رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس
رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس
در مقاله ی قبلی راجب به ” انتقال سایت از جوملا به وردپرس “ برای شما کاربران عزیز توضیح دادیم که برخی از افراد یا در روند طراحی سایت و یا بعد از اتمام کار تصمیم بر این می گیرند که وب سایت خود را از سیستم مدیریت محتوای جوملا به وردپرس تغییر دهند . قطعا این عمل امکان پذیر است و ما چگونگی انجام این کار را در 4 مرحله به صورت کاملا واضح و ساده توضیح داده ایم . اما ممکن است در این روند شما با اشکالاتی رو به رو شوید . بدین جهت تصمیم گرفتیم در یک مقاله را جب به ” رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس ” این موضوعات را برای شما شرح دهیم .
اصلا از این بابت نگران نباشید زیرا این کار هم مانند هر کار دیگری ممکن است دارای خطا و یا اشکالاتی باشد . ما در این مقاله به برسی و رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس برای شما کاربران عزیز می پردازیم . در ادامه اشکالات و خطاهایی که ممکن است در روند انتقال از جوملا به وردپرس برای شما پیش اید را به همراه راهکار هایی برای رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس ارائه می کنیم .
خطای Fatal error :
اگر در روند انتقال از جوملا به وردپرس با همچین پیغامی رو به رو شدید :
باید بدانید که شایع ترین خطا در انتقال سایت از جوملا به وردپرس برای شما پیش امده است . اما اصلا نگران نباشید ما راهکار های رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس را برای شما شرح می دهیم تا از ان ها به سلامت عبور کنید . اما در مورد این خطا باید به شما بگوییم مربوط به حد مجاز اپلود در هاست و یا وردپرس می باشد .
- وارد هاست خود شوید
- رجوع به File manager
- رجوع به public_html
- رجوع به فایل wp-config.php
- قرار دادن کد زیر در بخش مناسبی از این فایل و ذخیره ی ان
define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);
خطای database connection :
زمانی که با این خطا رو به رو شدید باید بدانید که در اتصال به پایگاه داده جوملا مشکل دارید . دلایل ان هم بسیار ساده است :
- یا اطلاعات پایگاه داده جوملا را اشتباه وارد کردید
- یا این که به دلیل محدود بودن امکانات هاست و عدم فعال بودن برخی قابلیت های هاست امکان انتقال از طریق سرور برای شما میسر نیست
به خاطر دلایل بالا است که اتصالی بر قرار نمی شود . اما برای رفع چنین خطلایی چه باید کرد ؟
برسی کلیه اطلاعات پایگاه داده جوملا که شامل : نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده، رمز پایگاه داده، پیشوند جداول پایگاه داده، پورت و… برای اطمینان از درست بودن ان ها . اگر اطلاعات شما کاملا صحیح و بدون اشکال بود از میزبان خود بخواهید تا شما را راهنمایی کرده و موارد مورد نیاز برای انتقال بر روی هاست شما فعال باشد . این خطا ممکن است با پیغام های متفاوتی نمایان شود برای مثال :
تمامی این ها نشانگر این هستند که وردپرس شما نتوانسته است به دیتابیس جوملای شما دسترسی پیدا کند . ما به پیشنهاد کی کنیم که هاستی که برای انتقال انتخاب می کنید ترجیحا هر دو روی یک سرور قرار گرفته باشند .
خطای عدم انتقال سایت
ممکن است در روند انتقال سایت از جوملا به وردپرس با این که اطلاعات دیتابیس را صحیح وارد کرده باشید، داده ها به کل منتقل نشوند . دلیل این خطا این است که روی هاست محدودیت هایی اعمال شده و شما باید allow_url_fopen در فایل php.ini فعال کنید . allow_url_fopen وظیفه ی انتقال داده از طریق URL را به عهده دارد .
شرکت های هاستینگ برای رعایت موارد امنیتی در وب سایت ها این گزینه را غیر فعال می کنند . شما می توانید از ان ها درخواست کنید تا زمانی که وب سایت شما در حال انتقال از جوملا به وردپرس است این گزینه را برای شما فعال کنند .
خطای سفید شدن صفحه تنظیمات
یکی دیگر از خطا هایی که به خاطر محدودیت در هاست اتفاق می افتد، سفید شدن صفحه ی افزونه ی انتقال از جوملا به وردپرس است . در واقع محدودتی که در مقادیر : max_execution_time و max_input_time وجود دارد عامل این اتفاق است .برای رفع این مشکل باید از شرکت هاستینگ خود در خواست کنید تا این مقادیر را به صورت موقت برای شما افزایش دهد .
ممکن است ان ها با این خواسته ی شما موافقت نکنند اما نگران نباشید باز هم راه هایی برای رفع این مشکل وجود دارد . برای رفع این حالت باید اما عملیات انتقال از جوملا به وردپرس را در محیط لوکال هاست وردپرس خود انجام دهید . سپس میزان محدودیت ها را به دلخواه تغییر دهید و بعد از ان هم عملیات مهاجرت از جوملا به وردپرس را نهایی کرده و سپس با انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست عملیات انتقال را کامل کنید .
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی رفع خطا های انتقال از جوملا به وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!