051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » وردپرس » آموزش وردپرس » انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش2
انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش2
آموزش وردپرس 27 ژانویه 2019

انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش2

پرستو بخشی پرستو بخشی

انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش2

این مطلب در ادامه ی بخش اول مقاله ی ” انتقال سایت از جوملا به وردپرس “ نوشته شده است . در بخش اول به این موضوعات پرداختیم :

برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس در مراحل اول باید یک وب سایت وردپرسی ایجاد کنید و سپس یک افزونه نصب کنید . این که چگونه این کار ها را انجام دهید برای شما کاربران عزیز در بخش اول مقاله توضیح داده ایم .

سپس بعد از این که این مراحل را انجام دادید، باید به ابزار ها و سپس به درون ریزی در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید . بعد از ان همانند تصویر زیر عمل کرده و گزینه ی Joomla را انتخاب کی کنید و روی دکمه اجرای درون‌ ریز کلیک کنید . با کلیک کردن روی این گزینه شما وارد صفحه تنظیمات افزونه انتقال سایت از جوملا به وردپرس خواهید شد . در این جا می توانید انتقال سایت از جوملا به وردپرس را پیکربندی و مدیریت کنید .

انتقال سایت از جوملا به وردپرس

حواستان به این موضوع باشد که برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس شما نیاز به اطلاعات پایگاه داده استفاده شده در سایت جوملای خود را خواهید داشت . پس به شما پیشنهاد می کنیم که اگر اطلاعات مربوط به نام دیتابیس و اطلاعات دیتابیس که در نصب جوملا از ان ها استفاده کردید را فراموش کردید وارد هاست خود شوید و در مسیری که جوملا نصب است به دنبال فایلی با نام ” configuration.php “ باشید . اطلاعاتی که در این جا حضور دارند شامل :

  1. نام پایگاه داده
  2. رمز پایگاه داده
  3. نام کاربری پایگاه داده
  4. پیشوند جداول پایگاه داده

این اطلاعات به ترتیب در مقابل رکورد هایی با نامهای $user، $password، $db و $dbprefix نوشته شده اند .

وارد کردن اطلاعات دیتابیس جوملا

بعد از استخراج اطلاعات پایگاه داده دوباره به تنظیمات افزونه درون ریز در پیشخوان وردپرس مراجعه می کنید و اطلاعات مربوط به پایگاه داده وارد می کنید . در تصویر زیر می بینید :

انتقال سایت از جوملا به وردپرس

Hostname

از این فیلد بدون اعمال هیچ گونه تغییری گذر کنید . زیرا در این فیلد به صورت پیش فرض نام localhost شما قرار دارد و نیازی نیست ان را تغییر دهید .

Port

این فیلد مربوط به پورت سرور است که به صورت پیش فرض بر اساس وب سرور مورد استفاده برای هاست شما تعیین خواهد شد و نیازی به تعیین ان ندارید، پس این فیلد را هم بدون اعمال هیچ گونه تغییری رها کرده و از این مرحله هم عبور کنید .

Database

این فیلد نیاز به تغییراتی دارد . زیرا مربوط به نام پایگاه داده مورد استفاده برای سایت جوملایی شما است . پس باید در این فیلد نام پایگاه داده ای که در فایل configuration.php جوملا در مقابل رکورد public $db قرار داره را وارد کنید .

Username

در این فیلد باید نام کاربری پایگاه داده ای را که در جوملا استفاده می کردید را قرار دهید . است، بنابراین در این فیلد هم باید نام کاربری مورد استفاده در جوملا که در فایل configuration.php جوملا در مقابل رکورد public $user قرار داره را وارد کنید.

Password

در این فیلد هم باید رمز پایگاه داده مورد استفاده در جوملا را قرار دهید .کاری که شما باید انجام دهید این است که رمزی که هنگام ساخت پایگاه داده برای جوملا از ان استفاده کردید و در فایل configuration.php جوملا در مقابل رکورد public $password قرار داره را در این جا وارد کنید .

Joomla Table Prefix

این فیلد هم به پیشوند جداول مورد استفاده در جوملا که در مرحله دوم از نصب جوملا در سایت خودتان از ان استفاده کردید، مربوط می شود . پس نام پیشوند جداول پایگاه داده جوملا که در فایل configuration.php جوملا در مقابل رکورد public $dbprefix قرار داره را وارد کنید .

بعد از پر کردن فیلد ها …

در تصویری که در بالا مشاهده کردید در پایین بخش فیلد ها یک گزینه به نام ” Test the database connection ” وجود دارد . با کلیک کردن بر روی این گزینه، در واقع عملیات متصل شدن به پایگاه داده اتفاق می افتد تا از صحت اطلاعات موجود در دیتابیس جوملا بررسی شده اطمینان حاصل شود .

اگر اطلاعات را درست وارد کرده باشید، پیغام ” Connection successful “ با رنگ سبز به ظاهر می شود و در غیر این صورت نشان دهنده ی این است که یا اطلاعات دیتابیس را اشتباه وارد کردید و یا این که خطایی در ارتباط با سرور وجود دارد که باید ان را بررسی کنید و مشکل را به کمک هاستینگ خود رفع کنید .

امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
چگونه برچسب های کلیدی متا را پنهان کنیم ؟ بخش 1

چگونه برچسب های کلیدی متا را پنهان کنیم ؟ بخش 1

خیلی از افراد از برچسب های متا دل خوشی ندارند و اگر از یک چیز در سئو متنفر باشند… همگی آنها تنها یک چیز را نام خواهند برد آن را برچسب های کلیدی متا می دانند… حتی خیلی از آنها این آرزو را ارند که ای کاش هیچ وقت اختراع نشده بود …تا بخواهیم آنها […]

چگونه با طراحی سایت حرفه ای می توان به درامد رسید ؟

چگونه با طراحی سایت حرفه ای می توان به درامد رسید ؟

موضوع طراحی سایت ویژگی ها و مزایای زیادی دارد . یکی از مهم ترین ویژگی ها و مزایای ان این است که می توان به کمک طراحی سایت حرفه ای به درامد رسید . در این مقاله ما برای شما توضیح می دهیم که به کمک طراحی سایت حرفه ای چگونه می توانید کسب درامد […]

بهترین افزونه های وردپرس قسمت 1

بهترین افزونه های وردپرس قسمت 1

افراد زیادی در دنیا وجود دارند که برای رونق کسب و کارشان وب سایت هایی طراحی کرده اند . یکی از از این سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز محبوب ان ها سیستم وردپرس است . دلیل محبوبیت بالای ان هم این است که طراحان و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از بهترین […]

اشتباهات رایج در طراحی سایت 2

اشتباهات رایج در طراحی سایت 2

در بستر گسترده ی اینترنت رقابت شدیدی در بین وب سایت های موجود به چشم می خورد . قطعا برای پیروزی در این رقابت و جلو زدن از رقیبان شما باید یک وب سایت عالی و بی نقص داشته باشید . در این مقاله قصد داریم تا در مورد اشتباهات رایج در طراحی سایت برای […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.