051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » سئو و بهینه سازی سایت » نرخ پرش چیست ؟ چگونه پرش سایت خود را پایین بیاوریم ؟
نرخ پرش چیست ؟ چگونه پرش سایت خود را پایین بیاوریم ؟
سئو و بهینه سازی سایت 24 ژوئن 2020

نرخ پرش چیست ؟ چگونه پرش سایت خود را پایین بیاوریم ؟

افسانه آشفته افسانه آشفته

نرخ پرش چیست ؟ چگونه پرش سایت خود را پایین بیاوریم ؟

“من آمدم ، فهمیدم ، ترک کردم” تعریفی بسیار معروف از نرخ پرش توسط آویناش کاشیخیک است. اما این تعریف یعنی چی ؟ ما از کجا بدانیم بازدید کنندگان پرش میکنند؟ چه کاری باید انجام دهیم که نرخ پرش یک صفحه پایین بیاید؟ ما در سایت دهکده وب باشما هستیم تا این سوالات را پاسخ گو باشیم.

نرخ پرش به چه معناست ؟

نرخ پرش را میتوان به طور ساده اینگونه بیان کرد: نرخ پرش درصدی از افراد را که در وب سایت شما فرود می آیند اندازه گیری میکند. آنها در این صفحه ای که وارد شده اند کاری انجام نمیدهند و بدون ورود به صفحه دیگر سایت شما از آن خارج میشوند. بنابراین آنها روی یک مورد منو ، پیوند “ادامه مطلب” یا هر پیوند داخلی دیگری در صفحه کلیک نمی کنند. این بدان معنی است که سرور گوگل آنالیتیکس ماشه ای از بازدید کننده دریافت نمی کند.

بازدید با یک صفحه تک صفحه انجام می شود این به چه معناست ؟

این یعنی اینکه کاربر فقط از همان صفحه بازدید میکند و دیگر صفحات سایت شما را بازدید نمیکند می توانید از نرخ پرش به عنوان متریک استفاده کنید که نشان دهنده کیفیت یک صفحه وب و یا “کیفیت” مخاطبان شما است. منظور من از کیفیت مخاطب شما این است که آیا مخاطب با هدف سایت شما متناسب است.

چگونه گوگل آنالیتیکس میزان پرش را محاسبه می کند؟

گوگل به روش زیر نرخ پرش را محاسبه می کند:

نرخ پرش جلسات تک صفحه ای است که براساس همه جلسات یا درصد کل جلسات در سایت شما تقسیم می شود که در آن کاربران فقط یک صفحه واحد را مشاهده می کنند و فقط یک درخواست واحد را به سرور آنالیتیکس تحریک می کنند.

به عبارت دیگر ، کلیه جلسات را جمع می کند که بازدید کننده فقط از یک صفحه بازدید کرده و آن را در تمام جلسات تقسیم می کند.

نرخ پرش بالا میتواند موثر از سه چیز باشد

  1. کیفیت صفحه پایین است. دعوت به همکاری نیست.
  2. مخاطبان شما با هدف صفحه مطابقت ندارند ،به همین خاطر آنها با صفحه شما درگیر نخواهند شد.
  3. بازدید کنندگان اطلاعاتی را که می خواستند پیدا کرده اند.

ارتباط نرخ پرش و سئو را بدانید

نرخ

آیا نرخ پرش عامل رتبه بندی سئو است؟
بحث ها بسیاری در این رابطه شده است . اما آیا به راستی ارتباطی وجود دارد ؟
سخت است بگوییم که Google داده Google Analytics را به عنوان یک عامل رتبه بندی در نظر می گیرد. زیرا اگر Google Analytics به درستی اجرا نشود ،دیگر داده های آن قابل اطمینان نیستند . علاوه بر این ، به راحتی می توانید میزان پرش را دستکاری کرد .

خوشبختانه ، چند گوگل همین حرف را می زنند:

گوگل از داده های گوگل آنالیتیکس در الگوریتم جستجوی خود استفاده نمی کند. اما ، مطمئناً باید اطمینان حاصل کنید که وقتی افراد از موتور جستجو به سایت شما می آیند ، دیگر به نتایج جستجو نمی پردازند. زیرا احتمالاً این نوع تندرست یک عامل رتبه بندی است. این ممکن است به روشی متفاوت از نرخ گزاف گویی که در Google Analytics می بینیم اندازه گیری شود.

از دیدگاه جامع سئو ، شما باید هر جنبه ای از سایت خود را بهینه کنید.
بنابراین ، با نگاه دقیق به میزان گزاف گویی می توانید به شما در بهینه سازی وب سایت خود کمک کنید و این به SEO شما کمک می کند.

چگونه باید نرخ پرش را بطور درست تفسیر کنیم ؟

میزان پرش بازدید کنندگان از صفحه شما و یا اینکه این عمل خوب است یا بد ؟
بستگی به هدف صفحه شما دارد . البته ، شما دوست دارید مردم مقالات بیشتری را در وبسایتتان بخوانند . اما هنگامیکه آنها فقط یک صفحه را بازدی کرده اند و به صفحات دیگر نرفته اند جای تعجب نیست که آنها پس از انجام خواندن ، برگه را ببندند. توجه کنید ، حتی در این حالت ، هیچ ماشه ای به سرور Google Analytics ارسال نشده است ، بنابراین پرش است.

وقتی یک وبلاگ دارید میتوانید یک کار هوشمندانه انجام دهید . زیرا این وبلاگ ایجاد بخشی است که فقط شامل “بازدید کنندگان جدید” است. اگر میزان پرش در بین بازدید کنندگان جدید زیاد است ، به این فکر کنید که چگونه می توانید تعامل آنها با سایت خود را بهبود ببخشید. از آنجا که شما می خواهید بازدید کنندگان جدید با سایت خود درگیر شوند.

اگر هدف از یک صفحه درگیر شدن فعالانه با سایت شماست ، نرخ بالای پرش چیز بدی است

بیایید اینطور تصور کنیم که شما صفحه ای دارید که یک هدف دارد: بازدید کنندگان را برای عضویت در خبرنامه خود بدست آورید. اگر آن صفحه سرعت پرش بالایی دارد ، شاید لازم باشد خود صفحه را بهینه کنید. برای مثال با افزودن یک تماس فراخوان برای اقدام ، “مشترک شدن در خبرنامه ما” ، می توانید آن نرخ پرش را پایین بیاورید.

دلایل دیگری برای بالا رفتن پرش در صفحه اشتراک خبرنامه وجود دارد

در صورتی که بازدید کنندگان را تحت تذکرات دروغین قرار داده اید ، نباید وقتی این بازدید کنندگان با صفحه شما درگیر نمی شوند ، تعجب نکنید. آنها احتمالاً هنگام فرود در صفحه اشتراک شما انتظار چیز دیگری داشتند. از طرف دیگر ، اگر از ابتدا در مورد آنچه که بازدید کنندگان می توانند در صفحه اشتراک انتظار داشته باشند کاملاً واضح بوده اند ، نرخ پرش پایین می تواند در مورد کیفیت بازدید کنندگان چیزی بگوید .
آنها می توانند برای دریافت خبرنامه بسیار با انگیزه باشند – و لزوماً در مورد کیفیت صفحه نیست.

تبدیل نرخ پرش و کاهش میزان پرش

اگر از دیدگاه تبدیل نرخ پرش را مشاهده کنید ، می توان از نرخ پرش به عنوان یک معیار برای سنجش موفقیت استفاده کرد. به عنوان مثال ،اینطور در نظر بگیرید که شما طراحی صفحه خود را تغییر داده اید با این امید که بهتر خواهد شد ، سپس به میزان پرش آن صفحه توجه کنید.
اگر شاهد افزایش bounces هستید ، تغییر در طرحی که انجام داده اید ممکن است تغییر اشتباهی بوده و می تواند نرخ تبدیل پایین شما را توضیح دهد.

نرخ

مراقب باشید !

ما تعداد زیادی مشتری را با نرخ پرش مشاهده کرده ایم که به طور غیر طبیعی پایین بود. در این حالت ، همه زنگ هشدارها خاموش می شوند ، به خصوص اگر انتظار ندارید نرخ پرش پایین باشد. زیرا احتمالاً به این معنی است که Google Analytics به درستی اجرا نشده است. چندین چیز وجود دارد که بر میزان پرش تأثیر می گذارد .
زیرا آنها ماشه ای را به سرور گوگل آنالیتیکس می فرستند و Google Analytics به طور دروغین آن را به عنوان یک تعامل تشخیص می دهد. معمولاً میزان پرش غیر طبیعی به دلیل رویدادی که باعث سرور گوگل آنالیتیکس شود باعث می شود.

البته اگر رویدادی ایجاد کرده اید که تعداد پیمایش ها را ردیابی می کند ، داشتن نرخ پرش پایین چیز خوبی است. این نشان می دهد که افراد در حقیقت پایین صفحه می روند و مطالب شما را می خوانند.

و اما چگونه نرخ پرش را پایین بیاوریم

نرخ

تنها راه کاهش نرخ پرش شما تقویت درگیری در صفحه شما است. دو روش برای مشاهده نرخ پرش وجود دارد. از منظر ترافیک و از منظر صفحه.

منابع ترافیکی خاصی نرخ پرش بالایی دارند . بنابراین باید انتظارات بازدیدکنندگان از سایت را که به سایت شما می آیند ، جستجو کنید. بیایید بگوییم که شما تبلیغ را در وب سایت دیگری اجرا می کنید ، و بیشتر افراد از طریق آن تبلیغات به سایت شما می آیند ، بنابراین شما آرزوی آنها را عملی نمی کنید. شما مطابق انتظارات آنها عمل نمی کنید. تبلیغی را که اجرا می کنید مرور کنید و ببینید آیا صفحه ای که نشان می دهید مطابقت دارد یا خیر.
اگر اینگونه نیست ، اطمینان حاصل کنید که صفحه پیگیری منطقی تبلیغات است یا برعکس.اگر صفحه شما مطابق انتظار بازدید کنندگان شما عمل می کند ، و صفحه همچنان دارای سرعت پرش است ، پس باید خود صفحه را جستجو کنید.

ابتدا سولات زیر را در نظر بگیرید

قابلیت استفاده صفحه چگونه است؟
آیا در بالای صفحه در صفحه تماس با شما وجود دارد؟
آیا پیوندهای داخلی دارید که به صفحات یا پستهای مرتبط اشاره می کنند؟
آیا منویی دارید که استفاده از آن آسان باشد؟
آیا این صفحه افراد را دعوت می کند که بیشتر در سایت شما جستجو کنند؟
اینها همه مواردی است که هنگام بهینه سازی صفحه خود باید در نظر داشته باشید.

اشتباه نکنید !
نرخ پرش متفاوت از نرخ خروج است

این دو نرخ معمولا بایگدیگر اشتباه میشوند .به معنای واقعی کلمه ، میزان خروجی درصد نمایش صفحه است که آخرین جلسه در جلسه بود.
این می گوید چیزی در مورد کاربران تصمیم می گیرد جلسه خود را در وب سایت شما در آن صفحه خاص به پایان برسانند.
صفحه پشتیبانی Google مثالهای روشنی از نرخ خروج و نرخ پرش ارائه می دهد .که تفاوت را بسیار واضح می کند.پیشنهاد میکنم آنها را جستجو کنید .

نتیجه

نرخ پرش معیاری است که می توانید برای تجزیه و تحلیل تلاش های بازاریابی خود استفاده کنید.
اگر مطابق انتظارات بازدید کنندگان خود هستید می توانید از آن برای اندازه گیری استفاده کنید.
همانطور که مشاهده کردیم ، بازدیدکنندگان که از وب سایت شما پرش می کنند ، لزوماً قبل از خروج از آن ، پک نمی زنند ، به رغم آنچه آویناش کاشیشی می گوید.
با این وجود ، شما می خواهید که آنها با سایت خود درگیر شوند.
بنابراین می توانید از نرخ پرش استفاده کنید تا تصمیم بگیرید کدام صفحات به توجه بیشتری نیاز دارند.
برآورده کردن انتظارات بازدیدکنندگان و جذاب کردن صفحات شما برای بازدیدکنندگان باعث ایجاد یک وب سایت عالی می شود.
و همه ما می دانیم که وب سایت های عالی رتبه بهتری دارند!

به اشتراک بگذارید!
افسانه آشفته

افسانه آشفته

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
آشنایی با مزایای هاست رایگان

آشنایی با مزایای هاست رایگان

هاست ( host ) یا میزبانی وب، به فضایی گفته می شود که قالب وب سایت به همراه تمامی فایل های آن مانند : تصاویر، ویدیو ها و غیره و تمامی چیز هایی که مربوط به سایتتان می شود روی آن آپلود و ذخیره می شود . این مختصر ترین تعریفی است که از هاست […]

امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت2

امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت2

وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان است . سایت های بی شماری در انواع و اندازه های متفاوتی از سایت های خبری، ورزشی تا فروشگاه های اینترنتی توسط این سیستم ایجاد و راه اندازی شده است . به عنوان صاحب یک کسب و کار ممکن است برایتان این سوالات پیش اید […]

معرفی بهترین وب سایت ها برای آموزش سئو بخش 2

معرفی بهترین وب سایت ها برای آموزش سئو بخش 2

هر شخصی که به دنبال طراحی وب سایت برای کسب و کار خودش است و می خواهد از این طریق به موفقیت برسد باید بداند که تنها با داشتن یک وب سایت نمی تواند در این مسیر پیروز شود . لازمه ی موفقیت شما این است که وب سایتتان دیده شود و این کار تنها […]

دلایل اهمیت سئوی وب سایت

دلایل اهمیت سئوی وب سایت

یکی از مهم ترین بخش های مربوط به حوزه ی بازاریابی دیجیتال سئو و بهینه سازی سایت ها است . یک سوال همیشه در این مورد به گوش می رسد و ان هم این دو سوال است که، آیا سئو یک نیاز و ابزار جدید برای بازاریابی است ؟ و یا این که هزینه‌ ای […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.