ابزار های ساخت وب سایت
ابزار های ساخت وب سایت
در این مقاله می خواهیم شما را با ابزار های ساخت وب سایت آشنا کنیم . این ابزار ها در اینترنت موجود هستند و هم می توانید از نمونه های خارجی آن ها استفاده کنید و هم این که از نمونه های ایرانی آن استفاده کنید .
در گذشته وب سایت ها به صورت دستی توسط برنامه نویسان و طراحان کامپیوتری ساخته می شد . اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و علم استفاده از آن ابزار هایی ساخته شده اند که شما می توانید به کمک آن ها و بدون نیاز به، کمک گرفتن از برنامه نویسان وب سایت خود را ایجاد کنید . این ابزار های به قدری قوی و با امکانات هستند که شما به راحتی می توانید توسط آن ها یک وب سایت کاملا کاربردی و جذاب را در سریع ترین زمان ممکن راه اندازی کنید .
ابزار های ساخت وب سایت شامل ابزار طراحی و سیستم های مدیریت محتوا هستند . برای مثال یکی از رایج ترین و محبوب ترین ابزار ها برای طراحی وب سایت وردپرس است . اما استارت اپ های زیادی در ایران و خارج از ایران برای ساخت وب سایت به کمک کسب و کار ها آمده است . زمانی که کاربران می خواهند از این ابزار های برای طراحی وب سایتشان استفاده کنند بیشتر به دنبال نمونه های از پیش طراحی شده هستند که این وب سایت ها از لحاظ کاربری و طراحی بسیار متنوع هستند .
انتخاب مناسب ابزار های ساخت وب سایت
برای این که یک ابزار مناسب برای طراحی وب سایت خود انتخاب کنید لازم است تا هدف از طراحی سایتتان را در ابتدا مشخص کنید . بعد از آن کمی تحقیق کنید و بهترین ابزار را برای کسب و کارتان انتخاب کنید . ابزاری را انتخاب کنید که پاسخگوی شما و خدماتتان و هچنین مشتریانتان باشد . اغلب این ابزار ها دارای پشتیبانی هستند و در صورتی که در کار شما مشکلی پیش آید می توانید با آن ها تماس بگیرید و یا به هر روشی که خودشان دارند با آن ها در ارباط باشید تا مشکلتان را حل کنند .
لازم به ذکر است که کسب و کار هایی که قصد حضور حرفه ای در دنیای آنلاین را دارند بهتر است از این روش استفاده نکنند . زیرا گام سوم بازاریابی دیجیتال که ” تحلیل “ نام دارد، یک حضور آنلاین حرفه ای را ملزم به بهینه سازی تجربه کاربری می کند و استخدام یک برنامه نویس Front end یا یک متخصص تجربه کاربری یا همان UX راه حل بهتری برای این دسته از کسب و کار ها است .
در ادامه به برسی ابزار های ساخت وب سایت خارجی و ایرانی می پردازیم . همچنین ویژگی های هرکدام را مورد برسی قرار می دهیم .
ابزار های ساخت وب سایت ایرانی
کانی وب :
یکی سایت خوب که به عنوان یک ابزار برای سایخت و طراحی وب سایت شناخته می شود . نکته ی جالب در مورد این ابزار این است که اگر از دامنه vcp آن استفاده کنید خدمات کاملا رایگان هستند ولی اگر قصد ثبت دامنه شخصی خود را داشته باشید، تبلیغات اجباری را حذف کنید .
سی فایو :
این ابزار در تولید محتوا هم به کسب و کار ها کمک می کند . ویژگی متفاوت آن نسبت به ابزار های دیگر، پنل پیامک آن است .
کاموا :
یکی از مزیت های مهم آن، ارائه آموزش های ویدئویی کوتاه است که ساخت وب سایت را سریع و راحت به کاربر آموزش می دهد .
ابزار های خارجی طراحی سایت
WordPress :
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کامل است که شما با کمک آن می توانید یک وبسایت حرفه ای در حوزه های مختلف بسازید. برای داشتن وب سایتی با روش قالب آماده حتما به یاد داشته باشید که نمی توانید خودتان دست به کار شوید بلکه باید از متخصص این کار استفاده نماییم. این ذهنیت را از خودمان باید دور کنیم که چون قالب آماده می باشد و به راحتی دانلود می شود, خودمان هم می توانیم آن را پیاده سازی نماییم.
wix.com :
یک پلت فرم میزبانی برای ساخت وب سایت ها و وبلاگ است . این یک راه آسان برای کسب و کار های کوچک برای ساخت وب سایت و یا وبلاگ با استفاده از ابزار کشیدن و رها کردن است . از مزایای ان می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- ایجاد سایت خود با استفاده از ده ها قالب
- ساخت سایت با ابزار کشیدن و رها کردن
- عدم احتیاج به دانش کد نویسی
- راه اندازی سریع و آسان
در کنار این مزایای عالی و کاربردی مضراتی نیز دارد که به شرح زیر هستند :
- حساب رایگان در این سیستم محدود است و نام تجاری و تبلیغات Wix را در سایت شما نشان داده می شود
- برنامه های رایگان شخص ثالث محدود هستند
- هنگامی که یک الگو را انتخاب می کنید نمی توانید آن را تغییر دهید
- ویژگی های تجارت الکترونیک محدود به برنامه های پرداخت می شود و حتی این ویژگی ها محدود است
sitebuilder.com :
بیش از ۱۰۰۰ نمونه ی از پیش ساخته شده، ویرایشگر Drag & Drop، انتخاب آسان دامنه و ساخت وب سایت، eBook های آموزشی برای بهینه سازی موتور های جست و جو .
سخن پایانی …
در صورت رضایت از این مطلب خواهشمندیم که این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید . اگر احساس کردید که مطلب کامل نیست و یا شما اطلاعات مفید تری دارید لطفا ان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید . اگر به دنبال قالب زیبا و جذاب برای طراحی وب سایتان می گردید به لینک زیر مراجعه کنید و جذاب ترین و باکیفیت ترین قالب های وردپرسی را دانلود کنید .
به شما توصیه می کنیم تا به دیگر مطالب سایت ما که در زمینه های زیر می باشد نیز سر بزنید :
در نهایت امیداوریم که از مطالب ارائه شده در باره ” شناخت روش های دیجیتال مارکتینگ ” راضی باشید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!