الگوریتم گورخر
الگوریتم گورخر
گوگل الگوریتم های زیادی دارد که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند، که در این مقاله به الگوریتم گورخر میپردازیم. به طور کلی گوگل با توجه به رشد سریع و افزایش خرید و فروش آنلاین تلاش کرد که این بازار اینترنتی را سر و سامان دهد و در مسیر درست پیش ببرد.گوگل همیشه با ارائه ی الگوریتم هایش کارشناسان سئو را غافلگیر کرده است. این شرکت الگوریتم هارا بصورتی طراحی کرده که هر کدام علاوه بر داشتن ویژگی های الگوریتم قبلی، ویژگی هایی به ان اضافه شده که در سر های بی کیفیت در شناسایی کند و انها را از نتایج گوگل حذف کند. الگوریتم گورخر، بعد از الگوریتم های پاندا و پنگوئن ارائه شد.
با پیشرفت تکنولوژی ها و همه گیر شدن اینترنت، ارتباطات بین المللی افزایش یافته و همین موضوع امکان همکاری های بین المللی و کسب و کارهای اینترنتی مختلفی رو فراهم کرده است. قبلا همه ی ما برای انجام خرید هایمان به فروشگاه ها میرفتیم و خریدمان را انجام میدادیم. اما امروزه، با وجود یکی از خدمات اینترنت که کسب و کار اینترنتی و خرید اینترنتی کالا ها است، خرید کردن و تهیه وسایل مورد نیاز راحت تر شده است. اما این کاملا طبیعی است که با زیاد شدن کسب و کارهای الکترونیکی، میزان تخلفات هم بیشتر شود. گوگل هم برای جلوگیری از این مشکلات الگوریتمی با نام ” گورخر ” ارائه کرد.
وظیفه ی الگوریتم zebra
این الگوریتم وظیفه ی حذف فروشگاه های اینترنتی بی کیفیت و تقلبی را دارد. البته موتور های جستجوگر دیگر هم از این الگوریتم تبعیت میکنند. پس اگر کسب و کار قلابی در اینترنت راه اندازی کرده اید، مطمئن باشید توسط الگوریتم گورخر شناسایی خواهید شد و از نتایج جستجو حذف میشوید.
یکی از روش های بازاریابی جدید گوگل تبلیغات کلیکی (Adwords Resellers) است و گوگل می خواهد که این شرکت ها یکپارچه شوند و همینطور سرچ ارگانیک تحت تاثیر فشار تبلیغات کلیکی نباشد.
به طور خلاصه، هدف الگوریتم گورخر خارج کردن سایت های بد و اسپم فروشگاهی از لیست نتایج جستجو ها است. این الگوریتم فقط شامل گوگل نمیشود و دیگر موتور های جستجو هم از این الگوریتم پیروی میکنند.
علت نامگذاری الگوریتم گورخر
علت اینکه اسم این الگوریتم ” گورخر ” انتخاب شده این است که مزاحم ها دفع شوند. ( گورخر به دلیل راه راه بودن بدنش خرمگس ها و حشرات رو برای جلوگیری از نیش زدن دفع میکند و انها را از خودش دور می کند ). در اینجا منظور از حشرات موذی، سایت های فروشگاهی بی کیفیت است.
فروشگاه های اینترنتی چه ویژگی هایی باید داشته باشند
- باید واکنش گرا یا ریسپانسیو باشند
- بستر مناسبی برای استفاده ی کاربران با هر وسیله ای مثل لپ تاپ، موبایل یا کامپیوترها باشند
- سایت با محتوای قوی و خوب باشد
- بارکد محصولات بررسی و بازبینی شود
- محصولات با قیمت پایین تر پیشنهاد شود
- از کوپن های تخفیف برای تشویق خریداران استفاده شود
- قیمت محصولات خود را با سایت های دیگه مقایسه کنند
- هویت حقیقی و حقوقی مالک سایت قید شود
- مراحل خرید کاهش یابد و پیچیدگی آن برای خریداران از بین برود و به طور کلی کاربر پسند باشد
- سرعت لود وب سایت و بارگذاری محصولات بالا باشد
- سایت حاوی گواهی دیجیتال باشد
- برای تمام محصولات لینک در نظر گرفته شود
- درگاه های بانکی متنوعی برای پرداخت مشتری وجود داشته باشد
چون همین ویژگی ها امنیت کاربران را در این سایت ها تامین میکنند، الگوریتم گورخر این ویژگی ها را برسی میکند تا کاربران یک خرید مطمن و آسان را تجربه کنند. با وجود این سخت گیری ها انتظار میرفت که این کسب و کار اینترنتی کم رنگ شود، اما دقیقا برعکس این موضوع اتفاق افتاد و حتی اعتماد کاربران بیشتر از قبل شد.
قوانین دیگر الگوریتم گورخر
اگر بخواهید جز لیست نتایج جستجو در گوگل باشید، باید از قوانین الگوریتم گورخر پیروی کنید. درضمن یک فروشگاه اینترنتی باید در یک ماه 500 معامله انجام دهد و در انتقال کالا به دست مشتریان باید موفقیت 90 درصدی کسب کند. فروشگاه های کوچیک مدنظر نیستند ولی باید از این الگوریتم تبعیت کنند.
داشتن یک مکان فیزیکی برای فروشگاه های اینترنتی یکی از مواردی است که الگوریتم گورخر به ان تاکید کرده. چون دارا بودن یک مکان فیزیکی برای چنین فروشگاه هایی، اعتماد بیشتر بازدیدکنندگان را به همراه دارد. یکی دیگر از معیار های این الگوریتم داشتن پشتیبان آنلاین و مشاور 24 ساعته در هفت روز هفته است که مطمئنا در خیلی از سایت های فروشگاهی اینترنتی معروف دیده اید.
همین طور که جلو میرویم بیشتر متوجه میشویم که هدف این الگوریتم درواقع چه چیزی است. هدف ان ایجاد شرایطی است که کاربران بتوانند خریدی راحت را تجربه کنند و لذت ببرند، ینی افزایش سطح رضایت مشتری.
یکی دیگه از نگرانی های کاربران و خریداران آنلاین محصولات، حفظ حریم خصوصی آن ها است. الگوریتم گورخر برای اطمینان بخشیدن به کاربران از سایت های فروشگاهی می خواهد که با سیاست های خود هماهنگ باشند. سایت های فروشگاه های اینترنتی باید در شبکه های اجتماعی خود، تبلیغ هایشان مرتبط و هم جهت با محصولات و کالا هایشان باشد.
سهم گوگل در بازار جستجو تقریبا 77 درصد است و با این آمار میتوان نتیجه گرفت که تقریبا ترافیک 24 درصد وب سایت های کوچک یا متوسط از گوگل می اید. به عبارتی گوگل به تنهایی حدود یک چهارم ترافیک وب سایت های کوچک و متوسط را تامین می کند. این ارقام و آمار نشان میدهند که اگر تا الان به گوگل و رتبه بندی ان اهمیت نمی دادید باید عجله کنید و بیشتر آن را جدی بگیرید. البته این آمار برای همه ی وب سایت ها ممکن است درست نباشد ولی چیزی است که به طور میانگین میشود انتظار داشت.
سنجش میزان اسیب پذیری سایت ها
تا اینجا با اکثر الگوریتم های گوگل، وظایفشان، هدفشان، عملکردشان و غیره … اشنا شدیم. گفتیم که به چه اندازه ترافیک از گوگل به وب سایت ها می اید. شاید فکر کنید این یک هشدار برای سایت شما است. شاید هم فکر کنید این الگوریتم ها و بروزرسانی ها باعث جریمه ی سایت شما شود. برای اینکه بدانید چه میزان امکان دارد سایت شما مورد توجه این الگوریتم ها قرار گیرد و باعث افت رتبه سایتتان شود، بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشید.
1- ترافیک به دست آمده از گوگل
اگر وب سایت شما پر بازدید نیست و بیشترین حد ترافیک شما از گوگل چیزی حدود 10% یا کمتر است خیلی نگران نباشید. چون احتمال اینکه، این تغییرات روی شما تاثیر بگذارد بسیار کم است. اما اگر قصد دارید از گوگل کسب درآمد کنید و از تغییرات آن سود کنید لازم به ذکر است که ممکن است بروزرسانی های جدید روی وب سایت شما تاثیر بگذارند و شما را دچار دردسر کند و میزان ترافیکی که از گوگل به سایت شما وارد می شود ممکن است کاهش پیدا کند.
2- تجربه ی کاربری
اگر وب سایت شما تجربه ی کاربری خوبی داشته باشد خیلی از تغییرات در الگوریتم ها روی کار شما تاثیر نمی گذارد و وضعیت سئوی سایت شما نسبتا ثابت خواهد بود و همچنین رتبه ی شما کمتر تحت تاثیر این به روز رسانی ها قرار می گیرد. در این الگوریتم، تجربه ی کاربری خوب و همینطور میزان رضایت کاربران و خریداران محصولات سایت شما است، که طبق ان به شما رتبه خوبی میدهد. البته ارائه ی محتوای خوب هم اهمیت فراوانی دارد و باید در ابدیت باشد.
برای داشتن یه تجربه ی کاربری با کیفیت
- نبود پاپ آپ یا تبلیغات آزاردهنده
- رابط کاربری روشن و واضح و بدون ابهام
- راهبری درست در صفحات سایت
- ریسپانسیو بودن صفحات
- بالا بودن سرعت لود شدن صفحات
3- روش های نامناسب بهینه سازی و سئو
همیشه همه ی روش های بهینه سازی درست نیستند. شاید بتوانید برای بهبود سئوی خود از پیامبر ها و کلک های زیادی استفاده کنید ( سئو کلاه سیاه ) و در رتبه بندی گوگل پیشرفت خوبی داشته باشید. اما باید این موضوع را اعلام کنم که، این روش به سرعت میتواند جواب دهد اما در بلند مدت شما را دچار مشکل می کند و ممکن است به نتایج خوبی دست پیدا نکنید.
به طور کلی اگه قصد دارید از روش های سئوی سیاه یا خاکستری موتورهای جستجو را فریب دهید مطمئن باشید روزی تاثیر بد اش را خواهید دید.
بعضی از روش هایی گول زننده
- دزدی و بازنویسی محتوای دیگر سایت ها
- بک لینک سازی غیر طبیعی
- استفاده ی افراطی از کلمات کلیدی
- استفاده ی زیاد از حد از لینک ها
- داشتن محتوای مخفی
- گذاشتن لینک های سایت های دیگر در فوتر وب سایت
- نگهداری و مراقبت از سایت خود
الگوریتم های گوگل هر روزه در حال بروز شدن و تکامل هستند و بخاطر همین بروز رسانی ها ممکن است یک روزی سایت شما هم جز سایت های باشد که این الگوریتم ها قوانینشان را روی ان اعمال میکنند. پس باید همیشه حواستان به مراقبت از سایتتان باشد.
روش های زیادی برای افزایش ترافیک سایت ها وجود داره که برخی از ان ها را در زیر اعلام کردیم
- در سایت های دیگه به عنوان مهمان پست بذارید
- از شبکه های اجتماعی استفاده کنید
- در انجمن های گفت و گو شرکت کنید
- برای کاربران خود خبرنامه ارسال کنید
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!