051 3894 5808
0915 435 6018
دهکده وب
طراحی سایت » وردپرس » آموزش وردپرس » امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت3
امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت3
آموزش وردپرس, افزونه های وردپرس, طراحی سایت, قالب های وردپرس 17 دسامبر 2018

امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت3

پرستو بخشی پرستو بخشی

امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت3

وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان است . سایت های بی شماری در انواع و اندازه های متفاوتی از سایت های خبری، ورزشی تا فروشگاه های اینترنتی توسط این سیستم ایجاد و راه اندازی شده است . به عنوان صاحب یک کسب و کار ممکن است برایتان این سوالات پیش اید که امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس چیست و چرا باید از ان برای ساخت کسب و کارمان استفاده کنیم ؟ در این مقاله قصد داریم تا در مورد امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس برای کسب و کار ها صحبت کنیم . این مقاله به دلیل طولانی بودن به 3 بخش تقسیم شده است .

  • برای مشاهده ی مقاله ی اول این مطلب، اینجا کلیک کنید .
  • برای مشاهده ی مقاله ی دوم این مطلب، اینجا کلیک کنید .

شما می توانید با استفاده از وردپرس وب سایتی حرفه ای با کمترین هزینه راه اندازی کنید . اغلب افراد وردپرس را فقط به عنوان یک پلت فرم وبلاگ نویسی می شناسند، اگر چه این طرز تفکر در گذشته درست بوده است، اما امروزه وردپرس به یک سیستم مدیریت محتوای چند منظوره و متنوع تبدیل شده است .

در این پست قصد داریم به دلایلی و امکاناتی اشاره کنیم که چرا بهتر است کسب و کارتان را با وردپرس راه اندازی کنید .

ویژگی های وردپرس عبارت اند از :

  • سازماندهی و مدیریت
  • منتشر کردن کار شما
  • طراحی و شخصی سازی
  • ساخت محتوا
  • بایگانی و جست و جو
  • بحث و نظرات
  • ساخت و مدیریت لینک ها
  • بسته های افزودنی وردپرس

وردپرس

ویژگی های وردپرس : بخش بایگانی و جست و جو

بخش بایگانی و جست و جو در وردپرس شامل چند موضوع و قسمت می شود که به صورت زیر هستند :

  • بایگانی
  • جست و جو

بایگانی

وردپرس به صورت خودکار مطالب شما را بر حسب مقادیری دسته بندی می کند . شما قادر هستید دسته بندی هایی زمانی بر حسب روز، هفته، ماه و سال داشته باشید . از دیگر دسته بندی ها می شه به دسته بندی موضوعاتی و دسته بندی برحسب نویسنده اشاره کرد .

جست و جو

وردپرس دارای یک موتور جست و جوی توکار برای مطالب شما است . درو اقع کاربران به وسیله ی این جست و جو می توانند در مطالب شما جست و جو کنند . این قسمت با نصب یک پلاگین می تواند بسیار دقیق تر شود .

ویژگی های وردپرس : بخش بحث و نظرات

بخش بحث و نظرات  در وردپرس شامل چند موضوع و قسمت می شود که به صورت زیر هستند :

  • ساخت یک انجمن
  • اجازه برای تگ های html
  • مدیریت
  • اطلاع رسانی

ساخت یک انجمن

وردپرس ابزاری برای ساخت یک شبکه اجتماعی نیست اما با دارا بودن قابلیت هایی چون بازتاب، pingbacks و نظر ها می تواند ارتباط خوبی بین شما با خوانندگان و دیگر وبلاگ نویسان ایجاد کند .

تگ های html

اجازه برای تگ های html

وردپرس به کاربران خود اجازه استفاده از تعداد محدودی از تگ های html را در قسمت نظر ها می دهد به طوری که این تگ ها هیچ گونه مشکل امنیتی ای برای شما به وجود نمی آورند . تمام این ها جز بهترین ویژگی های وردپرس محسوب می شوند .

مدیریت

شما در وردپرس می توانید مدیریت بسیار دقیقی بر روی نظر ها و بازتاب ها داشته باشید . شما می توانید مدیریت کنید :

  • تمام نظرات را قبل از نمایش در وبلاگ
  • نظراتی حاوی کلماتی مشخص
  • نظرات فرستاده شده از یک ای پی خاص
  • نظراتی با بیش از یک تعداد مشخص لینک

همچنین در کنار این گزینه ها یک ضد هرزنامه بسیار قوی نیز در وردپرس وجود دارد .

اطلاع رسانی

این مورد هم یکی دیگر از ویژگی های وردپرس است که در اختیار شما کاربران عزیز قرار می دهد . این که شما می توانید وردپرس خود را به گونه ای تنظیم کنید که در صورت ارسال یک نظر جدید و یا قرار گرفتن یک نظر در قسمت مدیریت به شما ایمیل بزند .

ویژگی های وردپری : ساخت و مدیریت لینک ها

بخش ساخت و مدیریت لینک ها در وردپرس شامل چند موضوع و قسمت می شود که به صورت زیر هستند :

  • لینک ها
  • دسته بندی
  • وارد کننده
  • خروجی
  • نمایش

لینک ها

به وسیله ی لینک دونی ها شما قادر هستید به دوستان و وبلاگ های مورد علاقه خود لینک بدهید تا دیگران را نیز از خواندن آن ها بی نصیب نگذارید . وردپرس با داشتن این قسمت به شما اجازه افزودن و مدیریت لینک دوستانتان را می دهد .

وردپرس

دسته بندی

در ودرپس این امکان در اختیار شما قرار دارد که شما قادر هستید حتی برای لینک هایتان هم دسته بندی ایجاد کنید . این قابلیت به شما اجازه می ده تا مدیریت بهتری روی لینک هایتان داشته باشید و بتوانید به شیوه بهتری آن را عرضه کنید .

وارد کننده

اگر شما قبلا از سرویس هایی مثل ” Blogrolling “ یا بلاگرد استفاده می کردید تنها کافی است آدرس لینک یا فایل ” OPML “ آن را به وردپرس بدهید تا در کمتر از چند لحظه لینک هایی که در این سرویس ها داشتید به وردپرس منتقل شود .

خروجی

وردپرس هم برای این قسمت خروجی OPML را ارائه می دهد . در واقع شما می توانید از این فایل به عنوان یک فایل پشتیبان برای این قسمت یا انتقال اطلاعات این قسمت به دیگر سرویس های مشابه استفاده کنید .

نمایش

شما برای نمایش لینک ها می توانید به کمک استفاده از تگ های پوسته این کار را انجام دهید و هر جا که لازم بود لینک ها را به نمایش بگذارید .همچنین می توانید این لینک ها را با دسته بندی و مرتب سازی مورد نظر خودتان قرار دهید

امیداوریم که از مطالب ارائه شده در زمینه ی امکانات وردپرس و ویژگی های وردپرس قسمت3 راضی باشید . از زمانی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید از شما ممنونیم . اگر از مطالب لذت برده اید به دیگر مقالات ما در زمینه طراحی سایت و سئوی سایت و گرافیک سایت سر بزنید . همچنین اگر مطالب برای شما مفید بود از شما درخواست میکنیم تا ان را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید . در صورتی که احساس کردید مطلب کامل نیست و یا این که شما موارد دیگری را هم در زمینه ی ویژگی های وردپرس می دانید ما را مطلع کنید .

به اشتراک بگذارید!
پرستو بخشی

پرستو بخشی

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را هم بخوانید.
آشنایی با مزایای هاست رایگان

آشنایی با مزایای هاست رایگان

هاست ( host ) یا میزبانی وب، به فضایی گفته می شود که قالب وب سایت به همراه تمامی فایل های آن مانند : تصاویر، ویدیو ها و غیره و تمامی چیز هایی که مربوط به سایتتان می شود روی آن آپلود و ذخیره می شود . این مختصر ترین تعریفی است که از هاست […]

خبرنامه mailchimp بخش1

خبرنامه mailchimp بخش1

در سری مقالاتی که راجب به ایمیل مارکتینگ داشتیم به ابزار ها و خبرنامه هایی که می توان به کمک ان ها ایمیل مارکتینگ را انجام داد اشاره کردیم . یکی از بهترین خبرنامه ها برای این کار، خبرنامه mailchimp است . حتی در مقاله ی ” بهترین ابزار های ایمیل مارکتینگ “ خبرنامه mailchimp […]

چگونه یک سایت زیبا ایجاد کنیم ؟ بخش 2

چگونه یک سایت زیبا ایجاد کنیم ؟ بخش 2

به سایت دهکده وب خوش آمدید همانطور که گفتیم شما توسط یک سازنده خوب میتوانید سایت خود را زیبا کنید و اندک هزینه ای بابت آن بپردازید و دیگر نیاز به طراح سایت نداشته باشید در این بخش میخواهیم در باره اینکه چگونه سازنده سایت خود را انتخاب کنید و بهترین سازنده سایت چه نوع […]

تاریخچه طراحی سایت بخش 2

تاریخچه طراحی سایت بخش 2

در بخش اول راجب به ظهور اینترنت و به دنبال ان نیز شروع عصر طراحی سایت صحبت کردیم . همچنین راجب به جنگی که بین جنگ ماکروسافت و Netscape رخ داده بود توضیحاتی را ارائه دادیم . در کل قصد ما از نوشتن این دو مطلب این بود که شما را بیشتر با تاریخچه طراحی […]

هنوز دیدگاهی ثبت نشده!

دیدگاه خود را درباره این مطلب ارسال کنید!

خبرنامه دهکده وب

در خبرنامه دهکده وب عضو شوید و مطالب مفید را در ایمیل خود دریافت کنید.