این مطلب برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس را با دقت فرا گیرید و اجرایی کنید این مشکلات برای شما پیش نخواهد امد . در واقع این موضوع را بیشتر مدیون ویژگی های خاص وردپرس هستیم . زیرا سیستم وردپرس از انعطاف پذیری بالایی بر خوردار است همچنین انجام این گونه کار ها در وردپرس بسیار راحت تر از هر سیستم دیگری است و زود تر می توان به نتیجه رسید . باید این گونه عمل کنید که :
- در ابتدا وردپرس را باید روی یک ساب فولدر نصب کنید .
- سپس بعد از این که انتقال سایت از جوملا به وردپرس به درستی انجام شد می توانید با تغییر مسیر نصب وردپرس و انتقال ان به دایرکتوری اصلی سایت یعنی همان مسیر ” public_html “ که ان را با نام ” روت سایت “ می شناسیم عملیات انتقال سایت از جوملا به وردپرس را به درستی کامل کنید .
بعد از نصب وردپرس چه باید کرد ؟
همان طور که در بالا گفتیم به صورت خلاصه برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس باید یک وردپرس در ساب فولدر هاست خود نصب کنید . عملیات نصب وردپرس در ساب فولدر درست مشابه نصب ان در روت اصلی سایت است و تنها کافی است تا شما یک پوشه جدید در ” public_html “ ایجاد کنید و موارد مربوط به آپلود وردپرس را در این پوشه قرار دهید تا وردپرس داخل این پوشه جدید نصب و راه اندازی شود . حالا که وردپرس را نصب کردید قدم بعدی برای شما لازمه ی داشتن یک افزونه است .
افزونه ی FG Joomla to WordPress
کاری که باید انجام دهید این است که این افزونه را در سایت وردپرسی خود دانلود و نصب کنید . این افزونه به شما در انتقال سایت از جوملا به وردپرس کمک زیادی می کند . به این صورت عمل کنید :
- ورود به پیشخوان وردپرس
- ورود به افزونه ها
- گزینه ی افزودن
- جست و جوی افزونه ی FG Joomla to WordPress
البته برای راحت تر انجام شدن این کار می توانید افزونه ی FG Joomla to WordPress را دانلود کنید و از طریق دکمه بارگزاری افزونه ان را نصب و استفاده کنید . برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس این افزونه بهترین انتخاب برای شما است زیرا این افزونه تا به امروز توانسته است تا بیش از 10.000 نصب فعال و امتیاز 4.7 را کسب کند .
- ادامه ی این مطلب را می توانید در اینجا ببینید .
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!