تاریخچه طراحی سایت بخش 2
تاریخچه طراحی سایت بخش 2
در بخش اول راجب به ظهور اینترنت و به دنبال ان نیز شروع عصر طراحی سایت صحبت کردیم . همچنین راجب به جنگی که بین جنگ ماکروسافت و Netscape رخ داده بود توضیحاتی را ارائه دادیم . در کل قصد ما از نوشتن این دو مطلب این بود که شما را بیشتر با تاریخچه طراحی سایت اشنا کنیم . چرا که این علم سترده امروزه با زندگی ما پیوند خورده است . پس بهتر است راجب به ان اطلاعاتی داشته باشیم .
در مقاله ی تاریخچه طراحی سایت به تمامی اتفاقاتی که از ابتدا تا به امروز در تاریخچه طراحی سایت ان رخ داده است می پردازیم . از شما خواهشمندم که تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید .
معرفی اولین مرورگر مایکروسافت
بعد از جنگی که بین جنگ ماکروسافت و Netscape در گرفت مایکروسافت قدم بزرگی در زمینه ی اینترنت برداشت . مایکروسافت در سال اولین مرورگر خود را به دنیا معرفی کرد . این پروژه ی جدید به سرعت نیز به موفقیت چشم گیری دست پیدا کرد . زیرا در طراحی ان قابلیت های فراوانی نسبت به دیگر مرورگر ها استفاده کرده بودند . طراحان ان از کد های html به صورت بهینه و کاملا کاربردی استفاده کردند . ان ها از از بیشترین میزان قابلیت های HTML استفاده کردند و همین موضوع باعث پیشی گرفتن ان پروژه از سایر مرورگر ها شد .
امکان ایجاد و نمایش جلوه های تصویری و ساختار های وب با استفاده از ان بسیار بهتر از مرورگر های قبلی بود و رضایت کاربران را جلب کرده بود . در همین هنگام و در همان سال یعنی سال 1996 زبان جدیدی با نام css توسط W3C ایجاد و معرفی شد . این زبان برای طراحی و ارائه ی بهتر به وجود امده بود و قابلیت دسترسی به وب را بهبود می بخشید .
در تاریخچه طراحی سایت این دوره، دوره ی شیرین و جذابی بود . همه چیز داشت به سرعت پیشرفت می کرد و کار ها و عملکرد ها بهبود پیدا می کرد . زیرا در ان زمان کم کم ابزار و امکانات Flash ارائه شد . این موضوع به ان ها این امکان را می داد تا از html فراتر بروند و به زمینه های جدید و بیشتر دیگری در مورد طراحی سایت دست یابند . این امکانات در مقایسه با امکانات و ابزار های امروز بسیاز کم هستند . اما در ان زمان به پیشرفت طراحی وب سایت ها کمک چشم گیری کردند .
جنگیدن مرورگر ها به پایان رسید
پایان جنگ مرورگر ها با تحولی اتفاق افتاد که مایکروسافت ایجاد کرد . موضوع به این شکل بود که شرکت Netscape از سال 1998 در حال ساخت یک پروژه عظیم اوپن سورس بود . ان ها برای موفقیت هر چه بیشتر در این زمینه هر کاری که می توانستند کردند . برای مثال ان ها از بهترین طراحان و بهترین ایده ها استقبال کردند و ان ها را به کار گرفتند . اوضاع داشت برای شرکت Netscape به خوبی سپری می شد تا این که بمب مایکروسافت در سال 2000 منفجر شد .
شرکت مایکروسافت در سال 2000 نخستین نسخه ی Internet Explorer را ارائه کرد . این مرورگر به صورت کامل از HTML و CSS پشتیبانی می کرد و قابلیت نمایش و پشتیبانی کامل از PNG را هم داشت . در این زمان Netscape به AOL فروخته شد و این کاملا به دلیل عقب ماندن و شکست خوردن ان ها از ماکروسافت بود .
تمامی اتفاقات از 2001 تا 2012
با ارائه ی Internet Explorer و اغاز قرن 21 وب کم کم با زندگی مردم پیوند خورد . اما تغییرات مرورگر ها و وب سایت های به همین جا ختم نشد . هر روزه طراحان و توسعه دهندگان در حال اضافه کردن امکانات و قابلیت های فراوانی به وب سایت ها و مروگر ها هستند . زیرا هر دوی این ها بر هم تاثیر می گذارند . بوب سایت ها از نظر ظاهری و عملکردی دچار تغییراتی مثبت زیادی شدند .
همچنین لازم به ذکر است که شیوه ها و مدل های مختلفی از طراحی سایت به وجود امدند . امروزه مرورگر های بسیار قوی تر و بهتر از اینترنت اکسپلورر ارائه شده است . همچنین بهره گیری از HTML5 و نسخه ی جدید CSS و API های جدید جاوا اسکریپت هم از جمله عوامل کمک کننده به این پیشرفت ها بوده اند . به طور کلی و در یک بیان ساده می توان تاریخچه ی طراحی وب سایت را این طور بیان کرد که در یک محیط و فضای رقابتی با سرعت بالایی شاهد رشد و پیشرفت طراحی سایت بوده ایم .
سخن پایانی …
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی تاریخچه طراحی سایت راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی تاریخچه طراحی سایت می دانید ما را مطلع کنید .
مطلبی که را جب به ” تاریخچه طراحی سایت ” برای شما ارائه داده ایم به علت طوالانی بودن و جلوگیری از سردرگمی برای شما کاربران عزیز به چند بخش تقسیم شده است برای مطالعه ی بخش قبلی اینجا کلیک کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!