ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ بخش دوم
ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ بخش دوم
در بخش اول این مقاله گفته شد که طراحی سایت مزایای زیادی را برای کاربران به دنبال دارد . اما ویژگی های طراحی سایت خوب که بتواند باعث موفقیت کسب و کار شود چیست ؟ این مقاله در ادامه ی بخش اول به شرح دیگر ویژگی های طراحی سایت خوب می پردازد .
اگر ان ها را به درستی مطالعه و اجرا کنید قطعا می توانید در کار خود پیشرفت کنید . این مقاله در 2 بخش نوشته شده است . لطفا برای مطالعه ی بخش اول این مقاله اینجا کلیک کنید .
دامنه ی وب سایت
بهترین روش برای این که بتوانید در ذهن کاربران ماندگار شوید داشتن یک دامنه ی خوب و فکر شده است . در واقع ادرس وب سایتی مورد تایید است و کاربران ان را بهتر به خاطر می سپارند که یاد اور موضوع ان نیز باشد . حتی این موضوع که ادرس وب سایت با محتوای ان متناسب باشد از نظر سئو هم بازخورد بهتری دارد . حتما شما هم این موضوع را فهمیده اید که در ادرس وب سایت یا همان دامنه ی وب سایت ها از اعداد استفاده نمی کنند . زیرا این کار تناسب بین دامنه و محتوا سایت را از بین می برد .
سعی کنید دامنه ای با نوشتار ساده انتخاب کنید . همچنین به شما توصیه می کنیم اسمی که انتخاب می کنید نباید چندگانگی در درک تلفظ داشته باشد . مواردی که باید در انتخاب یک دامنه ی مناسب و متناسب مد نظر قرار دهید عبارت اند از :
- نام دامنه ی شما باید بتواند در بازار گسترش پیدا کند و به نوعی قابلیت برند شدن را داشته باشد
- اگر محصولات شما مختص فروش در ایران است از دامنه ir استفاده کنید
- اگر شما محصولات و تولیدات بین المللی دارید از دامنه com استفاده کنید
ارتباط عالی و کافی با کاربران وب سایت
یکی از اصول و ویژگی های طراحی سایت خوب این است که با کاربران ان وب سایت به اندازه ی کافی تعامل داشته باشید و به ان ها احترام بگذارید . چند مورد از ارتباط عالی در یک وب سایت خوب را برایتان شرح می دهیم .
- ارزش دادن به نظرات کاربران و نمایش دادن آن ها در بخش های مختلف وب سایتتان
- پاسخگویی و پیگیری درخواست های مخاطبین
- تبدیل اعضای وب سایت به یک جامعه ی مجازی
- و بسیاری موارد دیگر
یکی از ویژگی های طراحی سایت خوب این است که شما هر چند وقت یک بار نظرات کاربران خود را در مورد وب سایت و یا موضوعات دیگر مورد سوال قرار دهید . در واقع منظور از این مطلب این است که بهتر است شما بر اساس همان نظر سنجی یک پست بنویسید و به بررسی کلی بپردازید . حتی سعی کنید در پست خود از چند نظر به طور خاص اسم ببرید و ان ها را نقد و بررسی کند . این کار باعث می شود که کاربران به این موضوع پی ببرند که شما واقعا برای ان ها ارزش قائل هستید . این موضوع سبب تبدیل شدن بازدید کنندگان گذری به بازدید کنندگان دائمی وب سایت شما می شود .
در نظرات کاربران سایت سعی کنید به این سوالات کاربرانتان به سرعت پاسخ بدید :
- چیست و به چه دلیل
- قیمت ان چقدر است ؟
- کیفیت ان چگونه است ؟
- چطور می توانم ان را خریداری کنم ؟
- راه های ارتباطی ان چیست ؟
تولید محتوای کاربر پسند
ممکن است با خود بگویید که در بخش اول این مقاله راجب به تولید محتوا و تاثیر ان در خوب بودن و افزایش کیفیت وب سایت توضیحاتی دادیم . دیگر چه لزومی به تکرار ان است . اما باید به شما بگوییم که اولین دلیل ما بر تکرار این موضوع درجه ی اهمیت ان است . تولید محتوا جز مهم ترین بخش ها در طراحی سایت می باشد .
پس به شما توصیه می کنیم که تا جایی که می توانید در زمینه ی تولید محتوا و شکل نوشتن مهارت کسب کنید . یک نکته ی بسیار مهم برای شمایی که می خواهید محتوای وب سایتتان را بنویسید . سعی کنید حتما این نکته را در تمامی مطالبتان به کار ببرید . نوشته ی خود را به گونه ای بنویسید که زمانی که یک فرد برای اولین بار از وب سایت و مطالب شما بازدید می کند در هر جایی که وارد محتوای شما شد متوجه شود که این مطلب راجب به چه موضوعی است .
این موضوع فقط برای کسانی که اولین بار است که وارد وب سایت شما می شوند و مطالب را می خوانند نیست . بکله برای کسانی که در ان زمینه نیز تخصص دارند باید رعایت شود . در کل این که به گونه ای تولید محتوا کنید که کاربران دوست و انتظار دارند .
خصوصی بودن اطلاعات مشتریان
حفاظت از حریم خصوصی کاربران و مشتریان وب سایتتان از مهم ترین وظایف شما است . اول از همه سعی کنید این حس اطمینان را به کاربرانتان بدهید که وب سایت شما امن است و اطلاعات ان ها محافظت می شود . در قدم بعدی هم زمانی که کاربران و مشتریان شما قصد خرید الکترونیکی دارند لازم است که اطلاعات مربوط به ان ها از جمله آدرس پستی، شماره تلفن، آدرس پست الکترونیکی و اطلاعات مالیشان حفظ گردد .
حمایت ها و مراقبت های فنی
یکی از ویژگی های طراحی سایت خوب این است که شما به عنوان صاحب وب سایت همیشه سعی کنید خود را در کنار مخاطبان خود ببینید . امروزه اکثر خریداران الکترونیکی از خدمات حمایتی فنی کمتری بر خوردارند . پس به شما توصیه می کنیم که جز ان دسته از وب سایت هایی باشید که در این زمینه تجربه، توان و پرسنل خود را خوب به معرض نمایش می گذارند و در عین حال، سیاست های خدمات فنی خود را به آدرس مشتریان ارسال می کنند . این گونه وب سایت ها موفقیت بیشتری خواهند داشت .
واکنش گرا بودن وب سایت
امروزه با فراگیر شدن گوشی های موبایل باید در زمان طراحی سایت به این موضوع حتما دقت داشته باشید که طیف گسترده ای از کاربران شما با این دستگاه از وب سایتتان بازدید می کنند . در واقع گوشی های هوشمند و تبلت ها سهم زیادی را در ترافیک وب سایت ها دارند و از آن جایی که قیمت گوشی های موبایل ارزان تر از سیستم ها است تعداد افرادی که از این دستگاه ها برای بازدید از وب سایت ها استفاده می کنند افزایش می یابد . طبق امار ها ۷۰ در صد کاربران را کاربران موبایل تشکیل می دهند .
ساختار نقشه ی سایت و دسته بندی منطقی و منسجم
نقشه ی وب سایت یا همان sitemap به شما اجازه می دهد تا یک فایل متنی در میان سایر فایل های دیگر در حساب خود ایجاد کنید تا موتور های جستجو از همه صفحات موجود در وب سایت شما مطلع شوند . به شما توصیه می کنیم که تمام بخش های یوب سایتتان را به صورت طبقه بندی و در واقع به شکل زیر شاخه ای تنظیم کنید . مشخص بودن سیاست کلی وب سایت ها و نیز هدف گذاری صحیح برای آن لازمه ی تدوین یک نقشه وب سایت منطقی است .
تدوین نقشه ی وب سایت به چه صورت است ؟
تدوین نقشه بی وب سایت، همانند تدوین نقشه یک ساختمان است . در واقع این کار اولین مرحله از طراحی و اجرای یک وب سایت است . همچنین شما می توانید با داشتن یک نقشه سلسله مراتبی و مشخص کار طراحی و برنامه نویسی سیستم مدیریت سایت بسیار راحت تر در دسترس داشته باشید . بخش های اصلی وب سایت شما باید از تمام صفحات سایت و از طریق منوی اصلی در دسترس باشد . همچنین جایگاه محتوای ساید بار ها در نقشه مشخص باشد . این ها همگی جز ویژگی های طراحی سایت خوب می باشد .
مطابقت با امکانات بازدید کنندگان
یکی دیگر از ویژگی های طراحی سایت خوب این است که وب سایتتان را مطابق با بازدید کنندگان خود بهینه سازی کنید . عده ای از طراحان وب سایت ها حتی در برخی موارد مشاهده شده است که ان ها جز طراحان حرفه ای بوده اند، به اشتباه کاری می کنند که باعث عدم تطابق سایت با میانگین امکانات مخاطبان است .
در واقع رسیدن به حالت درست در این مساله به صورت خیلی ساده امکان پذیر است . تنها کافی است از تجربه و نتایج آمارگیر ها و تحلیل آن ها استفاده کنید تا بتوانید به اطلاعات درستی دست پیدا کنید . برای مثال :
رزولوشن مانیتور، میانگین سرعت اینترنت، مرورگر ها و ورژن های مورد استفاده آن مواردی هستند که می توانید با دقت در آن ها سایتی مناسب کاربران خود داشته باشید .
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید .
در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی ویژگی های طراحی سایت خوب چیست ؟ می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!