انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش4
انتقال سایت از جوملا به وردپرس بخش4
این مطلب در ادامه ی بخش اول و دوم و سوم مقاله ی ” انتقال سایت از جوملا به وردپرس ” نوشته شده است . در بخش اول و دوم و سوم به این موضوعات پرداختیم :
- برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس در مراحل اول باید یک وب سایت وردپرسی ایجاد کنید و سپس یک افزونه نصب کنید . این که چگونه این کار ها را انجام دهید برای شما کاربران عزیز در بخش اول مقاله توضیح داده ایم .
- برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس در قدم بعدی باید اطلاعات دیتابیس سایت جوملا در بخش صفحه تنظیمات افزونه انتقال سایت از جوملا به وردپرس وارد کنید . این موضوع را به صورت کامل برای شما در بخش دوم این مطلب ذکر کرده ایم .
- شخصی سازی اطلاعات سایت که شامل، مطالب و تصاویر و فایل های چند رسانه ای و غیره در Behavior . این موضوعات را به صورت کامل و با رهنمایی در بخش سوم مقاله ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس ذکر کرده ایم .
رسیدیم به این بخش که عملیات انتقال سایت از جوملا به وردپرس کامل شده است و به صورت 100 درصد طی شده . سپس شما یک پیغام مانند تصویر زیر با عنوان Import Completed در یافت می کنید . این پیغام نشان دهنده ی عملیات موفقیت امیز شما است .
تعمیر پیوند های یکتا
حال نوبت می رسد به تعمیر پیوند های یکتایی که در روند انتقال سایت از جوملا به وردپرس صدمه دیده اند . در واقع بعد از این که عملیات
انتقال سایت از جوملا به وردپرس کامل شد باید پیوند های یکتا که خراب شدند و در حالت پیوند یکتا سیستم مدیریت محتوای جوملا قرار دارند را تعمیر کنید . بنا براین باید در صفحه ی افزونه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس ، در قسمت After the migration روی دکمه Modify internal links کلیک کنید .
زمانی که بر روی دکمه Modify internal links کلیک کنید عملیات بهینه سازی پیوند های یکتا وردپرس شروع می شود . بعد از اتمام این مرحله، انتقال سایت از جوملا به وردپرس به صورت کامل انجام می شود . حال می توانید با مراجعه به ادرس وب سایتتان تغییرات را مشاهده کنید . بعد از مراجعه اولین نوشته ای که می بینید، سلام دنیای وردپرس خواهد بود .
جمع بندی …
انتقال سایت از جوملا به وردپرس اتفاقی است که برای خیلی از افراد حتی در نمیه راه ایجاد وب سایت پیش اید . از این بابت اصلا نگران نباشید همان طور که در بالا مشاهده کردید می توانید وب سایت خود را در هر مرحله ای از راه اندازی وب سایت بودید به سیستم وردپرس منتقل کنید . در بخش اول مطلب برای شما توضیح دادیم که اگر تمایل دارید به این موضوع پی ببرید که :
- چرا وردپرس ؟
- چه تفاوتی بین این دو وجود دارد ؟
- کدام یک از این دو سیستم مدیریت محتوا نسبت به دیگری برتری دارد ؟
- کدام یک از این دو مدل برای کسب و کار ان ها مناسب است ؟
- کار کردن با کدام یکی از این دو دست طراحان و توسعه دهندگان را باز تر می گذارد ؟
- کدام سیستم در راحتی کار در اولویت قرار دارد و نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد ؟
- کدام یک هزینه ی کم تری برای ان ها دارد ؟
- و …
برای اطلاع از موارد بالا می توانید به دیگر مقالات سر بزنید . بعد از این که به بررسی موارد بالا پرداختید و تصمیم گرفتیم تا جوملا را به هر دلیل خاصی که برای خودتان دارید انتخاب کنید ممکن است باز هم در اینده پیش اید و بخواهید تا به دلایل نامعلوم دیگری از این انتخابتان پشیمان شوید و بخواهید تا جوملا را کنار بگذارید و از وردپرس استفاده کنید . اگر در ان زمان این سوال که ” آیا به نظر شما همچین کاری را میشه انجام داد؟ ” یادتان باشد که پاسخ این سوال شما مثبت است .
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی انتقال سایت از جوملا به وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!