سئو کلاه سیاه چیست؟
سئو کلاه سیاه چیست؟
سئو کلاه سیاه به تاکتیک ها و روش هایی که بر خلاف ساختار و قوانین موتورهای جستجوگر باشد و سعی در فریب دادن آنها داشته باشد تا رتبه ی وب سایت رو ارتقا بدن گفته می شود. افرادی که از سئو کلاه سیاه استفاده میکنند به تنها چیزی که اهمیت میدهند این است که ذر کوتاه ترین مدت در نتایج موتورهای جستجوگر مثل گوگل ب ربته بالایی برسند و هیچ توجهی به کاربران ندارند.
سئو قوانینی دارد که تبعیت از ان باعث ایجاد محیطی مناسب و بالا بردن رتبه سایت خود میشود. بهتر است برای داشتن رتبه ای بالا در جستجوگر ها همیشه بااخرین تغییرات گوگل و تاکتیک های سئو بروز باشید. اما افرادی که از سئو کلاه سیاه استفاده میکنند میخواهند با فریب دادن گوگل در کوتاه زمان بیشترین نتیجه را بگیرند. اما نتنها نمیتوانند به خواسته ی خود برسند بلکه سخت از طرف گوگل مورد جریمه ی پیگیری قرار میگیرند.
8 تاکتیک خطرناک در سئو کلاه سیاه
1. خرید لینک
مت کات یکی از متخصصان سئو بیان می کند:
بیشتر افراد برای اینکه لینک های ورودی بیشتری بگیرند و به سرعت در صحفه ی اول قرار بگیرند به خیرد لینک روی میاوردند
صاحبان سایت ها فکر میکنند اگر از این روش یعنی خرید لینک استفاده کنند میتوانند زودتر سایت خود را بالا بیاورند و در همان رده بمانند اما گوگل اگروزه با این افراد ب شدت برخورد میکند.
2. کامنت های اسپم
کامنت اسپم چیست؟مشاهده شده برخی افراد در زیر پست های دیگران کامنت میگذارند و یا لینک سایت خود را قرار میدهند که هیچ ارتباطی با پست شما ندارد.به این کامنت ها کامنت اسپم گفته میشه.
درواقع خوده سایت ها این لینک ها را به صورت nofollow در میاوردند و این حاکی از ان است که این لینک ها هیچ تاثیری روی رتبه ی سایت شما ندارد و فقط جریمه به دنبال دارد.
همچنین اگر خودتان کامنت های بلاگ سایت خود را بدون بررسی تایید کنید که نمایش داده شود، ممکن است که لینک های اسپم و مخرب قرار بگیرد که این مساله تاثیرات منفی برروی وب سایت شما خواهد گذاشت. پس برای چه اینقدر اصراربر استفاده از تکنیک های سئو کلاه سیاه را دارید؟
3. محتوای کپی شده
میدانید که محتوا پادشاه سایت است. گوگتل هم به محتوای ناب اهمیت زیادی میدهد. از این جهت افراد برای بالا بردن رتبه ی سایت خود از محتوای ناب استفاده میکنند. کپی کردن محتوا از بدترین نوع سئو کلاه سفید تست.
کپی کردن از محتوا اثرات مخرب زیادی دارد هم باعث جریمه شدن میشود و هم اعتبار شما در بین کاربران و بازدید کنندگانتان از بین میرود.البته اگر بخواهید از مطالب سایتتان بنا به خواسته بازدید کنندگان دوباره استفاده کنید بهتر از تگ canonical استفاده کنید.
4. دوباره عبارت بندی کردن مقاله ها
این بخش شبیه گزینه ی بالااست.درواقع یک نوع دزدی ادبی محسوب میشود و فرقش این است که محتوا دست کاری شده و عبارات جابه جا شدند تا شبیه مطلب اصلی نباشند.اما گوگل با استفاده از الگوریتم هایش میتواند از روی عباراتی خاص مطالب اصلی را از فرعی ان شناسایی کند. این یکی از روش هایی است که افراد گمان میکنند استادانه است و کسی متوجه ان نمیشود. اما توسط گوگل جریمه میشود.
5. پنهان کردن متن (cloaking)
این یک روش ماهرانه برای گول زدن جستجوگر هاست.در این روش مسئول سایت مطلبی تولید میکند که برای کابران قابل دیدن نیست فقط موتور های جستجوگر انها را میبینند. با اینکه جستجوگر ها این ها را شناسایی میکنند و سایتشان جریمه میشود اما باز هم از این روش استفاده میکنند.
6. Doorway page
این صحفه با عنوان پل شناخته میشود که برای کلمه ی کلیدی بهینه شده است. از نظر محتوا هیچ ارزشی ندارد و فقط هدف اش فرستادن کاربر به صفحات دیگر است.
در این صفحه عباراتی به صورت لینک شده دیده میشود که کاربر به دنبال آن ها می باشد برای مثال” روش های سئو و بهینه سازی محتوا محتوای” که وقتی روی ان کلیک میکنید میبینید که مطلب هیچ ارتباطی با موضوع دلخواه شما ندارد.
7. به کار بردن کلمات کلیدی زیاد
گوگل برای هر کلمه کلیدی یک چگالی مصرف تعیین کرده است که بین 1 تا 3 درصد در هر صفحه می باشد. به کار بردن زیادی آن، باعث می شود که گوگل گمان کند، شما قصد دارید با این روش تمام ترافیک را به سمت خود جذب کنید در صورتی که هیچ محتوای باارزشی ندارید، از این رو سایتتان را جریمه خواهد کرد و شما را جزو استفاده کنندگان سئو کلاه سیاه قرار می دهد.
8. محتوای غیرقابل مشاهده
در این تکنیک کلمات کلیدی را به صورت سفید و یا به طوری که به سختی دیده میشود در پس زمینه مطلب استفاده می شود. از این رو کاربر نمی تواند آن ها را مشاهده کند اما موتورهای جستجو آن را می بیند. و شما را بخاطر استفاده ی بیش ار حد کلمات جریمه میکند.
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!