مهم ترین قوانین طراحی سایت بخش دوم
مهم ترین قوانین طراحی سایت بخش دوم
رعایت کردن موضوعاتی در فرایند طراحی سایت می تواند به شما در قدم بر داشتن در مسیر درست تر و رسیدن به موفقیت بیشتر کمک کند . بدین جهت در این مطلب می پردازیم به مهم ترین قوانین طراحی سایت . با مطالعه ی دقیق این قوانین و نکات و اجرای درست ان ها می توانید یک وب سایت بدون اشکال و کاملا کاربر پسند طراحی کنید .
همان طور که از عنوان کاملا مشخص است این بخش دوم مطلب ” مهم ترین قوانین طراحی سایت ” است . به طور کلی در این دو بخش ما به برسی 10 تا از مهم ترین قوانین طراحی سایت پرداخته ایم . این قوانین و نکات، عمده ی مشکلات و ایرادات کار شما را حل می کند . در واقع لازم نیست تمامی نکات راجب به طراحی سایت را بیاموزید و بدانید تا موفق شوید . شما می توانید با یاد گیری و به کار گیری همین 10 قانون به حالت قابل قبول و خوشایندی دست پیدا کنید .
ممکن است برخی نکات گفته شده برای شما تکراری باشد . اما تکرار این موضوعات دلیل بر پر اهمیت بودن ان ها است . از شما خواهشمندیم این مطلب را به دقت مطالعه کرده و برای موفقیت هر چه بیشتر خود در زمینه ی طراحی سایت دیگر مقالات ما را مطالعه کنید .
مهم ترین قوانین طراحی سایت به شرح زیر هستند :
- طراحی سایت واکنش گرا یا همان ریسپانسیو
- برسی وب سایت نهایی در مرورگر های متفاوت
- برسی خطا ها و ایرادات در طراحی سایت
- تولید محتوای منحصر به فرد
- تعامل با مخاطبان برای بهبود طراحی سایت
طراحی سایت واکنش گرا یا همان ریسپانسیو
قطعا خوده شما هم بیشتر اوقات برای بازدید از وب سایت ها از گوشی موبایلتان استفاده می کنید . باید بدانید که امروزه امار کاربران موبایلی در حال افزایش است . تقریبا می توان گفت درصد زیادی از بازدید کنندگان یک وب سایت را کاربران موبایلی تشکیل می دهند . البته تنها دستگاه های موبایل نیستند . این موضوع شامل دیگر گجت ها نیز می شود . برای مثال کاربرانی که از طریق تبلت از وب سایت ها بازدید می کنند تعدادشان کم نیست .
اما موضوع مهم در این بخش نحوه ی نمایش وب سایت ها در این گونه دستگاه ها است . همچنین باید بدانید که موتور های جست و جو نظیر گوگل به این موضوع یعنی نحوه ی نمایش وب سایت ها و اماده بودن ان ها برای نمایش در ویجت ها اهمیت زیادی می دهد . همچنین لازم به ذکر است که از نظر موتور های جست و جو وب سایت هایی که این قابلیت را دارند در جایگاه بالا تری قرار دارند .
به قابلیت وب سایت ها که می توانند به خوبی بر روی ویجت هایی از قبیل گوشی موبایل به نمایان شوند واکنش گرا و یا ریسپانسیو می گویند . در واقع می گویند که این وب سایت واکنش گرا است .
برسی وب سایت نهایی در مرورگر های متفاوت
یکی از مهم ترین قوانین طراحی سایت این است که حتما بعد از انجام کار های نهایی وب سایت ها را برسی کنید . یکی از برسی های لازم برای وب سایت تازه طراحی شده این است که مطمئن شویم که این وب سایت در تمامی موتور های جست و جویی که کاربران از ان ها برای بازدید از وب سایت ها استفاده می کنند به خوبی نشان داده شوند . مرورگر های زیادی وجود دارد که کاربران از ان ها برای بازدید و جست و جو کردن استفاده می کنند .
برای مثال :
- OPERA
- FIREFOX
- CHORM
- IE
- و …
دقت کنید که وب سایتتان در تمامی این ها باید به طور یکسان نمایش داده شود .
برسی خطا ها و ایرادات در طراحی سایت
خطا ها و مشکلاتی که برای وب سایت ها به وجود می اید زمان خاصی ندارد . ممکن است در حین طراحی سایت بهه وجود ایند . ممکن است بعد از طراحی سایت این مشکلات خودشان را نشان دهند . برای مثال، فرض کنید شما مطلبی را در وب سایت خود منتشر کرده اید . بعد از مدتی نیز ان را پاک می کنید . چنین ایراداتی از جمله برسی لینک های شکسته شده و خطا های مرسوم به صورت دوره ای یکی دیگر از وظایفی است که مدیران سایت ها باید به ان ها توجه کنند .
تولید محتوای منحصر به فرد
تولید محتوا همیشه یک موضوع گسترده در زمینه ی طراحی سایت بوده است . ممکن است از نظر دیگران بسیار کم اهمیت و ان را تنها یک متن تلقی کنند اما باید بدانید که این گونه نیست . محتوای یک وب سایت به ان معنا می دهد . این محتوا ها هستند که سایت ها و هدفشان را تعریف می کنند . پس اگر زرنگ باشید باشید در مورد این موضوع مهم بیشتر دقت و حساسیت به خرج می دهید .
سعی کنید برای داشتن وب سایتی بهتر محتوا های بهتری نیز تولید کنید . بهترین کاری که می توانید در این مورد انجام دهید این است که محتوا های منحصر به فرد تولید کنید . ان ها را به گونه ای بنویسید که جواب گوی تمامی سلایق کاربران و مخاطبان شما باشد . متن ها را کپی نکنید . این موضوع از نظر گوگل اصلا جالب نیست . گوگل طبق الگوریتم های خودش این متن ها را برسی می کند . محتوا های کپی شده از نظر الگوریتم های گوگل ارزشی ندارد . حتی در مواردی ار رتبه ی وب سایتتان بابت این موضوع کم می شود .
پس به شما توصیه می کنم این موضوع که جز مهم ترین قوانین طراحی سایت نیز است را جدی بگیرید . محتوا های اختصاصی و جذاب و با کیفیت تولید کنید تا بهترین نتیجه ها را بگیرید .
تعامل با مخاطبان برای بهبود طراحی سایت
برای داشتن بک وب سایت خوب باید به صورت مداوم یکسری کار ها را انجام دهید . در واقع شما باید به بهترین شکل ممکن وب سایت خود را مدیریت کنید . مدیریت وب سایت شامل موارد بسیار زیادی می شود . یکی از این موارد که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است در ارتباط بودن با کاربران و مخاطبان وب سایت است .
شما به عنوان مدیر سایت باید با مخاطبینتان در ارتباط باشید . شما باید راه های ارتباطی کاربران با وب سایتتان را باز بگذارید تا ان ها بتوانند به راحتی با شما در ارتباط باشند . برای انجام این کار می توانید از موارد زیر بهره ببرید :
- استفاده از سیستم نظرات
- ایجاد خبرنامه های آنلاین
- ایجاد فرم های دریافت شکایات
- حضور در شبکه های اجتماعی
- و …
موارد بالا راه هایی هستند که به کاربران شما اجازه می دهد تا با شما در ارتباط باشند . همچنین این موضع باعث می شود تا ان ها شما را فراموش نکنند .
سخن پایانی …
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی مهم ترین قوانین طراحی سایت راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی مهم ترین قوانین طراحی سایت می دانید ما را مطلع کنید .
مطلبی که را جب به ” مهم ترین قوانین طراحی سایت ” برای شما ارائه داده ایم شامل 10 تکنیک است اما در این بخش از مطلب به معرفی 5 تا از قوانین طراحی سایت مدرن می پردازیم . برای مشاهده ی 5 مورد دیگر اینجا کلیک کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!