051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » وردپرس » آموزش وردپرس » معایب وردپرس چیست ؟ قسمت 1
معایب وردپرس چیست ؟ قسمت 1
آموزش وردپرس, افزونه های وردپرس, طراحی سایت, قالب های وردپرس 16 دسامبر 2018

معایب وردپرس چیست ؟ قسمت 1

پرستو بخشی پرستو بخشی

معایب وردپرس چیست ؟ قسمت 1

هر کسی که صاحب کسب و کاری است و قصد دارد تا برای کار خود یک وب سایت داشته باشد و همچنین طراحانی که می خواهد وب سایت طراحی کنند همگی به دنبال یک سیستم سایت ساز خوب می گردند . جالب است که بدانید در بین این سیستم های مدیریت محتوا یا همان cms که در ایران برای طراحی سایت مورد استفاده قرار می گیرند، وردپرس از محبوبیت بیشتری بر خوردار است . اما ممکن است که شما ان را نشناسید و پرسید که مزایا و معایب وردپرس چیست ؟

به علت طولانی بودن مطلب ان را در چند قسمت به شما ارائه داده ایم . برای مطالعه ی قسمت های دیگر به ادرس های زیر بروید .

در این مقاله قصد داریم تا در مورد معایب وردپرس برایتان کمی توضیح دهیم . تا شما بتوانید بهترین تصمیم را برای خودتان و کسب و کار تان بگیرید . محبوبیت وردپرس بی دلیل نیست اما هر سیستمی معایبی هم برای خودش دارد . ما در ادامه این موضوع را برای شما کاملا توضیح می دهیم .

معرفی سیستم مدیریت محتوای وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس با نام عشقی به نام وردپرس ” Love that name, it WordPress “ هم برای توسعه دهندگان وب و هم کاربران ان مشهور است . کاری که ما در اینجا می خواهیم انجام بدهیم این است که این عشق را کمی از ابعاد متفاوت تری مورد برسی قرار دهیم . دلیل ان هم این است که ایمان داریم که زیبا ترین و خوشبو ترین گل‌ های جهان، گل‌ هایی هستند که زشت‌ ترین و خطرناک‌ ترین خار ها را دارند اما ما دوست‌ شان داریم .

نقد وردپرس

نقد وردپرس

برای اولین بار در سال 2014 در یک تحقیق مستقل شخصی به نام هیلگا مورنو ” Helga Moreno “ توانست 43 ایراد را بر وردپرس وارد آورد . او تک تک این ایرادات را برسی و با موشکافی ان را تشریح کرد . وجه اهمیت این نقد بر وردپرس از آن جهت است که تقریبا تمام همکاران هیلگا و اغلب توسعه دهندگان وردپرس نیز در این امر با او اشتراکاتی داشتند و مهر تاییدی بر منطقی بودن و اعتبار این نقد زدند .

این مقاله نیز بر گرفته از نقد ” هیلگا مورنو “ بر محبوب‌ ترین سیستم انتشار محتوا در تاریخ وب است . باید بدانید که تاریخ انتشار این مقاله، پیش از آپدیت وردپرس به نسخه‌ های ” 4.1 “ و ” 4.1.1 “ بوده است .  تقریبا بیشتر ایرادات وارده در نسخه های بعدی وردپرس رفع شده اند . پس اگر موردی را مشاهده کردید که حال در سیستم وردپرس خود مشاهده نمی کنید تعجب نکنید .

قبل از هر چیزی …

همان طور که کمی پیش گفتیم این سیستم مدیریت محتوا از محبوبیت ویژه ای در بین توسعه دهندگان و دیگر کاربران دارد . اما ما تصمیم گرفتیم تا به ماجرای پروژه‌ ی وردپرس از جهت منفی نیز نگاه کنیم . در واقع به عنوان یک استثنا، به نا هماهنگی‌ ها و ضعف‌ های آن بپردازیم . پیش از هر چیزی ما از تمامی هواداران وردپرس درخواست داریم که واژگان ما در این نقد را به حساب توهین و یا تخریب این سرویس محبوب قرار ندهند .

ممکن است این سوال بایتان پیش بیاید که نقد چنین سرویس محبوبی که روزانه میلیون‌ ها نفر از آن برای نشر محتوا استفاده کرده و میلیون‌ ها نفر دیگر نیز از این محتوا استفاده می‌ کنند، چه لزومی دارد ؟

اما مباحث توسعه وب، با محبوبیت سرو کار ندارد و در جهت توسعه به ضعف‌ های هر چیزی حتی وردپرس می‌ پردازد و این از بدیهیات توسعه وب است .

برسی ضعف‌ ها و معایب وردپرس

مشکلات امنیتی وردپرس

مشکلات امنیتی وردپرس

جدی‌ ترین و مهم ترین ضعف وردپرس از نقطه نظر ما و سایر توسعه دهندگان و فعالان این عرصه، مشکلات امنیتی آن است . وردپرس دائما از این جهت در معرض خطر قرار می گیرد . با توجه به این موضوع و رشد حرفه‌ ای نرم افزار ها در جهان در مقابل رشد و توسعه وب، می‌ توان گفت که این یک واقعیت است که شما دائما در معرض این آسیب قرار دارید و این سیستم نیاز دارد که مدیر آن، دائما از نظر امنیتی و اطلاعات امنیتی در سطح مطلوب باشد .

پیکر بندی وردپرس

همان طور که مشاهده می کنید یکی دیگر از معایب وردپرس مربوط به پیکر بندی ان می شود . پیکر بندی وردپرس اصولی و منطقی نیست . برای درک بهتر به مثال زیر دقت کنید .

برای مثال : پیوند های یکتا تنها زمانی کامل می‌ شوند که شما به صورت دستی از افزونه‌ های سئو، آن را بهینه سازی و تثبیت کنید . این موضوع کاملا منطقی است که در پیکر بندی دیگری مانند مبارزه با هرز نامه‌ ها، وردپرس محکم پیکر بندی شده است که می‌ تواند بسیار مفید باشد .

اما چیزی که در این جا جز معایب وردپرس محسوب می شود این است که وردپرس چگونه می‌ تواند اختصاصی شود و برای کل مجموعه نباشد ؟

در واقع حقیقت اصلی این است که این سیستم مدیریت محتوا بسیار شلوغ پیکر بندی شده است و بیش از حد به مواردی در آن پرداخته شده که باید واضح و روشن می‌ بودند .

نمایش موضوعات منتشر شده ی وردپرس

یکی دیگر از معایب وردپرس مربوط می شود به نحوه ی نمایش موضوعات منتشر شده یا بخواهیم دقیق تر بگوییم مربوط به بخشی از ” permalink “ که مربوط به تماشای مطالب بعد از نام دامنه است می شود . این موضوعی است که بسیاری از کاربران حتی از ان هیچ اطلاعی نداشته اند .  اما هیچ نگران نباشید زیرا این موضوعی است که به راحتی قابل تغییر است .

استفاده از پیکر بندی multisite

استفاده از پیکر بندی multisite

وردپرس از فرآیند پیکر بندی استفاده می کند که باعث شناخته شدن ان به عنوان شبکه می شود، در واقع همان ” multisite “ که مبحثی عمیقا فنی است . اما یک ایده مفید شامل مرحله‌ بندی سرور و محیط تولید محتوا است که متکی بر این ویژگی است .

ویرایشگر وردپرس

وظایف اصلی در ویرایشگر وردپرس مانند ایجاد انواع پست های سفارشی و رده‌ بندی می‌ تواند شامل نوشتن تعداد زیادی از کد های فنی پیچیده باشد . در واقع این موضوع برای یک ” CMS “ می‌ توانست بسیار دوستانه‌ تر و راحت‌ تر با رابط گرافیکی بهتری پیکر بندی شود .

حجم زیاد اموزش های وردپرس

قطعا آموزش‌ های وردپرس، نه کم و نه این که ناسازگار باشند، هستند . اما موضوع اصلی این است که در حال حاضر ممکن است شما از حجم آموزش‌ ها دچار مشکلات ادراکی شوید . حتی اگر از منابع معتبری استفاده کنید، معمولا طول می‌ کشد تا از میان انبوه آموزش‌ ها، مشکل اصلی وب‌ سایت خود را پیدا کنید.

مستندات وردپرس

باید این موضوع را قبول کنیم که یکی از معایب وردپرس بر می گردد به این مورد که مستندات وردپرس متناقض و ناقص هستند . هنگام استفاده از این سیستم مدیریت محتوا، شما احتمالا در سراسر صفحات بر می‌ خورید که اغلب وقتی با آن سرو کار دارید می‌ توانید بفهمید که تا چه میزان ناقص هستند .

این تابع‌ ها غیر‌ قابل شمارش و تعریف هستند و برای رسیدن به اصل هر موضوع، صاحب سایت را مجبور به صرف زمان زیادی برای بررسی کد های منبع می‌ کند که این ویژگی منفی در کل وردپرس مشهود است . در واقع باید این گونه باشد که یک تابع خاص، شما را به جایی خاص و هدفی خاص برساند اما هیچ سر نخی از آن چه انجام می‌ شود و بعد از آن، به چشم نمی‌ خورد .

پشتیبانی وردپرس

توسعه دهندگان وردپرس، هیچ‌ گونه پشتیبانی منظمی را در این باره ارائه نمی‌ کنند و اغلب پشتیبانی‌ ها توسط جامعه مشتاق کاربران به یکدیگر داده می‌ شود . نتیجه این می‌ شود که در انجمن پشتیبانی وردپرس پرسش‌ های زیادی بی‌ پاسخ می‌ ماند و یا بد و نادرست پاسخ داده می‌ شود .

امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی معایب وردپرس چیست راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی معایب وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
جادویی ترین قانون های موفقیت طبق تجارب بیل گیتس !

جادویی ترین قانون های موفقیت طبق تجارب بیل گیتس !

قانون موفقیت «بیل گیتس»، رئیس غول کامپیوتری دنیا «مایکروسافت» بیل گیتس، یکی از تأثیرگذارترین کارآفرینان و مدیران معاصر در دنیای فناوری است. او با تأسیس مایکروسافت و عرضه محصولات پرطرفدار، به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل شد. و حال نیز ما میخواهیم راه های پیشنهادی او یا قانون های موفقیت او را به شما معرفی کنیم […]

تفاوت های قالب وردپرس و HTML

تفاوت های قالب وردپرس و HTML

اکثر طراحان قالب های وردپرس و HTML را یکسان در نظر می گیرند اما قصد ما این است که در این مقاله به شما تفاوت های قالب وردپرس و HTML را ارائه دهیم تا شما اطلاعات دقیق تری در این زمینه داشته باشید . استفاده از قالب های وردپرس برای ساخت و طراحی وب سایت […]

جایگاه کلمات کلیدی در صفحه به چه صورت است ؟

جایگاه کلمات کلیدی در صفحه به چه صورت است ؟

به کار بردن کلمات کلیدی در متن خوب است اما بمب باران کردن محتوا با کلمه ی کلیدی اصلا کار شایسته ای نیست . تنها با این کار باعث ایجاد احساس نارضایتی در کاربران می شوید . استفاده کردن از کلمات کلیدی در محتوا و در یک صفحه بسیار مفید است مخصوصا اگر بهترین جایگاه […]

طراحی سایت کلینیک چشم پزشکی

طراحی سایت کلینیک چشم پزشکی

حتما برای خوده شما هم این اتفاق افتاده است که، سوالی ذهنتان را درگیر کرده باشد و به دنبال جواب ان باشید . اولین راهی که به سراغ ان می روید قطعا اینترنت است . زیرا بهترین و سریع ترین و در دسترس ترین راه برای کسب اگاهی و یافتن پاسخ سوال ها می باشد […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.