معایب وردپرس چیست ؟ قسمت 2
معایب وردپرس چیست ؟ قسمت 2
هر کسی که صاحب کسب و کاری است و قصد دارد تا برای کار خود یک وب سایت داشته باشد و همچنین طراحانی که می خواهد وب سایت طراحی کنند همگی به دنبال یک سیستم سایت ساز خوب می گردند . جالب است که بدانید در بین این سیستم های مدیریت محتوا یا همان cms که در ایران برای طراحی سایت مورد استفاده قرار می گیرند، وردپرس از محبوبیت بیشتری بر خوردار است . اما ممکن است که شما ان را نشناسید و پرسید که مزایا و معایب وردپرس چیست ؟
به علت طولانی بودن مطلب ان را در چند قسمت به شما ارائه داده ایم . برای مطالعه ی قسمت های دیگر به ادرس های زیر بروید .
در این مقاله قصد داریم تا در مورد معایب وردپرس برایتان کمی توضیح دهیم . تا شما بتوانید بهترین تصمیم را برای خودتان و کسب و کار تان بگیرید . محبوبیت وردپرس بی دلیل نیست اما هر سیستمی معایبی هم برای خودش دارد . ما در ادامه این موضوع را برای شما کاملا توضیح می دهیم .
برسی ضعف ها و معایب وردپرس
افزونه ها
تقربیا افزونه ها برای بلاگر های اماتور هیچ کارایی ندارد . در واقع بیشتر باعث سردرگمی و گیج شدن آنان می شود . درست است که آن ها می توان به صورت رایگان استفاده کرد اما این که فرد مجبور است تعداد زیادی پلاگین را الک و غربال کند و گاه ده ها خروجی بگیرد تا آن چه مورد نیازش است را پیدا نماید، این نکته ی منفی این قضیه و جز معایب وردپرس است .
یک موضوع نگران کننده ی دیگر در مورد افزونه ها این است اغلب در این افزونه ها می بینید که مدت زیادی گذشته که این افزونه ها آپدیت و پشتیبانی نشده اند . یا این که توضیحات کاملی ندارد و این ممکن است به سادگی بعد از فعال کردن، وب سایت یک کاربرد تازه کار را به هم بریزد و یا سازگاری سایتش را با مرورگر ها خراب کند .
وردپرس یک سیستم وبلاگ نویسی
وردپرس هنوز هم به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا شناخته می شود و کمتر کسی ان را به عنوان یک سیستم سایت ساز می شناسد . هر چند بسیاری از مراجع و توابع آن در حال تبدیل شدن و رسیدن به استاندارد های سایت است و اغلب کد های آن به سمت ” refactored “ شدن پیش می روند .
وابستگی به کد های php
همه این موشوع را می دانند که وردپرس یک سیستم منعطف است . اما باید این را هم در نظر بگیرید که این سیستم تا کنون نتوانسته است یک سیستم مدرن باشد . دلیل ان هم این است که به هک و کد های PHP برای اضافه شدن امکانات جانبی، به شدت وابسته است و توابع این هک ها نیز می توانند بسیار گیج کننده باشند .
به روز رسانی خودکار در وردپرس
ارتقاء خودکار امنیتی و ارتقا برای تلفن های موبایل در وردپرس بد نیست . با این وجود این ویژگی سیستم وردپرس بیشتر به جای این که یک اپشن خوب باشد شبیه یک کابوس است . به شما توصیه می کنیم که برای حذف توانایی به روز رسانیها و تم ها و پلاگین از محیط مدیریت استفاده کنید . در غیر این صورت ممکن است وردپرس دچار عیب های به روز رسانی خودکار شود .
پردازش ضعیف
اگر کمیدر عملکرد وردپرس دقیق متوجه این موضوع می شویم که این سیستم مدیریت محتوا نیاز دارد که کمی در پردازش، شگفت انگیز تر عمل کند . همچنین این را هم باید در نظر گرفت که وردپرس، منابع بی حدی را می طلبد . اغلب کاربران وردپرس نیز با مدیران سرور خود بر سر استفاده بیش از حد از منابع سرور، دائما درگیری دارند .
وردپرس معمولا به سمت کل منابع سرور هجوم می برد که از آن استفاده کند . این موضوع زمانی مشکل ساز می شود که افزونه ها وارد معرکه می شوند و کاربر به استفاده از سیستم های قدرتمندی مانند ” Hostgator “ یا ” Bluehost “ و هاست های قوی مجبور میشود .
وردپرس بر مبنای زبان php
وردپرس بر مبنای PHP نوشته شده است . این موضوع، برخی از توسعه دهنگان را ناراضی و نگران می کند که برای سرعت بخشیدن به کار خود، باید به سرعت PHP را بیاموزند .
cpu در وردپرس
در وردپرس مواردی باعث ورم و بزرگ شدن ان می شود که این موضوع cpu را به خطر می اندازد . این موارد عبارتن اند از :
- JS
- CSS
- HTML
همچنین شما برای رفع این موضوع همیشه نیاز دارید تا به نصب افزونه های فشرده سازی HTML و CSS و JS برای نجات cpu خود رجوع کنید . ویرایشگر ” WYSIWYG “ وردپرس نیز HTML را بد و سنگین تولید می کند و این در حالی است که اغلب تم ها و پلاگین های وردپرس نیز ورم کرده و سنگین هستند .
خدمات وردپرس
آن چه در وردپرس به عنوان خدمات وجود دارد، بیشتر در خدمت صفحات و برگه ها است و کمتر در اختیار محتوا قرار می گیرد .
گرانی برخی پلاگین ها و تم ها
تم ها و پلاگین های پرمیوم و تجاری وردپرس بسیار گران است و پشتیبانی به موقع و منظمی نیز ندارد .
چالش های سئو و بهینه سازی در وردپرس
سیستم مدیریت محتوای وردپرس امکانات خوبی برای نسخه های موبایل ارائه کرده است . اما همین موضوع می تواند برای افراد تازه کار با این سیستم، چالش هایی را در زمینه سئو به وجود بیاورد .
دردسر پیش فرض ها در وردپرس
قطعا استفاده از وردپرس به معنی مبارزه با پیش فرض ها نیست . وردپرس دارای یک میراث قوی به عنوان تمام سیستم عامل های وبلاگ نویسی ساده و کلاسیک است . این به این معنی می باشد که شما می توانید آن را نصب کنید و یک وبلاگ با عملکرد بالا و در حال اجرا در دقیقه داشته باشید .
اما افسوس، این میراث نیز به این معنی است شما تعداد زیادی از پیش فرضها مانند پست، دسته، بر چسب ها، صفحات، دیدگاه ها را یک جا دریافت می کنید . اگر می خواهید به تغییر این رفتار پیش فرض اقدام کنید دچار زحماتی می شوید .
ایجاد یک سایت جامعه محور در وردپرس
ساخت یک سایت بسیار جامعه محور مانند یوتیوب یا فیس بوک در پلت فرم وردپرس می تواند یک چالش بزرگ باشد .
ورردپرس یک سیستم خسته کنند
سیستم وردپرس برای افرادی که به دنبال وب سایت های محتوا محور هستند یک انتخاب عالی و مناسب است . برای مثال :
- مجلات
- وب سایت های خبری
- سایت های نمونه کار
- سایت رویداد
- و …
این وب سایت ها بسیار کاربر پسند هستند و در وردپرس راه اندازی می شوند . پس مشکل کجاست ؟ باید به شما بگوییم که این سیستم برای سایت هایی که در اطراف محتوای ایجاد شده توسط کاربر، نیاز به جستجوی پیچیده از طریق کاتالوگ های بزرگی از محصولات دارند، می تواند خسته کننده و بسیار کند باشد .
اگر شما بیشتر در مورد پلاگین ها برای به دست آوردن قابلیت های مورد نیاز خود در در وردپرس فکر می کنید، شما احتمالا باید برخی از سیستم عامل های دیگر را برای فعالیت خود در نظر بگیرید .
اصلاح گرافیک در وردپرس
اصلاح گرافیک در وردپرس، نیاز به دانش CSS و HTML دارد که تازه کاران را نا امید می کند .
SQL نمایش داده شده در وردپرس بسیار پیچیده هستند
گاهی اوقات وردپرس می تواند بیش از حد سنگین و کند عمل کند
بحث و نتیجه گیری
اما در نهایت می خواهم به شما بگویم که با وجود این لیست نه چندان طولانی از معایب وردپرس باز هم از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنیم . اما از آن جا که این لیست توسط جامعه وب تهیه و مورد توجه قرار گرفته است، نمی توان به راحتی از آن عبور کرد . ما درک می کنیم که بسیاری از توسعه دهندگان با لیست بالا اختلاف نظر دارند .
این لیست در esse نیز منتشر شده است و تمام موارد بالا ذکرد شده و تکراری شده است که نشان دهنده ی نقطه نظرات شخصی و تجربه مردمی است که با جنبه های منفی از وب سایت های در حال توسعه وردپرس مواجه شده اند . اما بی شک مزایا و قدرت های وردپرس، بسیار بیشتر از معایب آن است . با تمامی مواردی که در بالا گفته شد، استفاده از سیستم وردپرس بیش از این که دچار ضعف باشد، قدرتمند است.
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی معایب وردپرس چیست راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی معایب وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!