بهترین cms های طراحی سایت بخش2
بهترین cms های طراحی سایت بخش2
در این مقاله به معرفی بهترین cms های طراحی سایت می پردازیم . اما قبل از ان یک تعریف مختصر از سیستم مدیریت محتوا یا همان cms برایتان شرح می دهیم . این گونه هم با مفهوم cms بهتر اشنا می شوید و هم می توانید بهتر در مورد انتخاب یکی از بهترین cms های طراحی سایت برای کسب و کارتان بپردازید .
cms یا سیستم مدیریت محتوا چیست ؟
شما به عنوان مالک یک تجارت زمانی که می خواهید برای کسب و کار خود وب سایتی را ایجاد کنید به یک cms نیاز دارید تا بتوانید به کمک ان وب سایت خود را ایجاد و مدیریت کنید . در واقع ان ها نرم افزار هایی هستند که به شما این امکان را می دهند که بتوانید وبسایت ساخته شده ی خود را به نحو احستن مدیریت، هدایت، کنترل و برسی کنید . برای انجام این کار ها نیز المان ها و قابلیت های مناسبی را قرار داده است .
قطعا برای این کار cms های زیادی وجود دارد اما این که کدام یک بهتر است و یا برای شما مناسب تر است را در این مطلب که به بهترین cms های طراحی سایت می پردازد خواهید فهمید .
10 تا از بهترین cms های طراحی سایت
- WordPress
- Joomla
- Drupal
- Magento
- Blogger
- Shopify
- TYPO3
- Bitrix
- Squarespace
- PrestaShop
در بخش اول این مطلب ما به برسی سه تا از این cms ها پرداختیم . در صورت تمایل به مطاطلعه ی این بخش اینجا کلیک کنید .
Magento
یکی دیگر از بهترین cms های طراحی سایت سیستم مجنتو یا همان Magento است . در واقع یک نرم افزار برای ساخت وب سایت های فروشگاهی است . زبان برنامه نویسی این cms بر پایه ی php است . همچنین دارای فریمورک zend است که در سال 2007 منتشر شد . اغلب تصور می کنند محبوبیت این نرم افزار برای طراحی سایت فروشگاهی به خاطر این است که کار کردن با ان راحت است . این موضوع درست اما به این معنی نیست که هرجور که بخواهید با ان کار کار کنید . اسن سیستم نیز مانند دیگر cms ها نیازمند حساسیت و دقت فراوان می باشد .
مجنتو از پایگاه داده mysql استفاده می کند و از معماری شی گرایی و همچنین mvc و eav نیز استفاده می کند . به کمک این cms که در زمینه ی طراحی سایت های فروشگاهی جز بهترین cms های طراحی سایت محسوب می شود، می توان یک فروشگاه بزرگ اینترنتی و انلاین معتبر و کارامد و مفید ساخت . این سیستم دارای قابلیت ها ویژگی هایی است که برخی از ان ها می توان به صورت رایگان دریافت کرد و برخی دیگر را باید برایشان هزینه ای پرداخت کنید . قالب های مجنتو بسیار کاربر پسند هستند و امکانات جانبی بسیاری را در اختیار کاربران قرار می دهد .
نقاط قوت
- امکان استفاده از سورس رایگان
- پشتیبانی چندین وب سایت
- دارای کتابخانه برای گسترش ان
- سازگاری بالا با سئو
- دارای تمهیدات مدیریتی
- پشتیبانی از اکثر زبان ها
- ریسپانسیو
- دارای انواع افزونه ها
- دارای تکنولوژی های بروز
- دارای پنل ادمین قدرتمند
- سطح کنترل بالا
- مناسب برای انواع فروشگاه ها
- دارای یک ویراشگر قدرتمند رایگان
- دراای قابلیت توسعه
- عملکرد خوب و سرعت بالا
نقاط ضعف
- انتخاب هاست مناسب برای مجنتو کمی چالش بر انگیز است
- مجنتو یک نرم افزار سنگین برای ساخت سایت فروشگاهی است پس نیازمند یک هاست حرفه ای و بسیار قوی است
- با این که اپن سورس و رایگان است اما برای استفاده از قابلیت های ان باید مدام هزینه پرداخت کنید
Blogger
یکی دیگر از بهترین cms های طراحی سایت Blogger نام دارد . سیستم بلاگر به شما این امکان را می دهد که محتوا های خود را به اشتراگ بگذارید و ان ها را مدیریت کنید . هاستینگ و در واقع مالکیت ان با گوگل است . استفاده از بلاگر به دانش زیادی نیاز ندارد و کار کردن با ان بسیار ساده است . به دلیل این که این cms توسط گوگل توسعه داده شده است، از نظر هم خوانی با موتور های جستجو و سئو کیفیت بالایی دارد .
نقاط قوت
- راه اندازی بسیار ساده
- دامنه و هاست رایگان
- قابلیت ادغام با دیگر ابزار های گوگل مثل گوگل انالیتیکس
- بلاگر امکان استفاده از پلت فرم تنومند امنیتی گوگل را فراهم کرده است پس بنابر این لازم نیست نگران مدیریت منابع سرور، امنیت وب سایت یا ایجاد نسخه پشتیبان از وب سایتتان باشید
نقاط ضعف
- کاربران بلاگر فقط مجاز به ساخت یک وبلاگ هستند در واقع اگر شما وب سایتی از نوع دیگری مدنظر داشته باشید، بلاگر مناسب شما نخواهد بود
- انعطاف کم و محدود بودن امکانات این cms باعث شده افراد کمتری به سمت این پلت فرم بروند
- از ان جایی که خدمات ان را گوگل تعمین می کند شما مالک ان نیستید و اگر غیر فعال شود شما ان را از دست می دهید
- دارای ابزار ها و خدمات محدود
- بلاگر در حالت پیش فرض تم پلیت های کمی را ارائه می دهد و امکان اعمال تغییرات دلخواه شما وجود ندارد
- گر بخواهید سایت را از پلت فرم بلاگر به پلت فرم دیگری انتقال دهید خیلی پیچیده و سخت امکان پذیر خواهد شد
Shopify
یکی از پر بازده ترین وب سایت هایی که در حال حاضر در اینترنت بسیار موفق عمل کرده وب سایت های فروشگاهی هستند . موضوع مهم در این زمینه انتخاب یک cms از بهترین cms های طراحی سایت برای طراحی سایت های فروشگاهی است . Shopify یکی از بهترین cms های طراحی سایت فروشگاهی است که برای کار کردن با ان به دانش برنامه نویسی نیازی ندارید .
Shopify بیش از نیم میلیون تجارت با یک میلیون کاربر فعال دارد . بیش از 40 میلیارد دلار محصول در پلت فرم Shopify فروخته شده است . در ادامه به مزایا و معایب ان می پردازیم .
نقاط قوت
- Shopify یک راه حل کاملا یک پارچه در تمام دنیا است، به این معنا که شما نیازی به نگرانی در مورد مدیریت نرم افزار، نصب به روز رسانی ها و یا پشتیبان گیری ندارید
- دارای یک راه حل پرداخت یک پارچه به نام Shopify Payments است همچنین امکان ایجاد دروازه های پرداخت شخص ثالث را دارد
- دارای مدیریت کامل موجودی، محصولات نا محدود، امار قدرتمد، راه حل های بازاریابی آسان و غیره است
- Shopify دارای طرح های انتخابی می باشد و هیچ گاه نیاز به اضافه کردن هیچ کدی نداری
- از رابط انتقال drag and drop استفاده می کند
- ارائه ی POS در فروشگاه
نقاط ضعف
- اگر اکنون تازه میخواهید از این سیستم استفاده کنید، ممکن است که قیمت آن نسبت به سایر سازندگان وب سایت موجود دراین لیست بیشتر باشد
- اگر بخواهید وب سایت خود را از Shopify منتقل کنید، این کار بسیار دشوار خواهد بود .
امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی بهترین cms های طراحی سایت راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت و مقالات وردپرس و ایمیل مارکتینگ سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی بهترین cms های طراحی سایت می دانید ما را مطلع کنید .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!