051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » طراحی سایت » افزایش سرعت سایت » سرعت صفحه یا Google page speed چیست ؟
سرعت صفحه یا Google page speed چیست ؟
افزایش سرعت سایت, سئو و بهینه سازی سایت 16 جولای 2020

سرعت صفحه یا Google page speed چیست ؟

افسانه آشفته افسانه آشفته

سرعت صفحه یا Google page speed چیست ؟

امروزه با توجه به فراگیر شدن اینترنت و فروش محصولات به وسیله اینترنت تنها داشتن یک سایت کفایت نمیکند و باید از خیلی جهات سایت را بهینه کنیم تا بتوانیم به واسطه آن به فروش خوب برسیم یکی از این روش ها داشتن سرعت صفحه است تا بازدید کننده گان خود را از دست ندهید و آنها را به مشتری تبدیل کنید اگر سرعت صفحه را بهینه نکنید باید با دنیای اینترنت و سایت خود و از همه مهم تر فروش صرف نظر کنید
اما چگونه سرعت صفحه را بالا ببرم ؟
منظور از سرعت صفحه چیست ؟
سرعت صفحه تا چه میزان بر سئو تاثیر گذار است ؟

سرعت صفحه چیست؟

د رابتدا بایداین رابگوییم که سرعت صفحه با سرعت سایت متفاوت است ولی معمولا این دو را با هم اشتباه می گیرند بعضی هم این دو را مانند هم می دانند ولی این دو از یک دیگر متفاوت هستند که در واقع سرعت صفحه برای نمونه ای از بازدیدهای صفحه در یک سایت است. سرعت صفحه را می توان در “زمان بارگذاری صفحه” توصیف کرد (مدت زمان لازم برای نمایش کامل مطالب در یک صفحه خاص) یا “زمان به اولین بایت” (مدت زمان طولانی برای دریافت مرورگر شما برای اولین بار بایت اطلاعات از وب سرور)

سرعت صفحه

راه های زیادی برای ارزیابی سرعت صفحه وجود دارد شما می توانید سرعت صفحه خود را با PageSpeed ​​Insights Google ارزیابی کنید. PageSpeed ​​Insights Speed ​​Score شامل داده های CrUX (گزارش تجربه کاربری Chrome) و گزارش در مورد دو معیار سرعت مهم است:

  1. اولین رنگ محتوا (FCP)
  2. DOMContentLoaded (DCL).

روش های خوب SEO

گوگل سرعت سایت (و در نتیجه سرعت صفحه) را اعلام کرده است و برای هر کدام سرعتی را برای حداقل آنها مشخص کرده است یکی از آنها سیگنالی است که الگوریتم آن برای رتبه بندی صفحات استفاده می شود و تحقیقات نشان داده است که Google وقتی ممکن است سرعت صفحه را در نظر بگیرد که برای انجام این کار بطور خاص زمان بایت اول را اندازه می گیرد.

سرعت صفحه آهسته چیست ؟

سرعت صفحه آهسته بدان معنی است که موتورهای جستجو می توانند با استفاده از بودجه خزیدن اختصاص داده شده خود تعداد صفحات کمتری را خزند و این می تواند بر نمایه سازی شما تأثیر منفی بگذارد.

سرعت صفحه برای تجربه کاربر نیز مهم است. صفحاتی که مدت بار بیشتری دارند ، دارای گزاف گویی بالاتر و زمان متوسط ​​پایین در صفحه هستند. نشان داده شده است که بارهای طولانی تر نیز بر تبدیل ها تأثیر منفی دارند.

سئو

چند روش مختلف برای افزایش سرعت صفحه شما:

فعال سازی فشرده سازی

برای کاهش اندازه پرونده های زیر که از 150 بایت بزرگتر است ، از Gzip ، یک نرم افزار برای فشرده سازی پرونده است استفاده کنید.

  1. CSS
  2. HTML
  3. JavaScript

شما هر گز نباید از gzip در پرونده های تصویری استفاده کنیدو آنها را با این نرم افزار تغییر دهید در عوض ، اینها را در برنامه ای مانند فتوشاپ فشرده سازی و بیشتر از آن در این برنامه استفاده کنید شما اگر آن را در برنامه فتوشاپ استفاده کنید در آن می توانید کنترل کیفیت تصویر را حفظ کنید.

CSS ، JavaScript و HTML را به حداقل برسانید

شما میتوانید کد های خود را بهینه سازی کنید شما می توانید سرعت صفحه خود را به طرز چشمگیری افزایش دهید میتوانید این کار را با دستورات زیر انجام دهید :

  1. حذف نظرات کد
  2. حذف قالب بندی
  3. حذف کد استفاده نشده
  4. از بین بردن فاصله ها
  5. از بین بردن کاما
  6. سایر شخصیت های غیر ضروری
  7. گوگل استفاده از CSSNano و UglifyJS را توصیه می کند.
کد

تغییر مسیرها را کاهش دهید

هر بار که به صفحه دیگری هدایت می شوید ، بازدید کننده شما زمان بیشتری را برای انتظار برای تکمیل چرخه درخواست پاسخ HTTP طی می کند به عنوان مثال ، اگر الگوی تغییر مسیر تلفن همراه شما به این صورت باشد: “example.com -> www.example.com -> m.example.com -> m.example.com/home” ، هر با که شما تغییر مسیر می دهید باعث کندی صفحه می شوید

JavaScript-مسدود کننده رندر را حذف کنید

مرورگرها همان ابتدای کار صفحه را ارائه نمی دهند قبل از ارائه صفحه ، مرورگرها مجبور هستند با تجزیه HTML ، یک درخت DOM بسازند. اگر مرورگر شما در طول این فرآیند با اسکریپتی روبرو می شود ، باید قبل از ادامه کار آن را متوقف و بعد از آن اجرا کنید

گوگل پیشنهاد می کند از استفاده از مسدود کردن JavaScript جلوگیری و به حداقل برسانید.

حافظه پنهان مرورگر

مرورگرها اطلاعات زیادی را ذخیره می کنند از جمله :

  1. شیوه نامه ها
  2. تصاویر
  3. پرونده های JavaScript و موارد دیگر)

به گونه ای این موارد را بارگزاری می کنند که اگر بازدیدکننده دوباره به سایت شما برگردد دیگر آنها نیازی نیست تمام صفحه شما را بارگزاری کنندشما میتوانید از ابزاری مانند YSlow استفاده کنید تا ببینید تاریخ انقضا برای حافظه نهان خود تعیین کرده اید یا خیر. سپس عنوان “منقضی شده” خود را تعیین کنید تا چه مدت می خواهید آن اطلاعات را ذخیره کنید. در بسیاری موارد ،مگر اینکه شما طراحی سایت خود را همواره تغییر دهید ، شما در طول یک سال اگر تغییر دهید یک دوره زمانی مناسب است و موردی ندارد Google در اینجا اطلاعات بیشتری درباره اعمال نفوذ در حافظه پنهان دارد.

زمان پاسخگویی سرور را بهبود بخشید

زمان

مدت زمانیی که سرور شما را پاسخگو می کند همان زمانی است که سایت شما تحت تأثیر میزان ترافیکی است که شما دریافت می کنید ، این ترافیک را عوامل زیر تشکیل می دهند :

  1. منابعی که هر صفحه از آن استفاده می کنید
  2. نرم افزاری که سرور شما استفاده می کند
  3. راه حل میزبانی که استفاده می کنید

برای بهبود زمان پاسخگویی سرور ، به دنبال تنگناهای عملکرد مانند جستجوی داده های کند ، مسیریابی کند یا فقدان حافظه کافی باشید و آنها را برطرف کنید. زمان پاسخگویی مطلوب سرور زیر 200ms است. اگر برای اولین بار است که میخواهید بهینه سازی را انجام دهید باید اطلاعات بیشتری را کسب کنید

از یک شبکه توزیع محتوا استفاده کنید

شبکه های توزیع محتوا (CDN) که به آن شبکه های تحویل محتوا نیز گفته می شود ، این شبکه ها سرورهایی هستند که برای توزیع بار تحویل محتوا استفاده می شوند. در اصل ، نسخه های سایت شما در مراکز داده های مختلف و از نظر جغرافیایی در مکان های مختلف ذخیره می کنند تا کاربران بتوانند دسترسی سریعتر و مطمئن تری به سایت شما داشته باشند.

بهینه سازی تصاویر

تصاویر شما نیابد از اندازه ها ی معمولی بزرگتر باشند این مشکل ایجاد می کند باید در قالب پرونده مناسب باشند (PNG ها معمولاً برای گرافیک با کمتر از 16 رنگ بهتر هستند در حالی که JPEG ها به طور کلی برای عکس ها بهتر هستند) و برای وب فشرده می شوند .

برای ایجاد الگویی از تصاویری که برای سایت خود استفاده می کنید مانند دکمه ها و آیکون ها از sprites CSS استفاده کنید. sprites CSS تصاویر شما را با یک تصویر بزرگ ترکیب می کند که همه به طور همزمان بارگیری می شود (به معنی کمتر درخواست HTTP) و سپس تنها بخش هایی را که می خواهید نشان دهید نمایش می دهد. این بدان معناست که شما در وقت خود صرفه جویی می کنید و باعث نمی شوید کاربران منتظر بارگذاری چندین تصویر باشند.

اگر در رابطه با مقاله ما مطالبی را کم میدانید یا قسمتی را نمی پسندید نظرات خود را با ما در میان بگذارید

به اشتراک بگذارید!
افسانه آشفته

افسانه آشفته

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
همه چیز درباره ی ویرایشگر گوتنبرگ در وردپرس 5

همه چیز درباره ی ویرایشگر گوتنبرگ در وردپرس 5

وردپرس 5 با یک ویرایشگر کاملا متفاوت و جدید منتشر شد . این ویرایشگر جدید وردپرس با وجود تازه بودن ان اما بسیار بحث برانگیز شده است . گوتنبرگ نام این ادیتور جدید است که مبنی بر بلاک است . در این مقاله قصد داریم تا همه چیز درباره ی ویرایشگر گوتنبرگ در وردپرس 5 […]

چرا تکرار زیاد کلمه کلیدی در سایت اشتباه است

چرا تکرار زیاد کلمه کلیدی در سایت اشتباه است

باسلام اگر به دنبال راهی برای بهبود سئو سایت خود هستید یا نمیدانید که کلمه کلیدی چرا سئو سایت شما را پایین می آورد و میخواهید آن را بهبود بخشید با ما همراه باشید ، ما در این بخش آموزش های لازم را پیرامون این سولات ارائه خواهیم کرد .یکی از این آموزش ها مربوط […]

تایپوگرافی چیست ؟

تایپوگرافی چیست ؟

تایپوگرافی هم مانند اینفوگرافیک راجب به ارتباط تصویری است . شکل گیری تایپوگرافی با حضورش در صنعت چاپ در عرصه انتشار کتاب اتفاق افتاد . اگر مالک کسب و کاری هستید و در فکر طراحی سایت برای شغلتان هستید، قطعا اولین چالشی که با ان برخورد می کنید انتخاب اسم مناسب و دومین ان طراحی […]

خطای 404 در وردپرس را چگونه از بین ببریم ؟

خطای 404 در وردپرس را چگونه از بین ببریم ؟

برای شما که به عنوان یک کاربر در اینترنت به وب گردی مشغول هستید این اتفاق افتاده است که با صفحه ای با محتوای خطای 404 رو به رو شده باشید . قطعا این یک تجربه کاملا ناخوشایندی است که هیچ کاربری دوست ندارد با این صفحه مواجه شود . همچنین صاحبین ب سایت ها […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.